{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vuokraa Condo-matkapaku Uuden-Seelannin maantieseikkailua varten - KILROY
Keskiarvoinen päivähinta korkeasesongin aikana
Hinta sisältää
Varaa
Vuokraa Condo-matkapaku Uuden-Seelannin maantieseikkailua varten - KILROY

Oletko suunnittelemassa road trip -reissua Uudessa-Seelannissa kaveriporukalla tai perheen kesken? Mikset pistäisi liikkumista ja majoitusta yhteen pakettiin: saammeko esitellä Condo-matkailuauton? Condo on kätevä paketti tien päälle – helppo ajaa ja sisältää kaikki ison asuntoauton mukavuudet.

Condo-matkailuauto – tuttavallisemmin matkapaku – on rakennettu räätälöidysti reissaajia varten. Pakun sisätiloista löydät mm. kaasulieden, jääkaapin sekä tiskialtaan sekä matkustus- ja yöpymistilat neljälle. Condo matkapakussa on kaikki, mitä tarvitset todellisen Uuden-Seelannin seikkailun toteuttamiseen!

Huomioitavaa: Uudessa-Seelannissa matkapakuilla on kovin kysyntä marraskuun puolesta välistä helmikuun loppuun. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä ja teet varauksen, sitä paremman hinnan saat menopelillesi. Älä siis jää turhaan pähkäilemään, vaan toimi nopeasti!

Kysy Uuden-Seelannin matkapakuista

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Uudessa-Seelannissa

Condo-matkapakun vuokrauspisteet Uudessa-Seelannissa - KILROY

Vuokraan sisältyy

 • Rajattomat ajokilometrit
 • Keittiötarpeet, kuten aterimet, paistinpannu, kulhoja, purkinavaaja jne.
 • Lakanat, tyynyt ja peitot
 • Kylpypyyhkeet ja astiapyyhe
 • Siivousvälineet
 • 24h tiepalvelu

Kysy yksityiskohdista

Ominaisuudet ja varustelu

 • Kaasuliesi
 • 80 litran jääkaappi
 • Tiskiallas
 • 55 litran puhdasvesisäiliö
 • 60 litran harmaavesisäiliö
 • CD-soitin ja radio
 • 2 parisänkyä
 • Verhot kaikkiin ikkunoihin
 • Ohjaustehostin ja ABS-jarrut
 • Ilmastointi ajohytissä
 • Automaattivaihteisto
 • Kaksoisakkujärjestelmä

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Condo-matkapakussa mahtuu matkustamaan yhteensä neljä henkeä: 2 auton etuosassa ja 2 auton takaosan oleskelutilassa. Matkapakua on helppo ajaa automaattivaihteiston ansiosta, joten sinun täytyykin vain keskittyä vasemmanpuoleisen liikenteen totutteluun.

Kompaktista koostaan huolimatta Condossa on kaksi parisänkyä. Eli kyseessä on täydellinen menopeli 4 hengen perheelle tai kaveriporukalle. Alemman parisängyn saa taitettua ruokapöydäksi ja penkeiksi.

Keittiö

Condo-matkapakun keittiöön kuuluu kaasuliesi, vesisäiliö, jääkaappi ja tiskiallas sekä säilytystilaa kattiloille ja pannuille. Eli toisin sanoen kaikki tarpeellinen road tripin kokkaushetkiä varten.

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Uudessa-Seelannissa on yhteensä 4 Jucyn vuokrauspistettä seuraavissa kaupungeissa: Auckland / Christchurch / Queenstown / Wellington.

Yhdensuuntainen autonvuokraus on mahdollista kaikkien Jucyn vuokrauspisteiden välillä. Yhdensuuntaisesta autonvuokrasta veloitetaan 100-300 Uuden-Seelannin dollarin lisämaksu.

Ikäraja

Kuljettajien täytyy olla vähintään 18-vuotiaita. Lisäksi kuljettajat tarvitsevat kansainvälisen ajokortin sekä kotimaansa ajokortin.

18-20-vuotiaista kuskeista veloitetaan nuoren kuljettajan lisämaksu.

Lisävarustelu

Voit halutessasi vuokrata reissuun mukaan lisävarusteita, kuten GPS-navigaattorin, leiripöydän ja tuolit sekä kannettavan DVD-soittimen.

Mitä Condo-matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee kysynnän ja sesongin mukaan. Saat parhaan hinnan matkapakullesi, kun varaat sen hyvissä ajoin etukäteen. Eli samoin kuin lentolippujen kanssa, myös matkapakuja ja asuntoautoja varatessa hinnat ovat korkeammat, mitä lähempänä lähtöpäivää se varataan. Lisäksi matkustaminen sesonkiajan ulkopuolella on aina edullisempaa.

Jos haluat tarkan hinnan omille matkustuspäivillesi, ota meihin yhteyttä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.