{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Uudessa-Seelannissa

Road trip Uudessa-Seelannissa - KILROY

Road trip Uudessa-Seelannissa

Road trip Uudessa-Seelannissa on elämys, jota et tule koskaan unohtamaan. Henkeäsalpaavat vuoristot, jäätiköt, sademetsät ja mielettömät aktiiviseikkailut tekevät reissustasi taatusti unohtumattoman! Uusi-Seelanti on täynnä upeita kohteita, joista monet ovat jopa aivan teiden varsilla. Tutustu maahan maantieseikkailulla ja leiriydy matkapakulla luonnon helmaan.

Selaa reittiehdotuksia, inspiroidu & varaa sitten aika matkasuunnitteluun, niin saat neuvot ja vinkit unelmiesi road trip -matkan toteutusta varten. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Road trip -reitit Uudessa-Seelannissa

Road trip Uudessa-Seelannissa voi olla melkein minkänäköinen tahansa, mutta kokosimme suunnitteluavuksi pari reittiehdotusta, jotka kiertävät suosikkikohteidemme kautta. Nämä Pohjois- ja Eteläsaaren reittiehdotukset ovat helposti muunneltavissa ja ne on myös helppo yhdistää. 

Miten Uuden-Seelannin road tripille pitää valmistautua?

Road trip Uudessa-Seelannissa vaatii jonkin verran etukäteissuunnitelmia, mutta jätä varaa myös muutoksille, sillä juuri ne yllättävät seikkailut ja odottamattomat kohtaamiset paikallisten kanssa ovat road tripin helmiä, joiden ohi ei kannata kiirehtiä turhaan.

Yksi asia, joka kannattaa kuitenkin miettiä tarkkaan etukäteen, on sopivan menopelin vuokraus. Tarjolla on monia erilaisia vaihtoehtoja, joista valita, riippuen mm. reissuporukan koosta, matkan pituudesta sekä siitä, haluatko ennemmin viettää yöt hostelleissa ja hotelleissa vai kenties nukkua tien ja kokata omassa kulkupelissäsi. Autoja pienelle porukalle, matkapakuja muutamalle hengelle ja asuntoautoja isommalle perheelle. Tutustu matkapakuihin täältä.

Ajaminen Uudessa-Seelannissa

Muistathan, että tarvitset Uuteen-Seelantiin kansainvälisen ajokortin. Tsekkaa tästä linkistä myös muut käytännön vinkit Uudessa-Seelannissa ajamiseen!

Haaveissa road trip Uudessa-Seelannissa?

Kun olet päättänyt lähteä road tripille Uuteen-Seelantiin, valittavanasi on useita eri reitti- ja aktiviteettivaihtoehtoja. Olitpa sitten jo kokenut asfaltin kuluttaja tai suuntaamassa road tripille elämäsi ensimmäistä kertaa, ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi road trip yhdessä! Me voimme auttaa sinua lentojen varaamisessa paikan päälle, sopivan auton tai matkapakun löytämisessä, matkavakuutuksen hankkimisessa ja erilaisten aktiviteettien buukkaamisessa Uuden-Seelannin road trippisi varrelle.

Matkasuunnittelu on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.