{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Maailmanympärimatkan hinta

Maailmanympärimatkan hinta - KILROY

Mitä maailmanympärimatka maksaa?

Mitä sitten tästä kaikesta joutuu pulittamaan? Mikään ei ole ilmaista, mutta jos jotakin haluat tehdä, niin säästämällähän sitä matkakassaa saa kerättyä ja maailmanympärimatkan voi ehdottomasti toteuttaa ilman pankkiryöstöä. Toki kaikki maksaa, mutta jos mietit asiaa henkilökohtaisen taloutesi kannalta, niin pitkällä reissulla rahaa kuluu enemmän kuin lyhyellä. 

Maailmanympärimatkan hinta riippuu luonnollisesti pitkälti siitä, mitä reissun aikana teet. Lentoliput ovat toki iso lovi budjettiin, mutta muista, että rahaa kuluu myös tien päällä. Vaikka kokonaissumma tuntuisikin alkuun isolta, älä pelästy. Mieti, mitä kaikkea saat tuolla summalla. Mieti samalla, mistä olet valmis tinkimään, ja aloita sitten tarkempi suunnittelu ja säästäminen.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, on matkustaminen todellakin investointi tulevaisuuteen kokemuksien, maailmankatsomuksen avartumisen ja itsetuntemuksen muodossa.

Kysy budjettiasioista

Missä menee kalliin ja halvan ero?

Jos suunnittelet vuoden mittaista reissua, laske alkuun, kuinka paljon kuluttaisit rahaa kotona vuodessa: vuokra, ruoka, bussiliput, harrastukset, lehtitilaukset, iltamenot, juhannusjuhlat, vappukarkelot ja mihin ikinä sitten rahaa normioloissa käytätkin. Niin ja tietenkin mukaan kannattaa realismin nimissä laskea myös ne mahdolliset lyhyet reissut, joita vuoden aikana tekisit. Näin saat jonkinlaisen vertailukohdan menoille. Arjen hintalaputtaminen auttaa, kun arvioit, onko vuoden reissubudjettisi iso vai pieni.

Maailmanympärimatkan hinta - KILROYEtelämanner on huikea kokemus. Kaukaisen sijaintinsa vuoksi, se ei kuitenkaan ole niitä edullisimpia maailmanympärireissun kohteita. Mieti siis reissusuunnitelmasi budjettisi mukaan.

Kokonaishinta matkalle maailman ympäri

Maailmanympärimatkan kokonaishinta määräytyy monen asian summasta. Tässä niistä muutama:

  • Lähtöaika. Korkea vai matala sesonki; milloin ostat liput, milloin lennät.
  • Matkan pituus ja matkakohteiden lukumäärä.
  • Kohteet. Helposti saavutettavissa olevat paikat vai syrjäseudut? Isot kaupungit ovat elämisen kannalta kalliimpia kuin pikkukylät, mutta pikkukyliin maksaa paikalle pääsy.
  • Aktiviteetit matkan aikana.
  • Majoitusmieltymykset. Hostellit vai hotellit?
  • Muu rahankäyttö.

Mitä maailmanympärimatka maksaa - KILROY
Costa Rica on täynnnä aktiviteettimahdollisuuksia. Hostellissa nököttämällä säästät kyllä rahaa, mutta mieti, mitä reissultasi haluat: monin paikoin rahan käytölle todella on perusteet!

Budjetin hallinnointi

Jos reissaat kaverin kanssa tietyt reissuosat, kuten esimerkiksi autonvuokraus ja joissakin tapauksissa majoitus, tulevat tietenkin edullisemmaksi, kun voit jakaa kustannuksia. Muutoin voit vaikuttaa budjetin aisoissa pysymiseen sekottamalla reissuusi hinnakkaiden matkakohteiden joukkoon edullisempia kohteita. Elinkustannusten yleinen hintataso vaihtelee rajusti maasta riippuen: Japanissa appelsiini maksaa saman verran kuin halpa hotellihuone aamiaisella Intiassa.

Budjetin hallinnointia auttaa myös suunnittelu: kun varaat ja maksat osan matkasi aktiviteeteista jo etukäteen, pysyvät kustannukset matkan aikana helpommin kurissa. Erilaisilla seikkailumatkoilla hintaan kuuluu niin aktiviteetit, kuljetukset, majoitukset ja usein myös ainakin osa ruokailuista. Tämä tietenkin tarkoittaa, että seikkailumatkapäiville sinun ei tarvitse enää erikseen budjetoida esim. hotellikuluja.

Lue lisää matkustamisen hinnoista ja matkakassan säästämisestä.

Jos haluat ammattilaisen näkemyksen suunnittelemaasi budjettiin, varaa aika matkasuunnitteluun. Käydään yhdessä läpi toiveitasi ja katsotaan, onko budjettisi realistininen. Matkasuunnittelu ei maksa sinulle mitään eikä velvoita sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

alt

Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.