{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Surffia ja safareita


Maailmanympärimatka - Surffia ja safareita - KILROY
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

3-5 kk

Maiden määrä

7

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot

Kysy & saat vastauksia
Maapallon puolelta toiselle - niin kuin maailmanympärimatkalla kuuluukin! Nimensä mukaisesti tämän maailmanympärimatkan reitin varrelle mahtuu safari- ja surffimahdollisuuksia, mutta myös valtava kasa kaikkea muutakin.

Tämä reittiehdotus starttaa Namibian pääkaupungista Windhoekista ja jatkuu omatoimisesti Etelä-Afrikan Johannesburgiin. Eteläisessä Afrikassa seikkaillessasi sinulla on loistava tilaisuus hyödyntää erilaiset safarivaihtoehdot tai lähteä mukaan vaikka vapaaehtoistöihin! 

Afrikasta matka jatkuu Oseaniaan, kun vuorossa on tutustuminen Australiaan. Starttaa maan länsirannikolta Perthistä ja jatka sitten matkaa mahtipontisen outbackin kautta itärannikolle. Tarjolla loputtomasti biitsejä ja surffispotteja, upeaa kaupunkikulttuuria, rentoa aussitunnelmaa ja kaunista luontoa.

Suuntaa sitten Chilen pysähdyksen kautta Brasiliaan ja Rio de Janeiroon, jossa voit jatkaa surffauksen parissa - tai halutessasi liittyä mukaan seikkailumatkalle Iguassun putouksille tai esimerkiksi kauniiseen Paratyn kaupunkiin. Etelä-Amerikasta suuntaat parin Euroopan kaupunkikohteen kautta takaisin kotiin.

Hintaan sisältyy
  • Matkareitin mukaiset lennot
  • Käsittelykulu
  • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus
  • Paikalliset kuljetukset
  • Majoitukset, ateriat ja aktiviteetit

 

Saat meiltä halutessasi apua myös vakuutuksen, majoituksien ja aktiviteettien varaamiseen.

Kertomuksia maailmanympärimatkoilta

alt

Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Surffia ja safareita

Helsinki - Windhoek - Johannesburg - Perth - Adelaide - Melbourne - Alice Springs - Sydney - Santiago de Chile - Rio de Janeiro - Madrid - Milano - Rooma - Helsinki

Huomaathan, että tämä on vain yksi mahdollinen reitti, jota voimme muokata jotakuinkin ihan miten haluat. Varaa vain aika matkasuunnitteluun asiantuntijan juttusille - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Windhoek, Namibia

Starttaa maailmanympärimatkasi lentämällä Namibian pääkaupunkiin Windhoekiin. Namibia oli Saksan siirtomaa vuodesta 1884 aina ensimmäiseen maailmansotaan asti, ja saksan kieli sekä kulttuuri pitävät yhä vankkaa jalansijaa Windhoekissa. Tämän lisäksi kaupungista löytyy useita erilaisia ostoskeskuksia, putiikkeja ja ravintoloita, joihin voit tutustua parin päivän ajan.

Windhoek toimii myös hyvänä tukikohtana erilaisille päiväretkille ja seikkailumatkoille - lähde tutustumaan esimerkiksi Namibin autiomaahan ja sen oranssina hehkuviin hiekkadyyneihin, suuntaa Etoshan kansallispuistoon bongaamaan villieläimiä tai lähde mukaan vapaaehtoisprojektiin!

Johannesburg, Etelä-Afrikka

Namibiasta reissaat omatoimisesti Etelä-Afrikkaan ja Johannesburgiin. Vieraile mm. Soweton kaupunginosassa ja näe Nelson Mandelan entinen koti.

Johannesburgista on helppo liittyä mukaan eripituisille safariretkille. Sinulla on myös mahdollisuus osallistua vapaaehtoistöihin esimerkiksi isojen kissaeläinten pelastuskeskuksella.

Perth, Australia

Aloita Australian valloituksesi Länsi-Australian osavaltion pääkaupungista, Perthistä. Tämä länsirannikon helmi edustaa rentoa suurkaupunkielämää. Shoppailua pilvenpiirtäjien keskellä – ja siitä suoraan biitsille. Kaupungin ulkopuolella pääsee tutustumaan Aussien parhaisiin viinitiloihin.

Adelaide & Melbourne, Australia

Perthistä lennät seuraavaksi Adelaiden kaupunkiin, jossa riittää mm. shoppailu- ja herkutteluvaihtoehtoja sekä erilaisia taidegallerioita. Adelaidesta siirryt kätevästi Melbourneen, jossa niin ikään riittää erilaisia tapahtumia ja roppakaupalla kulttuuria. Kulttuurin lisäksi kaupungin ulkopuolella (kuten kaikkialla Australiassa) on kauniita luonnonkohteita. Voit lähteä patikoimaan läheisille vuorille, ja aina yhtä suositut surffipaikat eivät nekään ole koskaan kovin kaukana.

Alice Springs, Australia

Seuraavaksi vuorossa on siirtyminen Australian keskiosiin - oranssina hehkuvan outbackin keskellä sijaitsevaan Alice Springsiin. Alice Springs tunnetaan mm. vaikuttavasta aboriginaali-taiteestaan, mutta se toimii myös loistavana starttipaikkana, jos haaveissasi on Ulurun jättiläiskiven ihmettely. Tämä yli 300 metrin korkeuteen kohoava luonnon taideteos on yksi Australian vaikuttavimmista nähtävyyksistä!

Sydney, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin! Sydneyssä on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa, mutta myös kaupungin ulkopuolella reissaajaa odottaa hulppeat maisemat. Sydneyn ikoniset rannat tarjoavat upeat puitteet surffaukselle ja erilaiset luonnonpuistot ovat ihanteellisia patikointikohteita.

Santiago de Chile, Chile

Oseaniasta lennät seuraavaksi Etelä-Amerikkaan, kun vuorossa on pysähdys Chilen pääkaupungissa Santiago de Chilessä. Pilvenpiirtäjät ja suurkaupungin syke tarjoavat maan moninaiselle luonnolle kiehtovan kontrastin. Santiagosta voit lähteä mukaan erilaisille seikkailumatkoille esimerkiksi Patagoniaan tai muualle Etelä-Amerikkaan.

Rio de Janeiro, Brasilia

Tutustu seuraavaksi Rion tarjontaan ja tunnelmaan. Ihmettele kaupungin kontrasteja, tee tuttavuutta ystävällisten paikallisten kanssa, nauti herkullisesta ruoasta ja juomasta, rentoudu rantahiekalla, haasta itsesi surffiaalloille ja nouse Sokeritoppavuorelle ihastelemaan avautuvia maisemia.

Riosta voit myös suunnata esimerkiksi Iguassun mahtaville putouksille.

Madrid, Espanja

Etelä-Amerikasta on aika suunnata takaisin kotikonnuille, mutta parin Euroopan pysähdyksen kautta! Pysähdy pikaiselle vierailulle Espanjan pääkaupungissa Madridissa ja heittäydy kaupungin hulinaan parin päivän ajaksi.

Milano & Rooma, Italia

Espanjasta jatkat matkaa Italiaan. Ime itseesi vielä viimeisiä historiallisia vaikutteita ja nauti upeista nähtävyyksistä niin Milanossa kuin Roomassakin. Kun olet valmis palaamaan kotiin, suuntaa vain paluulennolle Helsinkiin.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.