{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Reppureissaajan unelma


sydney-opera-house-at-night-cover
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

2-4 kk

Maiden määrä

7

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot

Alk. hinta*

3 715 EUR

Kysy & saat vastauksia
Tällä maailmanympärimatkan reitillä on kaikkea mahdollista! On hyvää ruokaa, kaupunkeja, rantoja, syrjäseutuja ja ihmisvilinää, vaellusmaastoja ja surffi- ja sukellusspotteja.

Reittiehdotus starttaa Bangkokin vilinästä, josta sinulla on loistava tilaisuus lähteä tutustumaan Thaimaan monipuoliseen tarjontaan, ennen kuin suuntaat maata pitkin kohti Hanoita. Vietnamissa tarjolla on niin ikään aktiviteettimahdollisuuksia ja nähtävyyksiä aina Halonginlahdesta erilaisiin patikointireitteihin ja vapaaehtoistöihin.

Koukkaa tämän jälkeen Filippiineillä ja jatka sitten Australian itärannikolle, Sydneyyn ja Brisbaneen. Vietä aikaa surffaten, rentoutuen ja road trippaillen. Australiasta puolestaan siirryt kätevästi Uuteen-Seelantiin ja Cookinsaarille.

Reissun viimeinen etappi on USA:n länsirannikolla - tutustu Los Angelesiin ja suuntaa sitten esimerkiksi road tripin merkeissä kohti Seattlea, josta kotimatkasi alkaa.

*Alk. hinta voimassa ISIC-opiskelijakortin haltijoille. Kysy tarjousta, mikäli et ole opiskelija.

Hintaan sisältyy
  • Matkareitin mukaiset lennot
  • ISIC-kortti
  • Käsittelykulu
  • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus
  • Paikalliset kuljetukset
  • Majoitukset, ateriat ja aktiviteetit

 

Saat meiltä tietenkin halutessasi apua myös vakuutuksen, majoituksien ja aktiviteettien varaamiseen.

Matkareitti Reppureissaajan unelma

Helsinki - Bangkok - Hanoi - Manila - Sydney - Brisbane - Christchurch - Auckland - Rarotonga - Los Angeles - Seattle - Helsinki

Huomaathan, että tämä on vain yksi mahdollinen reitti, jota voimme muokata melkeinpä ihan miten haluat. Varaa vain aika matkasuunnitteluun meidän juttusillemme - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Bangkok, Thaimaa

Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva - täydellinen starttipaikka maailmanympärimatkallesi! Bangkokista pääset kätevästi tutustumaan muuhun Thaimaahan: nähtävyyksiin, viidakoihin ja hiekkarantoihin. Suorita esimerkiksi sukelluskurssi tai lähde mukaan vapaaehtoistöihin!

Tähän reittiehdotukseen ei sisälly lentoa Bangkokin ja seuraavan välietapin, Hanoin, välillä. Sen sijaan suosittelemme, että matkustat välimatkan maata pitkin esimerkiksi opastetun seikkailumatkan mukana tai itsenäisesti bussilla.

Hanoi, Vietnam

Vietnam tarjoaa Thaimaan tavoin loistavan reppureissauskohteen, jossa on tarjolla lukuisia seikkailu- ja aktiviteettimahdollisuuksia. Hanoista on helppo suunnata päiväretkelle esimerkiksi ikoniselle Halonginlahdelle tai patikoimaan riisipeltojen keskelle.

Voit halutessasi liittyä myös mukaan esimerkiksi Hanoin kaupunkikierrokselle tai kokkauskurssille.

Manila, Filippiinit

Filippiinien pääkaupunki Manila on valtava, joten ota rauhassa ja tutustu sen varsin erilaisiin kaupunginosiin. Luvassa historiaa, shoppailumahdollisuuksia ja herkullista ruokakulttuuria.

Mikäli et halua lähteä saarihyppelemään muualle Filippiineille, sinun on mahdollista nauttia rantaparatiiseista myös suhteellisen lähellä Manilaa. Jos taas jalkasi huutavat actionia, kiipeä kuuluisalle Pinatubo-tulivuorelle, joka kohoaa korkeuksiin noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Manilasta. Suuntaa halutessasi myös Pagsanjanin vesiputouksille uiskentelemaan.

Sydney & Brisbane, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin! Sydneyssä on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa, mutta myös kaupungin ulkopuolella reissaajaa odottaa hulppeat maisemat, joita ihastelet kätevimmin matkapakulla kruisaillessa.

Suuntaa vähitellen Sydneystä kohti Brisbanea, josta lentosi seuraavaan kohteeseen lähtee. Vietä kuitenkin ensin riittävästi aikaa tututstuen itärannikon tarjontaan. Kokeile surffausta, ihmettele kenguruita ja ota rennosti aussityyliin!

Christchurch & Auckland, Uusi-Seelanti

Australiasta lennät kätevästi Uuteen-Seelantiin. Aloita maahan tutustuminen Christchurcistä ja lähde kiertämään Eteläsaaren upeita vuonoja ja jäätiköitä, ja testaa erilaisia aktiviteetti- ja adrenaliinimahdollisuuksia. Australian tapaan Uusi-Seelanti on täydellinen road trippailuun, joten mikä olisikaan parempi tapa siirtyä seuraavaan reissukohteeseesi kuin omaa tahtiasi kulkeva road trip Pohjoissaarelle ja Aucklandiin.

Auckland on kaunis, monikulttuurinen kaupunki. Purjehdusta, kahviloita, benjihyppyjä ja kaupungin ulkopuolella Lord of the Rings -elokuvan hobittimaisemia - vietä alueella haluamasi aika ja suuntaa sitten seuraavalle lennolle!

Rarotonga, Cookinsaaret

Tervetuloa paratiisiin! Ennen kuin siirryt Oseaniasta Pohjois-Amerikkaan, pysähdy matkalla vielä Cookinsaarilla. Snorklaa, sukella, vaella ja herkuttele. Unohda kiire ja nauti upeista auringonlaskuista ja rennosta rantaelämästä täysillä!

Los Angeles & Seattle, USA

Tämän reittiehdotuksen viimeisenä etappina on USA:n länsirannikko. Lennä Los Angelesiin ja vietä täällä haluamasi aika tutustuen kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Vuokraa sitten auto allesi ja starttaa road trip kohti pohjoista.

Road trip vie sinut Kalifornian rannikoilta Oregonin vehreiden maisemien läpi, päättyen kauniiseen Seattlen kaupunkiin. Seattle tunnetaan monista kahviloistaan, korkeasta Space Needle -tornista sekä vanhasta Pike Place Marketista. Vietä kaupungissa pari päivää ja hyppää sitten paluulennolle kohti kotia!

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.