{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Joogamatka Sri Lankaan


Salty Pelican Sri Lanka Yoga
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Noin 2 viikkoa

Kohde

Sri Lanka

Matkustustyyli

Joogamatka

Hintaan sisältyy

Lennot ja aktiviteetteja

Alk. hinta*

1 690 EUR

Kysy & saat vastauksia
Kaipaatko täydellistä irtiottoa omasta arjestasi? Lähde karkumatkalle joogan pariin Sri Lankan trooppisiin maisemiin!

Kookospalmuja, meren kohinaa, villieläinten ääniä, joogaa ja meditointia viidakon keskellä... Onko tämän ihanteellisempaa ja rentouttavampaa reissukokonaisuutta olemassakaan? Tämän Sri Lankan joogamatkan aikana etsit sisäistä rauhaa ja tasapainoa, vahvistat lihaksiasi ja hermostoasi, tutustut uusiin ihmisiin ja nautit upeista puitteista Hiriketiyan lahden rannalla!

Hintaan sisältyy
 • Lennot Helsingistä Colomboon
 • 8 päivän joogaretriitti Hiriketiyassa
 • Ateriat: 7 x aamiainen, 2 x illallinen 
 • Päivittäisiä joogatunteja
 • Päivittäisiä meditointiharjoituksia
 • Erilaisia hierontoja
 • Surffilautojen rajaton käyttö
 • Joogamatot + muut varusteet 
 • Lennot Colombosta takaisin kotiin
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus
 • Kuljetus Colombosta Hiriketiyaan
 • Osa aterioista

Matkareitti Joogamatka Sri Lankaan

Helsinki - Colombo - Hiriketiya - Colombo - Helsinki

Tutustu tarkempaan matkaohjelmaan selaamalla galleriaa eteenpäin. Huomaathan, että tämä on vain yksi reissuesimerkki, jota voimme muokata omien toiveidesi mukaisesti. Varaa vain maksuton matkasuunnitteluaika, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi seikkailun suunnittelu!

Joogaa ja meditointia

Tähän 8 päivän joogaretriittiin sisältyy luonnollisesti päivittäisiä joogatunteja, jotka soveltuvat kaikentasoisille joogaajille. Vasta-alkajat ja ensikertalaiset ovat siis enemmän kuin tervetulleita mukaan! Saat itse päättää joogatuntien aikataulun niin, että se sopii päivän muihin suunnitelmiisi. Joogaaminen tapahtuu avaralla tasanteella vehreän viidakon ympäröimänä, eli tämän parempia puitteita ei ole olemassakaan!

Joogan lisäksi keskityt meditointiharjoituksiin ja käyt myös hintaan kuuluvissa hieronnoissa. Täydellinen kombo sisäisen zenin löytämiselle, tasapainon vahvistamiselle ja hermostosi harjoittamiselle!

Majoitus

Majoittuminen tapahtuu upeissa puitteissa Hiriketiyan lahden tuntumassa. Voit valita joko dormimajoituksen tai kahden hengen huoneen. Kaikissa huoneissa on oma kylpyhuone, yksityinen terassi/parveke ja oleskelutila.

Joka aamu tarjoillaan terveellinen aamiaisbuffet, johon kuuluvat mm. erilaiset smoothie-bowlit, leivät, tuoreet hedelmät ja grillatut srilankalaiset kasvisruoat. Aamiaisen lisäksi paketin hintaan sisältyy 1 x grilli-illallinen ja 1 x srilankalainen curry-illallinen.

Vapaa-aika

Hintaan sisältyvien joogatuntien ja meditaation lisäksi sinulla on runsaasti vapaa-aikaa käytettävissäsi haluamallasi tavalla. Surffitunnit eivät sisälly paketin hintaan, mutta voit lainata surffilautoja rajattomasti ja halutessasi myös varata oppitunteja surffiopettajien kanssa. Ihanteellisen sijainnin ansiosta tarjolla on kaikentasoisille surffareille sopivia aaltoja.

Suosittelemme, että lähdet myös tutustumaan läheisiin kansallispuistoihin, Yalaan ja Udawalaween. Molemmissa on tarjolla upeita maisemia, mutta Udawalawe on ehkä aavistuksen parempi safarikokemukseltaan. Pääset bongaamaan norsuja, puhveleita, krokotiileja, apinoita ja erilaisia lintuja. Leopardien bongaaminen on puolestaan hiukan todennäköisempää Yalan kansallispuistossa.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.