{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Uuden-Seelannin Eteläsaarella


new-zealand-roys-peak-wanaka-cover
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3 viikkoa

Kilometrejä

Noin 2700 km

Aloitus- ja päätepiste

Christchurch

Hintaan sisältyy

Lennot ja matkapakun vuokraus

Alk. hinta*

2 520 EUR

Kysy & saat vastauksia
Road trip Uuden-Seelannin Eteläsaarella on mykistävä kokemus: vuorijonoja, kultaisia rantoja, jäätiköitä, sademetsiä, vuonoja, extreme-lajeja ja eläimiä valaista kea-papukaijoihin. Koe täyslaidallinen Eteläsaaren helmiä tällä upealla road tripillä!

Aloita ja päätä road trippisi Christchurchiin ja vietä 3 viikkoa siinä välissä matkaten Eteläsaaren upeissa maisemissa. Nauti luonnon monimuotoisuudesta aina vuorista ja jäätiköistä reheviin metsiin ja kauniisiin rantoihin, maistele paikallista viiniä, bongaa valaita, delfiinejä ja eksoottisia lintuja ja kokeile erilaisia ​​aktiviteetteja benjihypystä melontaan!

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

Pakettiin sisältyy
  • Lennot Christchurchiin
  • 2 yötä Christchurchissa - 1 saapumisen yhteydessä ja 1 ennen kotiin lähtöä
  • Matkapakun vuokraus 22 päiväksi 
  • Lennot kotiin Christchurchista 
  • Käsittelykulu
  • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus (mutta autamme mielellämme tämän varaamisessa!)
  • Mahdolliset rokotukset
  • Ateriat 
  • Lisäaktiviteetit

Road trip -reitti Eteläsaari

Helsinki - Chirstchurch - Hanmer Springs - Kaikoura - Marlborough Wine Region - Nelson - Abel Tasmanin kansallispuisto - Länsirannikon jäätiköt - Queenstown - Milford Sound - Invercargill, Stewart Island - Dunedin - Lake Tekapo - Christchurch - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. Eteläsaaren road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Christchurch

Aloita Eteläsaaren seikkailusi Christchurchista. Pyöräile viehättävää Avon-jokea sekä Port Hillsin kuluneita polkuja pitkin ja nauti herkullisista ruokailumahdollisuuksista kaupungin keskustassa. Paketin hintaan sisältyy yhden yön majoitus Christchurchissa heti reissun alkuun, joten sinun ei tarvitse murehtia majapaikan löytämisestä.

Hanmer Springs

Jatka matkaasi kohti Kaikouraa ja poikkea matkalla Hanmer Springsissä. Vuorten ja metsien ympäröimä Hanmer Springs on todellinen keidas, jossa voit lillua kuumissa lähteissä ja maistella Uuden-Seelannin parhaimpia viinejä.

Kaikoura

Valaat, merileijonat ja delfiinit ovat Kaikouran rannikon vakituisia asukkaita. Valaiden tiirailu veneen kannelta on kaupungin suosituimpia aktiviteetteja, mutta myös merileijonien seuraaminen ja paua-simpukoiden etsiminen kuuluvat Kaikouran aktiviteetteihin.

Nelson & Abel Tasmanin kansallispuisto

Nelsonin alue Eteläsaaren pohjoiskärjessä on yksi Uuden-Seelannin aurinkoisimmista alueista, joten ei ole mikään ihme, että paikka on niin suosittu! Nelson on todellinen luovien ihmisten keskittymä, joka on myös tehnyt siitä eräänlaisen taiteen ja kulttuurin kehdon.

Nelsonista on myös helppo vierailla läheisessä Abel Tasmanin kansallispuistossa. Nauti upeasta rannikosta, rentoudu rannalla, lähde melomaan kajakilla ja ihaile villieläimiä!

Länsirannikko ja jäätiköt

Eteläsaaren road trip -reissuun kuuluu totta kai myös jäätiköitä! Kesällä matkaavien ei tarvitse edes huolehtia kylmästä, sillä keli on todennäköisesti plussan puolella jäätiköilläkin, vaikka se hullulta tuntuukin.

Fox Glacier on länsirannikon tunnetuimmista jäätiköistä se pienempi, mutta jalkojen verryttely täällä ei ole ollenkaan huono idea. Fox Glacierin läheisyydessä oleva Matheson-järvi on saarivaltion kuvatuimpia - kirkkaana päivänä Mt. Cook heijastuu upeasti järven pintaan. Myös pidempi tutkimusretki Fox Glacierilla onnistuu, mutta moni säästää sen mieluummin isommalle - ja kenties näyttävämmälle - Franz Josef -jäätikölle. Kuvia näistä jäätiköistä kelpaa näyttää kavereille!

Queenstown

Uudet seikkailut odottavat Queenstownissa! Täällä viimeistään on aika rohkaistua ja maustaa road trip -seikkailua edes yhdellä ekstreme-lajilla: koettele äänijänteitäsi benji-hypyllä, nauti maisemista hieman pidempään laskuvarjohypyn muodossa tai ota mittaa jokien pyörteistä koskia laskien! Pyöräily, trekkaus, ratsastus ja laskettelu ovat nekin hyviä vaihtoehtoja, minkä lisäksi suosittu turistikohde tarjoaa tasokkaita hyvinvointipalveluita, maukasta ruokaa ja vilkkaan yöelämän.

Milford Sound

Milford Sound on Firodland National Parkin jalokivi. Paikan kauneus lumoaa säällä kuin säällä ja vuorokauden ajasta riippumatta, mutta auringonnousun aikaan Milford on kenties parhaimillaan - herää siis ajoissa ja nappaa kamera valmiiksi! Alueella on joitakin upeita patikointireittejä, mutta suosittelemme myös melontaretkeä, jolloin vuono pääsee todella oikeuksiinsa.

Invercargill & Stewart Island

Eteläsaaren road tripin seuraava kohde on Invercargill, Uuden-Seelannin eteläisin kaupunki ja ainoa paikka, jossa on selkeästi erottuva alueellinen aksentti.

Mikäli sinulla on hoppu tai et ole liiemmin kiinnostunut linnuista ja luonnossa kävelemisestä, jätä Stewart Island ja Invercargill suosiolla väliin ja kurvaa suoraan Te Anauun.

Stewart Islandia ei kuitenkaan kannata missata jos se suinkin mahtuu aikatauluusi. Täällä turisteja on muuta maata huomattavasti vähemmän eikä alueen luonto jää kakkoseksi isommille saarille. Lumoudu etelän revontulista, tunne sydämesi syke kun spottaat kiwi-linnun luonnossa sekä bongaa monia muita harvinaisia lintuja saaliseläinvapaalla Ulvan saarella.

Dunedin

Dunedin, tuo eteläisen pallonpuoliskon Edinburgh, on yksi Eteläsaaren vähemmän tunnetuista helmistä. Viktoriaanisesta kapungista löydät Uuden-Seelannin ainoan linnan (Larnach Castle), arkitehtuurisesti silmiähivelevän juna-aseman sekä kauniin St. Paul's -katedraalin.

Hauska tapa verrytellä jalat ajomatkan jälkeen on kävellä Baldwin streetin päästä päähän. Kyseessä on maailman jyrkin katu, joten 350 metrin matkaan kuluu helposti kymmenen minuuttia! Nappaa urakkasi päätteeksi kulmakioskista todistus suorituksestasi.

Kaupunkiaktiviteetit eivät ole suinkaan Dunedinin ainoa vetonaula – päinvastoin, Otagon niemimaalla kohtaat albatrosseja, pingviinejä, hylkeitä ja monia muita eläimiä, kunhan vain lähdet ulos luontoon.

Lake Tekapo & Christchurch

Ennen kuin päätät reissusi takaisin Christchurchiin, poikkea vierailemaan viehättävällä Tekapo-järvellä Eteläsaaren keskiosissa. Ihastele kauniita näkymiä, pulahda järveen ja nauti paikallisista ruuista jossakin alueen useista ravintoloista.

Seuraavaksi on aika suunnata takaisin Christchurchiin, palauttaa matkapaku ja suunnata paluulennolle kotiin!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.