{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip USA:n itärannikolla


Road trip USA:n itärannikolla - KILROY
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3-6 viikkoa

Etäisyys

Noin 3500 km

Osavaltioiden määrä

6

Hintaan sisältyy

Lennot, autonvuokra

Kysy & saat vastauksia
Koe USA:n kaunis itärannikko! Tämä road trip vie sinut tutustumaan joihinkin itärannikon tärkeimpiin kaupunkeihin, kuten New Yorkiin, Bostoniin ja Washingtoniin. Etelään ajaessasi sinulla on myös mahdollisuus nähdä kuuluisa Great Smokey Mountains -vuoristo!

USA:n itärannikon road tripillä rutkasti näkemistä ja kokemista. Luvassa on myös eeppisiä luontokohteita, kuten Niagaran putoukset, Shenandoahin kansallispuisto, Great Smokey Mountains ja upea Outer Banks Pohjois-Carolinassa.

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

Pakettiin sisältyy
 • Lennot New Yorkiin
 • 4 yötä New Yorkissa
 • Autonvuokraus 3 viikoksi (Hertz FCAR -malli)
 • Lennot kotiin New Yorkista
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan apu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat
 • Muut majoitukset
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Road trip -reitti USA:n itärannikko

Helsinki - New York - Niagara Falls - Pittsburgh - Shenandoah NP - Blue Ridge Parkway - Great Smokey Mountains - Outer Banks, NC - Williamsburg, VA - Washington DC. - New York - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. USA:n road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

New York City, New York

Aloita itärannikon road trip kaupungista, joka ei nuku koskaan. Hintaan sisältyy nimittäin 4 yön hostellimajoitus New Yorkissa! Kierrä nähtävyyksiä, shoppaile ja tutustu eri kaupunginosien erityispiirteisiin ja kunkin omaleimaiseen tunnelmaan. Käppäile Wall Streetillä ja uppoudu musikaalien ja teatterin maailmaan Broadwayllä. Jammaile lahjakkaiden katumuusikoiden tahdissa, hämmästele loputonta valomerta Times Squaren yössä, nappaa kuva donitsia syövästä poliisista ja Keskuspuiston jonglööreistä.

New York on täynnä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia niin kulinaristille, kulttuurin suurkulluttajalle, musiikkifriikille, yöelämää rakastavalle – oikeastaan aika lailla kaikille!

Niagaran putoukset, New York

Road trip jatkuu seuraavaksi kohti maailmankuuluja Niagaran putouksia. Valtavat vesimäärät virtaavat ja kuohuavat USA:n ja Kanadan rajalla – veden lisäksi alueella virtaa turisteja, joten valmistaudu turistibusseihin. Vaikka et saakaan ihailla putouksia yksin omassa rauhassa, turistimassat eivät kuitenkaan poista näymän vaikuttavuutta! Ammenna energiaa kuohuista kaukaa katsottuna tai nouse veneeseen "maid of the Mist" ja sukella vesipilveen.

Ja Niagaralta ei ole pitkä matka Kanadan puolelle, jos haluat poiketa minilomalla Torontossa. Muista vain ilmoittaa autovuokraamolle, jotta saat mukaan asianmukaisen paperin vakuutusturvaa varten.

Pittsburgh, Pennsylvania

Itärannikon road trip jatkuu Pittsburghiin. Pörrää kaupungilla ja nauti USA:n parhaaksi urheilukaupungiksi tituleeratun Pittsburghin tarjonnasta. Ja muista käydä ihailemassa kaupungin siluettia Duquesne Incline -radan huipulla.

Shenandoah National Park, Virginia

Jo ennen Shenandoahin kansallispuistoa pääset nauttimaan huikeista luontomaisemista Seneca Rocksin virkistysalueella. Kansallispuiston läpi kulkee Skyline drive -joka on ajoelämys, josta haluat nauttia. Kruisaile keskellä postikorttimaisemia, pidä kamera valmiina ja anna mennä! Ja jos aikataulussasi on joustovaraa, poikkea toki luontoon, vaella tunti tai päivä ja yövy upean luonnon keskellä. Tämä tienpätkä on erityisen suosittu syksyn ruskaloiston aikaan.

Blue Ridge Parkway, Virginia ja Pohjois-Carolina

Tämä osuus itärannikon riad tripistä on tieosuuksiltaan se ehdottomasti paras: Skyline driven näköalareitiltä Blue Ridge Parkwaylle. Molempien teiden varrelle on ripoteltu mahtavia näköalapaikkoja, joissa kannatta jaloittelun lisäksi todella katsella ympärilleen. Blue Rdge Parkwayn varrella voit myös harrastaa: ratsasta ja kalasta ja yhdistä luontokokemukset sulavasti maantieseikkailuusi.

Ja jos haluat sisällyttää road trippiisi historiaa ja vanhan ajan tunnelmaa, koukkaa Charlestonissa.

Great Smoky Mountains National Park Tennessee ja Pohjois-Carolina

Ja lisää seuraa: maanpäällinen taivas ulkoilmaihmisille tai ihan vaan kauniista maisemista nauttiville. Great Smoky Mountains -kansallispuistossa nautit hulppeiden näkymien ja raikkaan vuoristoilman lisäksi villieläinten läsnäolosta: valkohäntäpeura, pesukarhu, villi kalkkuna ja vapiti (kanadanhirvi) asustavat näillä huudeilla. Varo liian läheistä tuttavuutta mustakarhun kanssa.

Itärannikon road trip jatkuu tästä kohti biitsejä. Jos kaipaat aivojumppaa kaiken tämän luontotarjonnan rauhan jälkeen, poikkea Etelä-Carolinen puolella Myrtle Beachilla, jossa asiat vaikuttavat olevan ylösalaisin.

Outer Banks, Pohjois-Carolina

Joku teistä saattaa tunnistaa tämän paikan nimen Netflixin Outer Banks -sarjasta. Pohjois-Carolinan Outer Banksilla riittää yli 100 mailia rantaviivaa, suloisia merenrantakyliä ja paljon Yhdysvaltojen historiaan liittyviä kytköksiä. Vieraile mm. Roanoken saarella ja opi lisää ensimmäisten englantilaisten uudisasukkaiden salaperäisestä katoamisesta…

Williamsburg, Virginia

Williamsburg perustettiin Virginian siirtokunnan pääkaupungiksi vuonna 1699 ja se oli yksi Amerikan ensimmäisistä suunnitelluista kaupungeista. Jos olet vähänkään historian ystävä, pysähdy tässä oudossa ja upeassa kaupungissa!

Washington D.C.

Washington D.C. on paljon enemmän kuin vain Valkoinen talo ja historialliset monumentit. Toki kirkkaan valkoisena hohtavat rakennukset ovat massiivisuudessaan ja järkälemäisessä komeudessaan mielenkiintoisia kuvauskohteita, mutta kaupungilla on paljon muutakin tarjottavaa. Washington D.C:ssä sijaitsee USA:n parhaat museot, joista valtaosa on ilmaisia. Kaupungin kulttuuritarjonta on niin ikään vaikuttava ja musiikkitarjonnassa Washington D.C. kisaa rinta rinnan New Yorkin kanssa. Ja jos olet lätkäkauden aikaan kaupungissa, on Washington Capitalsin kotimatsi ehdoton kokemus!

New York

Itärannikon road trip päätyy New Yorkiin, josta kaikki alkoikin. Paluu "kotisatamaan" on katkeransuloinen: reissu on ohi, mutta toisaalta New York on New York ja ehdit vielä vaikka mihin seikkailuihin tässä upeassa kaupungissa!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.