{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Uuden-Seelannin Pohjois- ja Eteläsaarella


Road trip Uuden-Seelannin Pohjois- ja Eteläsaarilla
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Vähintään 3 viikkoa

Kilometrejä

Noin 3700 km

Aloitus- ja päätepiste

Auckland & Christchurch

Hintaan sisältyy

Lennot, autonvuokra

Kysy & saat vastauksia
Tämä eeppinen road trip -reitti vie sinut seikkailemaan molempien Uuden-Seelannin pääsaarien halki. Luvassa alppiniittyjä, muinaisia jäätiköitä, Keski-Maan maisemia, eksoottisia eläimiä ja vieraanvaraisia paikallisia!

Aloita road trippisi Christchurchista ja päätä se Aucklandiin. Kun teet reissun tähän suuntaan (etkä päinvastoin) vältyt nimittäin yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksulta! Yritimme koota molempien saarten parhaat palat noin 3 viikon mittaiseen reissuun, mutta totuushan on se, että pelkästään yhdellä saarella reissaamiseen voisi helposti kuluttaa kaikki kolme viikkoa. Joten jos sinulla on enemmän aikaa käytössäsi, aina parempi! 

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

 

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Christchurchiin
 • 1 hostelliyö ennen road tripin aloitusta Christchurchissa
 • Matkapakun vuokra 21 päiväksi
 • 2 hostelliyötä road tripin päätteeksi Aucklandissa
 • Lennot kotiin Aucklandista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta autamme mielellämme tämän varaamisessa!)
 • Lauttapassi saarten välillä
 • Mahdolliset rokotukset
 • Ateriat
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Road trip -reitti Pohjois- ja Eteläsaari

Christchurch - Arthur's Pass - Fox Glacier - Wanaka - Queenstown - Fiordland - Stewart Island - Dunedin - Hanmer Springs - Marlborough - Wellington - Taupo - Rotorua - Waitomo Caves - Northland & Bay of Islands - Poor Knights Islands - Auckland

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. Uuden-Seelannin road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Christchurch

Aloita Uuden-Seelannin seikkailusi Christchurchista. Pyöräile viehättävää Avon-jokea sekä Port Hillsin kuluneita polkuja pitkin ja nauti herkullisista ruokailumahdollisuuksista kaupungin keskustassa. Paketin hintaan sisältyy yhden yön majoitus Christchurchissa heti reissun alkuun, joten sinun ei tarvitse murehtia majapaikan löytämisestä.

Arthur's Pass

Ensimmäinen pysäkki tällä road trip -reitillä on Arthur's Pass, noin kilometrin syvyinen vuoristosola, joka sijaitsee samannimisessä kansallispuistossa. Parkkeeraa matkapakusi vähäksi aikaa ja lähde patikoimaan alueen maagisiin maisemiin muutamaksi tunniksi tai vaikka koko päiväksi.

Fox & Franz Josef Glacier

Uuden-Seelannin road trip -reissuun kuuluu totta kai myös jäätiköitä! Fox Glacier on länsirannikon tunnetuimmista jäätiköistä se pienempi, mutta jalkojen verryttely täällä ei ole ollenkaan huono idea. Fox Glacierin läheisyydessä oleva Matheson-järvi on saarivaltion kuvatuimpia - kirkkaana päivänä Mt. Cook heijastuu upeasti järven pintaan. Myös pidempi tutkimusretki Fox Glacierilla onnistuu, mutta moni säästää sen mieluummin isommalle - ja kenties näyttävämmälle - Franz Josef -jäätikölle. Kuvia näistä jäätiköistä kelpaa näyttää kavereille!

Wanaka & Queenstown

Jäätiköiltä matka jatkuu kohti Wanakaa ja Queenstownia. Pysähdys Wanaka-järven tuntumassa kannattaa etenkin, jos nautit upeasta luonnosta. Järven lähettyvillä sijaitsee myös Roy's Peak, joka on ehdottomasti yksi Uuden-Seelannin parhaista näköalapaikoista.

Seuraavana vuorossa on pysähdys Queenstownissa. Täällä viimeistään on aika rohkaistua ja maustaa road trip -seikkailua edes yhdellä ekstreme-lajilla: koettele äänijänteitäsi benji-hypyllä, nauti maisemista hieman pidempään laskuvarjohypyn muodossa tai ota mittaa jokien pyörteistä koskia laskien! Pyöräily, trekkaus, ratsastus ja laskettelu ovat nekin hyviä vaihtoehtoja, minkä lisäksi suosittu turistikohde tarjoaa tasokkaita hyvinvointipalveluita, maukasta ruokaa ja vilkkaan yöelämän.

Fiordland

Fiordland on yksi Uuden-Seelannin mahtavimmista alueista ja Milford Sound on Firodland National Parkin todellinen helmi. Paikan kauneus lumoaa säällä kuin säällä ja vuorokauden ajasta riippumatta, mutta auringonnousun aikaan Milford on kenties parhaimillaan - herää siis ajoissa ja nappaa kamera valmiiksi! Alueella on joitakin upeita patikointireittejä, mutta suosittelemme myös melontaretkeä, jolloin vuono pääsee todella oikeuksiinsa.

Stewart Island

Eteläsaaren road tripin seuraava kohde on Stewart Island - Uuden-Seelannin kolmanneksi suurin saari. Täällä turisteja on muuta maata huomattavasti vähemmän eikä alueen luonto jää kakkoseksi isommille saarille. Lumoudu etelän revontulista, bongaa kiwi-lintu ja hyvällä tuurilla myös delfiineitä ja valaita!

Dunedin & Kaikorai

Dunedin, tuo eteläisen pallonpuoliskon Edinburgh, on yksi Eteläsaaren vähemmän tunnetuista helmistä. Viktoriaanisesta kapungista löydät Uuden-Seelannin ainoan linnan (Larnach Castle), arkitehtuurisesti silmiähivelevän juna-aseman sekä kauniin St. Paul's -katedraalin.

Hauska tapa verrytellä jalat ajomatkan jälkeen on kävellä Baldwin streetin päästä päähän. Kyseessä on maailman jyrkin katu, joten 350 metrin matkaan kuluu helposti kymmenen minuuttia! Nappaa urakkasi päätteeksi kulmakioskista todistus suorituksestasi.

Kaupunkiaktiviteetit eivät ole suinkaan Dunedinin ainoa vetonaula – päinvastoin, Otagon niemimaalla kohtaat albatrosseja, pingviinejä ja monia muita eläimiä, kunhan vain lähdet ulos luontoon. Myös valaat, merileijonat ja delfiinit ovat itärannikon vakituisia asukkaita.

Hanmer Springs

Jatka matkaasi kohti pohjoista ja suuntaa seuraavaksi Hanmer Springsiiin. Vuorten ja metsien ympäröimä Hanmer Springs on todellinen keidas, jossa voit lillua kuumissa lähteissä ja maistella Uuden-Seelannin parhaimpia viinejä.

Wellington

Seuraavaksi on aika hypätä lautan kyytiin ja matkustaa Eteläsaarelta Pohjoissaarelle Wellingtoniin. Wellington on Uuden-Seelannin sympaattinen mutta luonteikas pääkaupunki. Se tunnetaan erityisesti massiivisista elokuvatuotannoistaan (siksipä lempinimi Wellywood) ja jatkuvasti kehittyvästä ruokakulttuurista.

Pienen koonsa ansiosta Wellingtonin keskustassa on helppo pyöriä jalan ja historiallisella köysiratagondolalla suhautatat kätevästi ydinkeskustasta kaupunkia ympäröiville kukkuloille. Maisemat ovat upeat ja kasvitieteellinen puutarha näkemisen arvoinen kaikessa kukkaloisteessaan. Wellingtonista löydät myös Uuden-Seelannin kansallismuseo Te Papan, joka tarjoaa interaktiivisia näyttelyitä, joita ei kannata missata.

Taupo & Rotorua

Road trip jatkuu kohti Taupoa, Australaasian suurinta järveä ja adrenaliinikeskusta. Koskenlasku, benji-hyppy, vesijettiajelut, maisemalennot ja laskuvarjohyppy ovat vain muutamia esimerkkejä aktiviteeteista, joilla pääset nostattamaan sykettäsi Taupossa! Lisäksi Uuden-Seelannin vierailluin luontokohde, Huka Falls -vesiputous, sijaitsee viiden minuutin ajomatkan päässä Tauposta pohjoiseen.

Seuraavaksi luvassa on muta-altaita, geisirejä ja seikkailua: Rotorua lähiympäristöineen on yksi maailman geotermisesti aktiivisimmista alueista, eli tekemisen puutteen ei pitäisi haitata – päinvastoin, valintojen tekeminen saattaa käydä hankalaksi! Koe maan voima katsellessasi mutatulivuoria, kiehuvia vesi- ja muta-altaita, höyryäviä fumaroleja, kuumavesijärviä ja rikkikiteitä ja päätä vierailusi rentoutumalla mutakylvyssä. Vieraile myös Te Puiassa, jossa voit geotermisten nähtävyyksien ohella tutustua maorikulttuuriin ja sen värikkäisiin tarinoihin, jotka elävät tatuointeina iholla.

Waitomo Caves

Maanalaisia luolia ja kiiltomatoja! Toinen Uuden-Seelannin ykkösnähtävyyksistä, Waitomo Glowworm Gaves, sijaitsee sekin melko lähellä Matamataa. Kiiltomadot valaisevat luolien kattoa ja seinämiä kuin tähdet yötaivasta, minkä lisäksi tippukivet ja stalagmiitit koristavat koko luolaa, joten maaginen kokemus on taattu.

Waitomo Cavesin karstivajoamia ja vedenalaisia jokia voit tutkia jalan, veneestä tai zip-linella zipaten läpi pimeyden.

Bay of Islands & Poor Knights Island

Noin 3 tunnin ajomatkan päässä Aucklandista sijaitsee viehättävä Paihian pikkukaupunki Bay of Islandin lahdella. Nauti paikan leppoisasta tunnelmasta, baareista, ravintoloista ja viihtyisästä hiekkarannasta. Ja jos aikataulussasi on tilaa, vieraile läheisessä Russellin kylässä tai lähde bongaamaan hylkeitä ja delfiineitä.

Suosittelemme myös vierailua Poor Knights Islandilla - etenkin, jos snorklaus tai sukellus ovat itseäsi kiinnostavia aktiviteetteja.

Auckland

Päätä road trippisi Aucklandiin ja palauta matkapakusi. Jää sitten vielä pariksi päiväksi ihmettelemään kaupungin menoa: yöelämää, mereneläviä, tulivuoria, paratiisisaaria, pingviinejä, delfiinejä, shoppailua – Aucklandissa yhdistät kätevästi kaupunkielämykset luontokokemuksiin. Ota lautta jollekin kaupungin kymmenistä saarista (esim. Waiheke Island), käy drinkeillä Sky Towerissa ja suuntaa patikkaretkelle tulivuoren huipulle.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.