{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Etelä-Afrikassa

Road trip Afrikassa - KILROY

Road trip Etelä-Afrikassa

Road trip Etelä-Afrikassa on suorastaan eeppinen! Matkan varrella näet paloja Etelä-Afrikan kauneimmista maisemista ja ahmit kokemuksia kuin liukuhihnalta.

Haaveissa road trippailu -EteläAfrikassa? Tarkista kalenterisi, varaa aika matkasuunnitteluun ja olet jo hieman lähempänä haaveesi toteutumista. Kerro samalla alustava aikataulusi, niin saat tarjouksen vuokra-autolle. Muuta kysyttäävä? Kysy pois! Henkilökohtainen matkasuunnittelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään. 

Varaa maksuton suunnitteluaika

9 vinkkiä -Etelä-Afrikan road tripille

 1. Pidä ajokorttisi ja passisi aina lähettyvillä.
 2. Tarkista tieolosuhteet aina ennen lähtöä.
 3. Joillakin teillä on tietulleja: pidä käteistä ja luottokortti lähettyvillä.
 4. Etelä-Afrikassa on vasemmanpuoleinen liikenne, joten pysy vasemmalla.
 5. Liikenneonnettomuudet eivät valitettavasti ole harvinaisuuksia Etelä-Afrikassa, joten seuraa liikennettä ja varo jalankulkijoita, pyöräilijöitä ja eläimiä. Älä kuitenkaan pelkää ja huolehdi turhaan: normaalilla varovaisuudella pärjäät pitkälle.
 6. Älä koskaan pysähdy ruokkimaan villieläimiä. Sen lisäksi, että tienvarteen pysähtyminen voi olla vaarallista, villieläimet ovat villejä ja voivat käyttäytyä arvaamattomasti. Lisäksi villieläinten on tarkoitus elää villissä luonnossa ilman ihmisen asiaan sekaantumista. Ruokkimisesta saa kovat sakot Etelä-Afrikassa.
 7. Aja ainoastaan valoisaan aikaan.
 8. Suosittelemme, että ajat ovet lukittuna ja ikkunat kiinni. Erityisesti kaupunkialueilla.
 9. Kun jätät auton parkkiin, älä jätä laukkuja näkösälle. Työnnä reput ym. penkkien alle tai laita ne takakonttiin.

Haaveissa road trip Etelä-Afrikasssa?

Olitpa sitten jo kokenut asfaltin kuluttaja tai suuntaamassa road tripille elämäsi ensimmäistä kertaa, ota yhteyttä, niin suunnitellaan unelmiesi road trip yhdessä! Me voimme auttaa sinua lentojen varaamisessa paikan päälle, sopivan auton tai matkapakun löytämisessä, matkavakuutuksen hankkimisessa ja erilaisten aktiviteettien buukkaamisessa Afrikan road trippisi varrelle. Matkasuunnittelu meidän kanssamme ei maksa mitään, eikä velvoita sinua mihinkään.

Kysy suunnitteluapua

alt

Suunnittele oma road trip -matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.