{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip - Garden Route


Road trip, Garden Route - KILROY
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

2-3 viikkoa

Aloituspaikka

Kapkaupunki

Päätepiste

Port Elizabeth

Hintaan sisältyy

Lennot, autonvuokraus

Kysy & saat vastauksia
Oletko koskaan haaveillut reissusta Etelä-Afrikkaan? Ota siinä tapauksessa harkintaan road trip Garden Route -reitillä, joka kulkee pitkin Afrikan mantereen eteläisintä rannikkoa. Luvassa upeita rantoja ja pieniä rannikkokyliä, vaikuttavaa luontoa ja villieläinten bongausta!

Tämä matkaehdotus alkaa Kapkaupungista, jossa voit kaikessa rauhassa tutustua kaupungin ja ympäröivän alueen nähtävyyksiin muutaman päivän ajan. Hyppää sen jälkeen vuokra-auton kyytiin ja suuntaa valtatie 2:lle, jota pitkin reissaat aina Port Elizabethiin saakka. Poikkea matkalla esimerkiksi seuraavissa paikoissa: Hermanus, Oudtshoorn, Wilderness, Jeffrey's Bay ja Addon kansallispuisto. Tarjolla valaiden bongausta, luolamaalauksia, surffirantoja ja safariajelua!

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Kapkaupunkiin
 • 3 yön majoitus Kapkaupungissa
 • Autonvuokra 10 päiväksi
 • Lennot kotiin Port Elizabethistä
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Matkavakuutus (mutta autamme mielellämme tämän varaamisessa!)
 • Yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu 100 EUR (maksetaan paikan päällä)
 • Ateriat 
 • Lisäaktiviteetit
alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Road trip -reitti Garden Route

Helsinki - Kapkaupunki - Cape Point – Hermanus - Oudtshoorn & Cango Caves - Wilderness – Jeffrey’s Bay – Port Elizabeth - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. Etelä-Afrikan road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Kapkaupunki Tutustu kaupunkiin

Reissu alkaa tutustumalla Kapkaupunkiin omatoimisesti. Tämän paketin hintaan sisältyy 3 yön hostellimajoitus kaupungissa, joten sinulla on hyvin aikaa kierrellä nähtävyyksiä muutaman päivän ajan. Patikoi Pöytävuorelle, ihmettele kaupungin kontrasteja tai liity esim. päiväretkelle Kapin niemimaalle, jossa voit bongailla afrikanpingviinejä ja nauttia upeista maisemista Atlantin rannikolla.

Hermanus

Hermanus sijaitsee noin 2 tunnin ajomatkan päässä Kapkaupungista ja kyseessä on ihanteellinen paikka valaiden bongaukselle etenkin kesä-marraskuussa. Lähde siis mukaan veneretkelle (hyvällä tuurilla voit nähdä valaita myös rannalta, mutta veneestä näkyvyys on huomattavasti parempi). Matkalla voit bongata myös muita meren asukkeja, kuten hylkeitä ja delfiinejä. Lisäksi Hermauksen ympäristö on mahtava paikka patikoinnille ja melontaretkille.

Oudtshoorn & Cango Caves

Vieraile Oudtshoornin puoliaavikkoisissa maisemissa, jossa bongaat todennäköisesti joukoittain paikallisten kasavattamia strutseja. Suosittelemme piipahtamaan myös Cangon kalkkikiviluolissa, joissa voit nähdä alkuperäiskansa sanien kalliomaalauksia.

Wilderness

Wilderness on pieni kaupunki täynnä kauneutta ja vieraanvaraisuutta. Pienestä koostaan huolimatta Wilderness tarjoilee reissaajille paljon: häkellyttävää luontoa, jännittäviä aktiviteetteja, upeita biitsejä ja useita loistavia näköalaspotteja, joista käsin bongaat valaita ja delfiinejä.

Loistava esimerkki Wildernessin aktiviteettimahdollisuuksista on suppailuretki Kaaimans-joella. Ihastele vesiputouksia ja kauho menemään auringon lämmittäessä mukavasti. Joen varrella on myös hyviä uimarantoja. Joessa pyörii voimakkaita virtauksia, joten pidä silmällä ohjeistuksia ja ui ainoastaan turvalliseksi osoitetuilla alueilla.

Jeffreys Bay

Jeffreys Bay on hurmaava pikkukaupunki Itä-Kapin provinssissa. Tuttavallisesti kutsuttu J-Bay on rankattu maailman kymmenen parhaan surffispotin listalle, joten vaikka et itse olisikaan surffimestari, niin täällä sinulla on mahdollisuus ihastella toisten taitoja ja nauttia surfafreiden omaksumasta rennosta elämäntyylistä.

J-Bay on myös hyvä paikka pikkushoppailuun, hyvällä ruoalla herkutteluun ja luonnosta nauttimiseen: kaupungissa on lukuisia kahviloita ja ravintoloita ja molemmin puolin kaupunkia reunustaa luonnosuojelualue.

Addon kansallispuisto

Vieraile Addon kansallispuistossa, jossa 600 norsua vaeltaa vapaasti ympäri puiston maita yhdessä seeprojen, kirahvien, biisonien, leijonien, hyeenojen, pahkasikojen ja leopardien kanssa. Varaa itsellesi paikka safarijeepistä ja kuuntele paikallisoppaan tietämystä puiston asukkaista.

Port Elizabeth

Road trip lähestyy loppuaan, mutta vietä vielä viimeiseksi aikaa Port Elizabethin kaupungissa. Mikäli sukellus on sinun juttusi tai haluat kokeilla esimerkiksi hiekkadyyneillä surffausta, on Port Elizabeth täydellinen reissukohde! Ja jos et ole vielä päättämään Etelä-Afrikan seikkailuasi, miksi et suuntaisi Coffee Bayhin surffileirille?

Psst! Jos et halua itse ajaa autoa Etelä-Afrikassa, voit toteuttaa road tripin myös hop on, hop off -bussipassin turvin!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.