{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vuokraa Big Six -asuntoauto Uudessa-Seelannissa - KILROY
Keskiarvoinen päivähinta korkeasesongin aikana
Hinta sisältää
Varaa
Vuokraa Big Six -asuntoauto Uudessa-Seelannissa - KILROY

Big Six -asuntoauto on loistava vaihtoehto esimerkiksi perheille tai ystäväporukoille, sillä tässä menopelissä mahtuu matkustamaan ja nukkumaan yhteensä 6 henkeä. Eikun siis Uuden-Seelannin road trip alkakoon!

Tässä suuressa asuntoautossa on kaikki tarpeellinen huikeaa Uuden-Seelannin seikkailua varten. Big Sixissä on omiaan 5-6 hengen porukalle: autossa on kolme parivuodetta, suihku, vessa ja keittiö. Auton sisätiloilla on korkeutta 2 metriä, eli pitkäkin reissaaja mahtuu mukavasti seisomaan Big Six -asuntoauton sisällä.

Huomioitavaa: Matkapakujen vuokrauksen sesonkiaika on Uuden-Seelannin marraskuun puolesta välistä helmikuun loppuun. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä paremman hinnan saat menopelillesi.

Kysy Uuden-Seelannin matkapakuista

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Uudessa-Seelannissa

Big Six -vuorkauspisteet Australiassa - KILROY

Vuokraan sisältyy

 • Rajattomat ajokilometrit
 • Lakanat ja vuodevaatteet
 • Keittiövälineet
 • Astiapyyhkeet
 • Siivousvälineet

Kysy yksityiskohdista

Ominaisuudet

 • 3 x parisänky
 • Jääkaappi
 • Mikro
 • Kaasuliesi
 • Tiskiallas
 • Puhdasvesisäiliö ja jätevesisäiliö
 • Vessa
 • Suihku
 • Tilaa kahdelle lastenistuimelle

Ajaminen ja nukkuminen asuntoautossa

Big Six -asuntoautossa on dieselmoottori ja automaattivaihteisto. On hyvä muistaa, että ratti on Uudessa-Seelannissa auton oikealla puolella ja liikenne vasemmanpuoleista, mutta tähän kuitenkin tottuu nopeasti. Autossa voi matkustaa yhteensä 6 henkeä - kaksi auton etupenkeillä ja loput neljän auton takaosan oleskelutilassa.

Asuntoauton sisällä on kolme parisänkyä, joista yksi on auton matkustamon yläpuolella, yksi oleskelutilassa ja yksi auton takaosassa. Oleskelutilan sängyn saa kätevästi muunnettua ruokapöydäksi ja sänkyjen alla on säilytystilaa matkatavaroita varten. Auton sisätiloilla on korkeutta 2 metriä, eli pitkäkin reissaaja mahtuu helposti seisomaan Big Six -asuntoauton sisällä.

Vuokraan sisältyy

Big Six -asuntoauton vuokraan sisältyy lakanat ja vuodevaatteet, keittiötarvikkeet kuten astiat, aterimet ja ruoanlaittovälineet.

Muista pakata matkatavarasi pehmeisiin laukkuihin, sillä niiden säilyttäminen matkapakussa on huomattavasti helpompaa kuin kovien matkalaukkujen.

Keittiö ja kylpyhuone

Keittiö, suihku ja vessa ovat asuntoauton keskiosassa. Keittiössä on kaasuliesi, mikro sekä 80 litran jääkaappi.

Kylphyhuoneessa on vessa ja suihku.

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokra

Uudessa-Seelannissa on kolme Mightyn vuokrauspistettä: Auckland, Christchurch ja Queenstown.

Yhdensuuntainen autonvuokraus on mahdollista kaikkien vuokrauspisteiden välillä. Yhdensuuntaisesta autonvuokrasta veloitetaan 100-300 Uuden-Seelannin dollarin lisämaksu.

Ikäraja

Ikäraja Big Six -asuntoauton vuokraamiselle on 21 vuotta.

Mitä Big Six -asuntoauton vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee kysynnän ja sesongin mukaan. Saat parhaan hinnan matkapakullesi, kun varaat sen hyvissä ajoin etukäteen. Eli samoin kuin lentolippujen kanssa, myös matkapakuja ja asuntoautoja varatessa hinnat ovat korkeammat, mitä lähempänä lähtöpäivää se varataan. Lisäksi matkustaminen sesonkiajan ulkopuolella on aina edullisempaa.

Jos haluat tarkan hinnan omille matkustuspäivillesi, ota meihin yhteyttä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.