{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Route 66


Road trip, Route 66 - KILROY
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Vähintään 3 viikkoa

Etäisyys

Noin 3600 km

Osavaltioiden määrä

8

Hintaan sisältyy

Lennot, autonvuokra

Kysy & saat vastauksia
Route 66 on ehkäpä USA:n kuuluisin road trip -reitti. Tämä melkein 4 000 kilometriä pitkä tienpätkä vie matkalaisensa kahdeksan osavaltion ja kolmen aikavyöhykkeen läpi, melkeinpä rannikolta toiselle.

Route 66 sai nimensä vuonna 1926, ja vaikka tien korvasi vuonna 1985 Interstate Highway System, on Route 66 edelleen yksi USA:n, ja ehkä koko maailman, ikonisimmista road trip -reiteistä: melkein 4 000 kilometriä asfalttia Chicagon Grant Parkista Los Angelesin Santa Monica Boulevardille, kolmen aikavyöhykkeen ja kahdeksan osavaltion halki. 

Vaikka kaksikaistainen moottoritie on sittemmin jäänyt modernimpien teiden varjoon, edustaa Route 66 edelleen vanhan ajan matkustuksen henkeä.

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Chicagoon
 • 2 yön majoitus Chicagossa
 • Autonvuokraus 3 viikoksi
 • Surffileiri Dana Pointissa
 • 3 yön majoitus Los Angelesissa
 • Lennot kotiin Los Angelesista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu

 

Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat (lukuunottamatta surffileiriin sisältyviä aterioita)
 • Muut majoitukset
 • Lisäaktiviteetit

Vinkit USA:n road tripille

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Road trip -reitti Route 66

Helsinki - Chicago – Springfield - Kansas City - St Louis - Joplin - Oklahoma City - Amarillo - Santa Fe - Gallup - Grand Canyon - Los Angeles - Helsinki

Road trip Route 66 -reitillä starttaa virallisesti Chicagosta ja päättyy Los Angelesiin, mutta reissun voi halutessaan tehdä myös toisin päin.

Chicago, Illinois

Aloita legendaarinen maantieseikkailusi Chicagosta, 20- ja 30-lukujen gangstereiden kotikaupungista. Liity paikalliseen hurmokseen ja kannusta Chicago Bulls voittoon koripallokentällä tai nauti hämyisestä tunnelmasta Chicagon lukuisissa jazz- ja blues-baareissa. Nouda sitten vuokra-autosi, paina kaasua, ja katso, kun pilvenpiirtäjät antavat pikku hiljaa tilaa kuvauksellisille amerikkalaisille pikkukylille ja perinteisille dinereille.

Kansas City, Missouri

Seuraavaksi suosittelemme, että poikkeat hiukan viralliselta Route 66 -reitiltä ja pysähdyt Kansas Cityssä! Vieraile kuuluisassa Power and Light -kaupunginosassa ja koe alueen ainutlaatuinen tunnelma: baareja, elävää musiikkia, ruokaa ja kauppoja. Voit myös suunnata katsomaan amerikkalaista jalkapalloa tai baseballia Kansas Cityssä ollessasi. Lippujen hankkiminen on suhteellisen helppoa ja luvassa on takuulla huikea kokemus!

Springfield, Illinois

Springfield on yksi Route 66:n ikonisista etapeista. Springfield on Abraham Lincolnin kotikaupunki, eli kun kerran olet kaupungissa, poikkea ihmeessä Lincolnin kotona, Lincoln Home National Historic Site -museossa. Springfield on keskeinen amerikkailisessa kulttuurissa: kaupunki ikonisten innovaatioiden kuten corn dogien ja drive-thru -ravintoloiden synnyinpaikka. It is all American here, baby!

St. Louis, Missouri

Illinoisista matka jatkuu Missouriin. Suuret pölymyrskyt runtelivat osavaltiota vuosina 1930–1941– ajanjaksoon viitataan edelleen Dust Bowl Daysinä. Route 66 oli tuolloin pelastustie Missourin ihmisille, jotka suuntasivat laillasi länteen, kohti uusia mahdollisuuksia. St. Louis sijaitsee Missourin ja Mississipin osavaltioiden yhtymäkohdassa. Kaupunki on historiallinen Route 66 hubi, josta löytyy matkaajalle stooria, jos toistakin.

Ennen seuraavaa kaupunkia pysähdy herkuttelemaan Ted Drewesin kakku- ja jäätelöunelmia. Paikka on paikallinen instituutio ja klassinen road trip -ruokala. Ihaile komeita näkymiä Mississippin jokivarressa ja ikuista itsesi Eero Saarisen suunnitteleman, valtavan Gateway Archin juurella.

Joplin, Missouri

Anna asfaltin johdattaa kaarasi seuraavaksi kohti Joplinia. Joplin on vanha kaivoskaupunki, ihanan klassinen amerikkalainen pikkukaupunki. Koe tyypillinen jenkkitunnelma tässä kylässä ja käy tutkimassa vaikkapa Walmartin tarjontaa. Visiitti Joplin vanhassa kaupungissa ja Route 66 Carousel Parkissa on tällä pysäkillä ehdoton!

Oklahoma City, Oklahoma

Jihaa! Oklahoman tieosuus on yksi tämän reissun ajettavimpia ja nautinnollisimpia etappeja. Tällä pätkällä törmäät takuuvarmasti todellisiin Route 66 -intoilijoihin ympäri maailman. Nauti menosta, vedä henkeä ja poikkea esimerkiksi Route 66 Vintage Iron Motorcycle ja National Cowboy & Western Heritage -museoissa.

Oklahoman maisemat ovat täynnä kumpuilevia mäkiä, valtavia maatiloja sekä tuulessa aaltoilevia viljapeltoja. Alue toimiikin Yhdysvaltojen ruokakomerona.

Amarillo, Texas

Howdy y'all! "Amerikassa kaikki on isompaa" ja Texas on syy tähän lausahdukseen. Jos Oklahoma oli mäkien maata, niin Texas on puolestaan paikka, joka on niin litteä, että voit nähdä kahden päivän päähän – näin ainakin väittää paikallinen sananparsi.

Testaa vatsasi venyvyys Big Texan Steak Ranchilla. Pystytkö syömään 2 kilon pihvin tunnissa? Jos pystyt, illallinen menee ravintolan piikkiin. Todellisen cowboy-elämyksen saat Amarillo Livestock -huutokaupassa, jossa tunnelma on katossa ja kauppa käy.

Santa Fe, New Mexico

Matka jatkuu Amarillosta eteenpäin ja kohti uusia, omaperäisiä seikkailuja. Seuraava kaupunki Valtatie 66 varrella on Santa Fe, joka sattuu olemaan yksi USA:n vanhimmista kaupungeista. Tässä vaiheessa reissua varaa aikaa myös rentoutumiselle New Mexicon kuumissa lähteissä.

Gallup, New Mexico

Aika historian ja kulttuurin oppitunneille: tutustu intiaanikulttuuriin. Kolmasosa Gallupin asukkaista on syntyperältään intiaaneja, joten tämä on loistava paikka kuunneella, esittää kysymyksiä ja kyseenalaistaa oma maailmankatsomuksensa. Vieraile Acoma-reservaatissa ja ihaile hetki upeita maisemia, jotka huokuvat rauhallisuutta.

Grand Canyon, Arizona

Seuraavana kohteena on Arizonan osavaltio, jonka Monument Valley on yksi road tripin ehdottomia pysähdyspaikkoja. Vaikka Arizona on kuuluisa intiaanihistoriastaan ja kuparikaivoksistaan, on sen suurin rikkaus Grand Canyon ja kaikki sen upeat maisemat. Lähes 2 kilometriä syvä kanjoni on todellin luonnon mestariteos, joka häikäisee ja säväyttää paljon nähneenkin reissaajan. Alueen luonnonkauneus on itsestäänselvyys, mutta alueen kulttuurihistoria on niin ikään tutustumisen arvoinen. Sanomattakin lienee selvää, että Grand Canyon on pienen kiertotien arvoinen!

Grand Canyonilla voit halutessasi osallistua opastetulle kierrokselle tai lähteä ihastelemaan maisemia vaikka helikopterin kyydistä, jos matkabudjetissasi on joustovaraa!

Las Vegas, Nevada

Ennen kuin huipennat road trippisi Los Angelesiin, pysähdy vielä Las Vegasissa. Suosittelemme saapumaan kaupunkiin, kun ulkona on jo pimeää, jotta pääset kokemaan koko neonvalojen spektaakkelin.

Kun olet tutustunut itse kaupunkiin, voit myös ajaa katsomaan Hooverin patoa noin 40 minuutin päässä Las Vegasista. Tämä paikka on upea yhdistelmä luontoa, historiaa ja fysiikkaa!

Los Angeles ja Santa Monica, California

Kalifornia on Route 66 -maantieseikkailun viimeinen pysähdyspaikka ja mahdollisuus nauttia Amerikan ihmeistä. Beverly Hills, Hollywood ja Sunset Boulevard Los Angelesissa ovat se kirkkaana loistava kirsikka upean road trip -kermakakun päällä. Hemmottele itseäsi rannalla ja nauti upean reissun muistoista.

Olemme sisällyttäneet tähän road trip -pakettiin myös 7 päivän surffileirin Dana Pointissa, jossa voit harjoitella aalloilla keikkumista samalla, kun tutustut muihin reppureissaajien eri puolilta maailmaa. Ei ollenkaan huono huipennus tälle USA:n seikkailulle!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.