{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Rantoja, rantoja ja rantoja


maldives-ocean-shipwreck-cover
Lue kaikki kerralla

Suositeltu kesto

2-4 kk

Maiden määrä

6

Matkustustyyli

Reppureissaus

Hintaan sisältyy

Lennot

Kysy & saat vastauksia
Jos hulppeat hiekkarannat ja kirkkaat vedet kuulostavat lomalta, niin tämä kuuden maan reitti saattaa olla juuri se, mistä olet tietämättäsi aina haaveillut.

Reissun aluksi uppoudut värikkääseen kulttuuriin Thaimaassa, josta jatkat matkaa Oseanian rantahiekoille. Vietä rentoa biitsielämää Australian itärannikolla ja lähde saarihyppelemään Fidzin paratiisiin.

Suuntaa seuraavaksi San Franciscoon ja jatka täältä omatoimisesti (esimerkiksi road tripin muodossa) etelään kohti Los Angelesia. Nauti USA:n länsirannikon tunnelmasta ja upeista maisemista - ja liity mukaan vaikka surffikurssille Los Angelesissa ollessasi! 

Jenkeistä siirryt Väli-Amerikan trooppisiin tunnelmiin, kun vuorossa on vierailu Panama Cityssä ja San Joséssa. Nauti Panaman ja Costa Rican hulppeista rannoista, mutta muista myös hyödyntää maiden monet aktiviteettivaihtoehdot!

*Alk. hinta voimassa ISIC-opiskelijakortin haltijoille. Kysy tarjousta, mikäli et ole opiskelija.

Hintaan sisältyy
  • Matkareitin mukaiset lennot
  • ISIC-kortti
  • Käsittelykulu
  • Henkilökohtaisen matka-asiantuntijan suunnitteluapu
Hintaan ei sisälly
  • Matkavakuutus
  • Paikalliset kuljetukset
  • Majoitukset, ateriat ja aktiviteetit

 

Saat meiltä halutessasi apua myös vakuutuksen, majoituksien ja aktiviteettien varaamiseen.

Kertomuksia maailmanympärimatkoilta

alt

Suunnittele oma maailmanympärimatkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Matkareitti Rantoja, rantoja, rantoja

Helsinki - Bangkok - Sydney - Brisbane - Nadi - San Francisco - Los Angeles - Panama City - San José - Helsinki 

Huomaathan, että tämä on vain yksi mahdollinen reitti, jota voimme muokata jotakuinkin ihan miten haluat. Varaa vain aika matkasuunnitteluun asiantuntijan juttusille - se on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään.

Bangkok, Thaimaa

Bangkok on helppo, elämää kuhiseva ja reppureissaajan matkakassalle sopiva - täydellinen starttipaikka maailmanympärimatkallesi! Bangkokista pääset kätevästi tutustumaan muuhun Thaimaahan: nähtävyyksiin, viidakoihin ja hiekkarantoihin. Suorita esimerkiksi sukelluskurssi tai lähde mukaan vapaaehtoistöihin!

Sydney & Brisbane, Australia

Sydneyn ikoninen oopperatalo toivottaa sinut tervetulleeksi reppureissaajien pääkaupunkiin! Sydneyssä on vaikka mitä nähtävää ja koettavaa, mutta myös kaupungin ulkopuolella reissaajaa odottaa hulppeat maisemat, joita ihastelet kätevimmin matkapakulla kruisaillessa.

Suuntaa vähitellen Sydneystä kohti Brisbanea, josta lentosi seuraavaan kohteeseen lähtee. Vietä kuitenkin ensin riittävästi aikaa tututstuen itärannikon tarjontaan. Kokeile surffausta, ihmettele kenguruita ja ota rennosti aussityyliin!

Nadi, Fidzi

Ui, snorklaa, pulikoi, sukella; paistattele auringossa, kaiva varpaat hiekkaan, loikoile. Tätä on reissuelämä Fidzillä!

Heittäydy mukaan saaren rentoon elämään, unohda arki ja ota ilo irti paratiisin tarjonnasta. Fidzillä on mielettömät sukellusmahdollisuudet, joten jos et vielä ole suorittanut sukelluksen perusteita, tässä on mahdollisuutesi. Ystävälliset ihmiset, kava ja kookosdrinkit vievät helposti mukanaan.

San Francisco & Los Angeles, USA

Seuraavana etappina on USA:n länsirannikko. Lennä San Franciscoon ja vietä täällä haluamasi aika tutustuen kaupunkiin ja sen lähiympäristöön. Vuokraa sitten auto allesi ja starttaa road trip kohti etelää.

Ihastele länsirannikon upeita maisemia ja tee pysähdyksiä oman aikataulusi ja mielenkiinnonkohteidesi perusteella. Päätepisteenäsi toimii ikoninen Los Angeles, jossa voit esimerkiksi liittyä mukaan surffileirille tai vain viettää aikaa rannalla rentoutuen ja kuuluisiin nähtävyyksiin tutustuen.

Panama City, Panama

Panama tarjoaa kuuluisan kanavan lisäksi muutakin koettavaa - suuntaa esimerkiksi kauniille San Blasin paratiisisaarille, jotka sijaitsevat Karibianmerellä hieman Panaman mantereelta. Luvassa palmupuita, rantahiekkaa varpaissa ja meriveden suolaa hiuksissa - onko tämän parempaa?

San José, Costa Rica

Viimeinen pysäkki tällä reittiehdotuksella on Costa Rican pääkaupunki San José. Costa Ricassa on niin ikään tarjolla upeita rantaparatiiseja ja esimerkiksi loistavia surffauskohteita. Tämän lisäksi maa tarjoaa valtavan määrän kaikenlaisia aktiviteetteja: patikoi tulivuorelle, nauti vehreiden sademetsien tunnelmasta, tee vapaaehtoistöitä, opettele espanjaa, kokeile joogaa ja niin edelleen.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.