{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip USA:n rannikolta rannikolle


Road trip USA:n rannikolta rannikolle - KILROY
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

Vähintään 1 kk

Aloituspaikka

Los Angeles

Päätepiste

New York

Hintaan sisältyy

Lennot, autonvuokra

Kysy & saat vastauksia
Tämä on road trip isolla R:llä! USA:n halki rannikolta rannikolle kulkeva maantieseikkailu hakee vertaistaan. Lue alta inspiraatiota ja suunnittele sitten oma reissusi. USA auton ratin takaa aina Los Angelesista New Yorkiin on huikea ja avartava kokemus!

Rannikolta rannikolle ulottuvan road tripin reitille mahtuu niin miljoonakaupunkeja ja kuulusia turistinähtävyyksiä mutta myös kotoisia pikkukyliä ja yllättäviä näkymiä. Juuri matkan monimuotoisuus tekee siitä mielenkiintoisen ja ylipäätänsä tekemisen arvoisen, joten varmista, että varaat reissuun tarpeeksi aikaa. 

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Los Angelesiin
 • 3 yön majoitus Los Angelesissa
 • Autonvuokra 8 viikoksi (Hertz FCAR -malli)
 • 2 yötä New Yorkissa
 • Lennot kotiin New Yorkista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan apu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu 400 USD + paikallinen vero
 • Ateriat
 • Muut majoitukset
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Road trip -reitti Rannikolta rannikolle

Helsinki - Los Angeles - Death Valley - Las Vegas - Grand Canyon - Roswell & Santa Fe - Amarillo - Oklahoma City - Memphis - Nashville - Knoxville - New York - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Los Angeles, Kalifornia

Ensimmäinen pysäkki tällä reitillä on ikoninen Los Angeles. Paketin hintaan sisältyy 3 yötä suosikkihostellissamme Venice Beachilla, josta voit kätevästi tutustua lähiympäristöön kävellen tai pyöräillen. Kaupungin muissa osissa vieraillaksesi auto on luultavasti kaikkein kätevin vaihtoehto. Juhli Hollywood-tyyliin, spottaa kuuluisuuksia, vieraile Universal Studioilla ja nautiskele hiekasta, auringosta ja rennosta menosta - ja valmistaudu samalla edessä odottavaan road trip -koitokseen!

Kuolemanlaakso, Kalifornia

Road tripin seuraava pysäkki on yksi maailman kuumimmista ja kuivimmista paikoista: Kuolemanlaakso, Death Valley Kaliforniassa. Laakso on todellakin ainutlaatuinen, ja sen kokemista on vaikea kuvailla. Ymmärtääkseesi Kuolemanlaakson näkymiä, olemusta ja kuumuutta, sinun on yksinkertaisesti tunnettava se kropassasi.

Selvitä legenda Devil's Golf Coursen takana ja käy kummastelemassa Badwater Basinin, merenpinnan alapuolella sijaitsevaa suolatasankoa.

Las Vegas, Nevada

Viva Las Vegas! Emme takaa, että iltasi päättyy kuten Hangoverissa, mutta joka tapauksessa nyt on aika pistää parasta päälle, iskeä pelimerkkiä pöytään ja vatkata koko kroppaa yökerhoissa. Välillä voit sitten istua alas lepäämään ja seuraamaan mitä upeimpia, uskomattomimpia ja riehakkaimpia esityksiä arvostitpa sitten enemmän Cirque du Soleilin tai Chippendalesin taidonnäytteitä!

Grand Canyon, Arizona

Grand Canyon on komea näky, jonka edessä häkeltyminen on aika lailla se ensimmäinen reaktio. Maisema on vaikuttava ja varsin näkyvä osoitus luonnon mahtipontisuudesta ja voimasta. Mutta Grand Canyon on paljon muutakin kuin luontoa: alueen mielenkiintoinen ja merkittävä kulttuurihistoria on yhtä lailla kiehtovaa ja ehdottomasti tutustumisen arvoista.

Roswell & Santa Fe, New Mexico

Vuosi 1947 ja Roswellin UFO-välikohtaus teki hiljaisesta ja ainakin ulospäin vaatimattoman oloisesta pikkukaupungista kuuluisan. Mutta mitä oikeasti tapahtui? Tippuiko taivaalta avaruusolioita vai säähavaintopallo? Roswellin pysähdykselläsi kuulet kasapäin tietoa ja vielä enemmän tarinoita – päätä sitten itse, mihin uskot tai kehittele oma salaliittoteoriasi!

UFO-pohdintojen jälkeen voitkin sitten siirtyä rentoutumaan New Mexicon alueelle ominaisiin kuumiin lähteisiin ja poiketa vaikka yhdessä USA:n vanhimmista kaupungeista, kauniissa Santa Fessä.

Amarillo, Texas

Howdy y'all! KAIKKI on isompaa Amerikassa eikä tämä ole m-i-s-s-ä-ä-n niin totta kuin Texasissa. Testaa vatsaasi Big Texan Steak Ranchilla: isoon nälkään 2 kilon paisti, ja jos syöt sen alle tunnissa saat annoksen ilmaiseksi. Todellista cowboy-tunnelmaa pääset aistimaan Amarillo Livestock -huutokaupassa, jossa tapaat niitä oikeita karjapaimenia.

Oklahoma City, Oklahoma

Road trip USA:ssa ei ole mitään ilman kruisailua Route 66:lla! Tämän legendaarisen valtatien ajettavimmat ja nautinnollisimmat tieosuudet osuvat Oklahomaan, ja juuri Oklahomassa tapaat niitä kaikkein vannoutuneimpia Route 66-intoilijoita.

Maantiemenosta nauttimisen lisäksi pysähdy Route 66 Vintage Iron Motorcycle ja National Cowboy & Western Heritage -museoissa: käy ihastelemassa historiaa ja oppimassa uutta.

Memphis, Tennessee

Memphis tunnetaan mm. paistetusta monnista (catfish), mutta se kaikkein kuuluisin Memphisiin liitettävä asia lienee se eräs ja tietty kuningas. Olitpa sitten Elvis-fani tai et, vierailu Gracelandissa kuuluu ehdottomasti must-nähtävyyksien listalle. Elviksen yksityiskoti on toki ikoninen paikka, mutta se mikä tekee Gracelandin vierailustasi ikimuistoisen (ja hämmentävän) on se joukko Elvis-imitoijia pyhiinvaellusmatkallaan.

Nashville, Tennessee

Seuraavaksi kartalla vastaan tulee kantrimusiikin koti, sydän ja mekka: Nashville. Vedä buutsit jalkaan, etsi jostakin cowboy-hattu päähän ja valmistaudu rentoon menoon ja riehakkaaseen hauskanpitoon. Älä unohda tanssia pöydillä, hörppiä kaljaa pillillä, ja huutaa tarjouksia, jotta pääset valitsemaan musiikkikappaleita baareissa.

Knoxville, Tennessee

Knoxvillessä luvassa on rentoa ja maanläheistä tunnelmaa. Tutustu legendaarisen Jackass Johnny Knoxvillen kotikaupunkiin ja nauti Gay Streetin leppoisasta tunnelmasta.

New York City, New York

Huipenna road trippisi New Yorkiin, kaupunkiin, joka ei nuku koskaan. Vaikka kyseinen sanonta onkin kliseinen ja kulunut, niin New York ei sitä ole. Sen sijaan löydät kaupungista nähtävyyksiä, shoppailumahdollisuuksia, monimuotoisia kaupunginosia, kulttuuria, pörssikursseja, katutaiteilijoita, valotauluja, yökerhoja, baareja, ravintoloita, donitseja mussuttavia poliiseja ja Keskuspuiston jonglöörejä – siinä nähtävää alkuunsa.

Paketin hintaan sisältyy 2 yötä New Yorkissa, mutta koska kyseessä on iso ja mahtava kaupunki, muista varat tarpeeksi aikaa siellä pörräämiseen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.