{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Road trip Australian länsirannikolla


Road trip Australian länsirannikolla
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

5-6 viikkoa

Aloituspaikka

Perth

Päätepiste

Broome

Hintaan sisältyy

Lennot, autonvuokra

Alk. hinta*

3 210 EUR

Kysy & saat vastauksia
Australian länsirannikko on omiaan maantieseikkailuille - tarjolla on tuhansia kilometrejä hiekkaa, aurinkoa ja suloisia pikkukaupunkeja sekä tietysti roppakaupalla erilaisia elämyksiä. Road trip länsirannikolla vie sinut tutustumaan Australiaan niiden kaikkein perinteisimpien turistikohteiden ulkopuolelle!

Tämä road trip tarjoaa reissaajalle vähän kaikkea ja esittelee samalla joukon Länsi-Australian parhaimmistosta. Kansallispuistoja, valkeita hiekkarantoja, luonnon mahtipontisuutta ja hurmaavia kaupunkeja. Australian länsirannikolla autiot syrjäseudut kohtaavat valtameren ja sademetsät - valmistaudu siis eeppiseen road trip -seikkailuun!

*Alkaen hinta per henkilö, kun kaksi yli 25-vuotiasta henkilöä matkustaa yhdessä. Kysy lisäinfoa jos olet alle 25-vuotias.

Pakettiin sisältyy
 • Lennot Perthiin
 • 3 hostelliyötä Perthissä
 • Matkapakun vuokraus 28 päiväksi
 • Lennot kotiin Broomesta
 • Käsittelykulu
 • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
 • Yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu 1000 AUD (jos haluat välttyä lisämaksulta, sinun tulee joko ajaa takaisin Perthiin tai vaihtoehtoisesti Darwiniin palauttamaan auto)
 • Matkavakuutus (mutta voimme auttaa sinua tämän varaamisessa!)
 • Ateriat
 • Muut majoitukset
 • Lisäaktiviteetit

Road trip -reitti Australian länsirannikko

Helsinki - Perth - Pinnacles - Kalbarri - Monkey Mia - Coral Bay - Exmouth - Tom Price - Karijinin kansallispuisto - Port Hedland - Broome - Helsinki

Tässä meidän ehdotuksemme matkareitin ja must see -kohteiden osalta. Australian länsirannikon road trip voi olla kuitenkin lähestulkoon minkänäköinen tahansa, riippuen omasta budjetistasi, aikataulustasi ja mielenkiinnonkohteistasi, joten voit aina muokata reittiä haluamallasi tavalla.

Perth

Perth on läntisen Australian suurin kaupunki ja täydellinen starttipaikka länsirannikon road tripille! Luvassa on rentoa tunnelmaa, herkullista ruokaa ja tietenkin runsaasti aurinkoa. Tämän road trip -paketin hintaan sisältyy myös 3 yön majoitus paikan päällä, joten voit kaikessa rauhassa totutella uuteen aikavyöhykkeeseen, tutustua kaupunkiin ja suunnata sitten noutamaan vuokrapakusi.

The Pinnacles

Ota seuraavaksi suunta Nambungin kansallispuistoon ja Pinnaclesin kalkkikivimuodostelmille, jotka sijaitsevat noin 200 kilometrin ajomatkan päässä Perthistä. Nämä pylväät syntyivät noin 30 000 vuotta sitten, kun alueelta vetäytyvä merivesi jätti jälkeensä lukemattomia simpukankuoria, jotka muuttuivat aikojen saatossa kalkkikiveksi.

Kalbarrin kansallispuisto

Kalbarrin rannikkokaupunki on suosittu kohde rantalomailusta ja vesiurheilusta nauttivien keskuudessa. Kaupunkia ympäröi myös upea kansallispuisto, joka tunnetaan punaisena hehkuvista kivimuodostelmista, rotkoista, rantakallioista ja upeista näköaloistaan. Täällä aktiviteettimahdollisuuksiin lukeutuvat mm. patikointi ja melominen puiston jokia pitkin, joten varaa vierailuun päivä tai pari!

Shark Bay & Monkey Mia

Shark Bay on lahti Australian läntisimmällä kohdalla, jossa pääset ihmettelemään luonnon monimuotoisuutta. Vieraile delfiinien ruokintapaikalla Monkey Miassa, ihmettele ikivanhoja stromatoliitteja Hamelin Poolilla, upota kenkäsi punaiseen hiekkaan François Péronin kansallispuistossa ja bongaa kilpikonnia, haita ja rauskuja eri puolilla lahtea!

Ningaloon rannikko ja koralliriutta

Jatka matkaasi yhä pohjoisemmaksi. Ningaloon rannikolla luvassa on kauniita korallipuutarhoja, valkoisia hiekkarantoja, upeita maisemia ja lukemattomia meren asukkeja - what's not to like? Opettele sukeltamaan Ningaloo Marine Parkissa, kokeile snorklausta tai lähde bongaamaan rauskuja, valashaita ja ryhävalaita! Parhaat ajankohdat näiden kaikkien kiikaroimiselle ovat seuraavasti:

Rauskut: Ympäri vuoden, mutta etenkin touko-lokakuu
Valashait: Huhti-syyskuu
Ryhävalaat: Elo-marraskuu

Suosittelemme majoittumaan esimerkiksi Coral Bayssa tai Exmouthissa, sillä molemmista on helppo päästä Ningaloon koralliriutalle.

Karijinin kansallispuisto

Länsi-Australian sydämessä sijaitseva Karijinin kansallispuisto on muodostunut yli kahden miljardin vuoden aikana ja sen maagiset makean veden altaat, massiiviset rotkot ja upeat vesiputoukset tekevät paikasta täydellisen välietapin länsirannikon road tripillä. Vietä alueella vähintään kolme päivää, jos haluat kokea kaikki parhaat nähtävyydet.

Huomaathan, ettei Karijinissa ole huoltoasemia, joten varmista, että tankkisi on täynnä ennen kansallispuistoon suuntaamista.

Port Hedland & Eighty Mile Beach

Jatka matkaasi Port Hedlandin satamakaupunkiin ja edelleen Eighty Mile Beachille, joka on noin 220 kilometriä pitkä rantaviiva Port Hedlandin ja Broomen välissä. Kyseessä on yksi kahlaajalintujen tärkeimmistä elinalueista koko Australiassa.

Suosittuja aktiviteetteja alueella ovat mm. kalastus, retkeily, eläinten bongaus sekä uskomattoman upeista auringonlaskuista nauttiminen, joten ota kaikki ilo irti, ennen kuin suuntaat seuraavaan ja viimeiseen kohteeseen.

Broome

Päätä länsirannikon road trippisi Broomeen. Kyseessä ei ole kovinkaan suuri kaupunki, mutta sillä on paljon tarjottavanaan - taidegallerioita, museoita, loputonta rantaviivaa, hiekkadyynejä ja dinosauruksen jalanjälkiä!

Vietä Broomessa muutama päivä ja suuntaa sitten paluulennolle kohti kotia.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.