Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat

Road trip USA:n itärannikolla

Road trip USA:n itärannikolla - KILROY
usa-road-trip-east-coast-map

Reittiehdotus:

🚘 New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah National Park - Blue Ridge Parkway - Great Smoky Mountains National Park - Virginia Beach / Norfolk - Washington D.C. - New York

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Road trip USA:n itärannikolla, New York - KILROY

1. New York

Aloita itärannikon road trip kaupungista, joka ei nuku koskaan. Kierrä nähtävyyksiä, shoppaile ja tutustu eri kaupunginosien erityispiirteisiin ja kunkin omaleimaiseen tunnelmaan. Käppäile Wall Streetillä ja uppoudu musikaalien ja teatterin maailmaan Broadwayllä. Jammaile lahjakkaiden katumuusikoiden tahdissa, hämmästele loputonta valomerta Times Squaren yössä, nappaa kuva donitsia syövästä poliisista ja Keskuspuiston jonglööreistä. New York on täynnä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia niin kulinaristille, kulttuurin suurkulluttajalle, musiikkifriikille, yöelämää rakastavalle – oikeastaan aika lailla kaikille! Jos sinulla ei ole kiire Niagaran putouksille koukkaa ihmeessä Newportin (Rhode Island) upeiden linnojen kautta ja illallista purjeve...

Road trip USA:n itärannikolla, Niagaran putoukset - KILROY

2. Niagaran putoukset

Road trip jatkuu seuraavaksi kohti maailmankuuluja Niagaran putouksia. Valtavat vesimäärät virtaavat ja kuohuavat USA:n ja Kanadan rajalla – veden lisäksi alueella virtaa turisteja, joten valmistaudu turistibusseihin. Vaikka et saakaan ihailla putouksia yksin omassa rauhassa, turistimassat eivät kuitenkaan poista näymän vaikuttavuutta! Ammenna energiaa kuohuista kaukaa katsottuna tai nouse veneeseen "maid of the Mist" ja sukella vesipilveen.

Ja Niagaralta ei ole pitkä matka Kanadan puolelle, jos haluat poiketa minilomalla Torontossa. Muista vain ilmoittaa autovuokraamolle, jotta saat mukaan asianmukaisen paperin vakuutusturvaa varten.

Road trip USA:n itärannikolla, Pittsburgh - KILROY

3. Pittsburgh

Itärannikon road trip jatkuu Pittsburghiin. Pörrää kaupungilla ja nauti USA:n parhaaksi urheilukaupungiksi tituleeratun Pittsburghin tarjonnasta. Ja muista käydä ihailemassa kaupungin siluettia Duquesne Incline -radan huipulla.

Road trip USA:n itärannikolla, Shenandoah National Park  - KILROY

4. Shenandoah National Park (Skyline drive)

Jo ennen Shenandoahin kansallispuistoa pääset nauttimaan huikeista luontomaisemista Seneca Rocksin virkistysalueella. Kansallispuiston läpi kulkee Skyline drive -joka on ajoelämys, josta haluat nauttia. Kruisaile keskellä postikorttimaisemia, pidä kamera valmiina ja anna mennä! Ja jos aikataulussasi on joustovaraa, poikkea toki luontoon, vaella tunti tai päivä ja yövy upean luonnon keskellä. Tämä tienpätkä on erityisen suosittu syksyn ruskaloiston aikaan.

Road trip USA:n itärannikolla, Blue Ridge Parkway - KILROY

5. Blue Ridge Parkway

Tämä osuus itärannikon riad tripistä on tieosuuksiltaan se ehdottomasti paras: Skyline driven näköalareitiltä Blue Ridge Parkwaylle. Molempien teiden varrelle on ripoteltu mahtavia näköalapaikkoja, joissa kannatta jaloittelun lisäksi todella katsella ympärilleen. Blue Rdge Parkwayn varrella voit myös harrastaa: ratsasta ja kalasta ja yhdistä luontokokemukset sulavasti maantieseikkailuusi.

Ja jos haluat sisällyttää road trippiisi historiaa ja vanhan ajan tunnelmaa, koukkaa Charlestonissa.

Road trip USA:n itärannikolla, Great Smoky Mountains National Park - KILROY

6. Great Smoky Mountains National Park

Ja lisää seuraa: maanpäällinen taivas ulkoilmaihmisille tai ihan vaan kauniista maisemista nauttiville. Great Smoky Mountains -kansallispuistossa nautit hulppeiden näkymien ja raikkaan vuoristoilman lisäksi villieläinten läsnäolosta: valkohäntäpeura, pesukarhu, villi kalkkuna ja vapiti (kanadanhirvi) asustavat näillä huudeilla. Varo liian läheistä tuttavuutta mustakarhun kanssa.

Itärannikon road trip jatkuu tästä kohti biitsejä. Jos kaipaat aivojumppaa kaiken tämän luontotarjonnan rauhan jälkeen, poikkea Etelä-Carolinen puolella Myrtle Beachilla, jossa asiat vaikuttavat olevan ylösalaisin.

Road trip USA:n itärannikolla, Virginia Beach - KILROY

7. Virginia Beach / Norfolk

Suorempikin tie Norfolkiin ja Virgia Beachille toki löytyy, joten eikun baanalle. Nämä kaksi kaupunkia ovat naapureita, joten samalla kertaa pääset helposti tutustumaan molempiin. Virginia Beach on sekä kaupungin nimi että yksi maailman pisimmistä hiekkarannoista, joten täällä jos missä on tilaa kastautua Atlanttiin. Norfolk on puolestaan maailman suurimman laivastotukikohdan kotikaupunki, mistä johtuen kaupungissa on vaikuttava sotalaivamuseo, joka kannattaa katsastaa.

Road trip USA:n itärannikolla, Washington D.C. - KILROY

8. Washington D.C.

Washington D.C. on paljon enemmän kuin vain Valkoinen talo ja historialliset monumentit. Toki kirkkaan valkoisena hohtavat rakennukset ovat massiivisuudessaan ja järkälemäisessä komeudessaan mielenkiintoisia kuvauskohteita, mutta kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Washington D.C:ssä sijaitsee USA:n parhaat museot, joista valtaosa on ilmaisia. Kaupungin kulttuuritarjonta on niin ikään vaikuttava ja musiikkitarjonnassa Washington D.C. kisaa rinta rinnan New Yorkin kanssa. Ja jos olet lätkäkauden aikaan kaupungissa, on Washington Capitalsin kotimatsi ehdoton kokemus!

Road trip USA:n itärannikolla, New York - KILROY

9. New York

Itärannikon road trip päätyy New Yorkiin, josta kaikki alkoikin. Paluu "kotisatamaan" on katkeransuloinen: reissu on ohi, mutta toisaalta New York on New York ja ehdit vielä vaikka mihin seikkailuihin tässä upeassa kaupungissa! Tee viimehetken ostoksesi vielä East Villagessa tai Fifth Avenuella – riippuen mitä olet ostamassa – ja viimeistele road trip helikopterikierroksella New Yorkin yllä! Tähän on hyvä päättää tämä road trip...

Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3-6 viikkoa

Etäisyys

Noin 3500 km

Pakkaa mukaan

Hyvä kamera, niskatyyny & pelikortit

Road trip -reissun hinta?

Kysy meiltä!

Ota yhteyttä & kysy hinnoista*
Vuokraa auto
USA:n itärannikon road tripillä rutkasti näkemistä ja kokemista. Pelkästään kaupungeista New York, Boston ja Washington ovat näkemisen arvoisia. Entäpä Smokey Mountains ja Niagara Falls -kansallispuistot? Henkeäsalpaavan kauniita. Road trip on hauska tapa reissata omilla ehdoilla kaveriporukassa!

Isoja ja pieniä kaupunkeja, kauniita rantoja, 3 kansasllispuistoa ja hyvä meininki – kelpo paketti USA:n reissajaalle!

Haaveissa road trip USA:n itärannikolla? Varaa aika matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Kerro meille toiveistasi, matkasi ajankohdasta ja budjetistasi, niin aloitetaan yhdessä unelmiesi road trip seikkailun suunnittelu!

Varaa maksuton suunnitteluaika

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Miltä kuulostaisi road trip USA:ssa?

Road trip Yhdysvalloissa on unohtumaton seikkailu, jonka aikana saat roppakaupalla muistoja ja kokemuksia. Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva reissu välipysähdyksineen ja aktiviteetteineen! Saat meiltä vinkit myös sopivan menopelin valintaan ja kasan hyödyllistä tietoa USA:ssa ajamisesta.

Kysy pois!

Lisää inspiraatiota

Lisää USA:n road trip -reittejä

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Reittiehdotus:

usa-road-trip-east-coast-map

🚘 New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah National Park - Blue Ridge Parkway - Great Smoky Mountains National Park - Virginia Beach / Norfolk - Washington D.C. - New York

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

1. New York

Road trip USA:n itärannikolla, New York - KILROY

Aloita itärannikon road trip kaupungista, joka ei nuku koskaan. Kierrä nähtävyyksiä, shoppaile ja tutustu eri kaupunginosien erityispiirteisiin ja kunkin omaleimaiseen tunnelmaan. Käppäile Wall Streetillä ja uppoudu musikaalien ja teatterin maailmaan Broadwayllä. Jammaile lahjakkaiden katumuusikoiden tahdissa, hämmästele loputonta valomerta Times Squaren yössä, nappaa kuva donitsia syövästä poliisista ja Keskuspuiston jonglööreistä.

New York on täynnä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia niin kulinaristille, kulttuurin suurkulluttajalle, musiikkifriikille, yöelämää rakastavalle – oikeastaan aika lailla kaikille!

Jos sinulla ei ole kiire Niagaran putouksille koukkaa ihmeessä Newportin (Rhode Island) upeiden linnojen kautta ja illallista purjeveneellä. Erityisesti jos olet liikenteessä kesäaikaan tee visiitti Cape Codin täydellisiin kesän getaway-maisemiin, pyörähdä tutustumassa Salemin noitavainohistoriaan ja kierrä olupanimoita Portlandissa. Vaella White Mountainin ja Mount Washingtonin sekä Quechee Gorgen luonnonkauniissa majestittimaisissa maisemissa.

2. Niagaran putoukset

Road trip USA:n itärannikolla, Niagaran putoukset - KILROY

Road trip jatkuu seuraavaksi kohti maailmankuuluja Niagaran putouksia. Valtavat vesimäärät virtaavat ja kuohuavat USA:n ja Kanadan rajalla – veden lisäksi alueella virtaa turisteja, joten valmistaudu turistibusseihin. Vaikka et saakaan ihailla putouksia yksin omassa rauhassa, turistimassat eivät kuitenkaan poista näymän vaikuttavuutta! Ammenna energiaa kuohuista kaukaa katsottuna tai nouse veneeseen "maid of the Mist" ja sukella vesipilveen.

Ja Niagaralta ei ole pitkä matka Kanadan puolelle, jos haluat poiketa minilomalla Torontossa. Muista vain ilmoittaa autovuokraamolle, jotta saat mukaan asianmukaisen paperin vakuutusturvaa varten.

3. Pittsburgh

Road trip USA:n itärannikolla, Pittsburgh - KILROY

Itärannikon road trip jatkuu Pittsburghiin. Pörrää kaupungilla ja nauti USA:n parhaaksi urheilukaupungiksi tituleeratun Pittsburghin tarjonnasta. Ja muista käydä ihailemassa kaupungin siluettia Duquesne Incline -radan huipulla.

4. Shenandoah National Park (Skyline drive)

Road trip USA:n itärannikolla, Shenandoah National Park  - KILROY

Jo ennen Shenandoahin kansallispuistoa pääset nauttimaan huikeista luontomaisemista Seneca Rocksin virkistysalueella. Kansallispuiston läpi kulkee Skyline drive -joka on ajoelämys, josta haluat nauttia. Kruisaile keskellä postikorttimaisemia, pidä kamera valmiina ja anna mennä! Ja jos aikataulussasi on joustovaraa, poikkea toki luontoon, vaella tunti tai päivä ja yövy upean luonnon keskellä. Tämä tienpätkä on erityisen suosittu syksyn ruskaloiston aikaan.

5. Blue Ridge Parkway

Road trip USA:n itärannikolla, Blue Ridge Parkway - KILROY

Tämä osuus itärannikon riad tripistä on tieosuuksiltaan se ehdottomasti paras: Skyline driven näköalareitiltä Blue Ridge Parkwaylle. Molempien teiden varrelle on ripoteltu mahtavia näköalapaikkoja, joissa kannatta jaloittelun lisäksi todella katsella ympärilleen. Blue Rdge Parkwayn varrella voit myös harrastaa: ratsasta ja kalasta ja yhdistä luontokokemukset sulavasti maantieseikkailuusi.

Ja jos haluat sisällyttää road trippiisi historiaa ja vanhan ajan tunnelmaa, koukkaa Charlestonissa.

6. Great Smoky Mountains National Park

Road trip USA:n itärannikolla, Great Smoky Mountains National Park - KILROY

Ja lisää seuraa: maanpäällinen taivas ulkoilmaihmisille tai ihan vaan kauniista maisemista nauttiville. Great Smoky Mountains -kansallispuistossa nautit hulppeiden näkymien ja raikkaan vuoristoilman lisäksi villieläinten läsnäolosta: valkohäntäpeura, pesukarhu, villi kalkkuna ja vapiti (kanadanhirvi) asustavat näillä huudeilla. Varo liian läheistä tuttavuutta mustakarhun kanssa.

Itärannikon road trip jatkuu tästä kohti biitsejä. Jos kaipaat aivojumppaa kaiken tämän luontotarjonnan rauhan jälkeen, poikkea Etelä-Carolinen puolella Myrtle Beachilla, jossa asiat vaikuttavat olevan ylösalaisin.

7. Virginia Beach / Norfolk

Road trip USA:n itärannikolla, Virginia Beach - KILROY

Suorempikin tie Norfolkiin ja Virgia Beachille toki löytyy, joten eikun baanalle. Nämä kaksi kaupunkia ovat naapureita, joten samalla kertaa pääset helposti tutustumaan molempiin. Virginia Beach on sekä kaupungin nimi että yksi maailman pisimmistä hiekkarannoista, joten täällä jos missä on tilaa kastautua Atlanttiin. Norfolk on puolestaan maailman suurimman laivastotukikohdan kotikaupunki, mistä johtuen kaupungissa on vaikuttava sotalaivamuseo, joka kannattaa katsastaa.

8. Washington D.C.

Road trip USA:n itärannikolla, Washington D.C. - KILROY

Washington D.C. on paljon enemmän kuin vain Valkoinen talo ja historialliset monumentit. Toki kirkkaan valkoisena hohtavat rakennukset ovat massiivisuudessaan ja järkälemäisessä komeudessaan mielenkiintoisia kuvauskohteita, mutta kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Washington D.C:ssä sijaitsee USA:n parhaat museot, joista valtaosa on ilmaisia. Kaupungin kulttuuritarjonta on niin ikään vaikuttava ja musiikkitarjonnassa Washington D.C. kisaa rinta rinnan New Yorkin kanssa. Ja jos olet lätkäkauden aikaan kaupungissa, on Washington Capitalsin kotimatsi ehdoton kokemus!

9. New York

Road trip USA:n itärannikolla, New York - KILROY

Itärannikon road trip päätyy New Yorkiin, josta kaikki alkoikin. Paluu "kotisatamaan" on katkeransuloinen: reissu on ohi, mutta toisaalta New York on New York ja ehdit vielä vaikka mihin seikkailuihin tässä upeassa kaupungissa! Tee viimehetken ostoksesi vielä East Villagessa tai Fifth Avenuella – riippuen mitä olet ostamassa – ja viimeistele road trip helikopterikierroksella New Yorkin yllä! Tähän on hyvä päättää tämä road trip...

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.