{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Volkswagen Touran

Volkswagen Touran
ALK.* 58 EUR
Päiväkohtainen hinta kevät- ja syyssesonkina. Huom. 23 euron siivousmaksu lisätään aina lopulliseen hintaan. Vuokrauksen pituus vähintään 4 päivää.
Hinta sisältää
Varaa
Volkswagen Touran

Volkswagen Touran "Tara" -matkapaku on ihanteellinen vaihtoehto kahden hengen Balkanin road tripille. Tässä dieselillä toimivassa menopelissä kulkee kätevästi mukana parisänky ja keittiö.

"Tara"-matkapaku on saanut nimensä kauniin joen mukaan, joka virtaa Durmitorin kansallispuiston läpi Montenegrossa. Eli kun vuokraat tämän matkapakun omaa Balkanin road trippiäsi varten, on vierailu tässä kansallispuistossa tietenkin ehdoton must!

Tara on moderni matkapaku, jolla pääset reissaamaan nopeasti ja taloudellisesti. Matkapakun saa hetkessä muunnettua mukavaksi nukkumatilaksi.

Kysy matkapakuista

Ihanteellinen menopeli pienelle reissuporukalle

Tämä matkapaku sopii kooltaan parhaiten kahden hengen maantieseikkailuihin, sillä autossa on vain yksi parisänky. Istumapaikkoja on kuitenkin neljälle hengelle, joten jos reissuun on lähdössä neljän hengen porukka, voitte vuokrata erillisen kattoteltan ylimääräisiä matkustajia varten tai tuoda oman teltan mukananne.

Huomioittehan kuitenkin, että säilytystilaa on rajallisesti 4 hengen matkatavaroille, joten suosittelemme pakkaamaan tavarat mahdollisimman kevyesti pieniin ja pehmeisiin laukkuihin.

Nauti matkanteosta täysillä

Suosittelemme, että reissaat ja tutustut Balkaniin mahdollisimman hitaasti. Tällä matkapakulla on sallittua ajaa kaikentyyppisillä teillä, mutta kehoitamme kuitenkin koukkaamaan pois moottoriteiltä. Saat matkastasi enemmän irti, kun reissaat hitaammin ja pienempiä teitä, jolloin ehdit nauttia maisemista ja pysähdellä satunnaisesti missä ja milloin haluat. 

Istuta puu road tripin aikana

Kun varaat matkapakusi meidän kauttamme, voit halutessasi olla mukana tukemassa Slovenian metsien elpymistä valtavien luonnonkatastrofien jäljiltä. Vuosina 2014 ja 2017 lähestulkoon 50% Slovenian metsistä tuhoutui ensin rankan myrskyn ja sitten hurrikaanin seurauksena.

Mikäli haluat osallistua tähän projektiin, saat mukaasi pienen puun, kun noudat matkapakusi Sloveniasta. Samalla saat ohjeistukset, jotka kertovat missä ja miten puu tulisi istuttaa road tripin aikana.

Leirintäalueet Balkanilla

Balkanin luonto on upeaa ja kesyttämätöntä, paikallinen kulttuuri on rikasta ja ihmiset ovat aitoja ja suurisydämisiä. Juuri siksi Balkan onkin täydellinen vaihtoehto omalle road tripillesi - se on sekä turvallinen että ainutlaatuinen.

Balkanilla et voi pysäköidä autoasi yöksi aivan minne sattuu, mutta tähänkin on olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Tutustu eri leirintäalueisiin täältä:

Useat maantieseikkailijat käyttävät myös Park4Night-sovellusta, jonka voit ladata puhelimeesi. Lisäksi ravintolat ja maatilat saattavat antaa sinun yöpyä omilla tiluksillaan. Mikäli matkustat korkeasesongin aikana (heinä-elokuussa), sinun tulee etukäteen varata paikkasi suosituimmilta leirintäalueilta. Muina vuodenaikoina voit etsiä yöpymispaikkoja sitä mukaan kun reissaat.

Kysy matkapakuista
Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Sloveniassa ja muualla Balkanilla

Vuokrauspisteet Sloveniassa ja muualla Balkanilla

Hintaan sisältyy

 • Rajattomat ajokilometrit
 • Vakuutus
 • Ympärivuorokautinen check-in ja tiepalvelu
 • Tienkäyttömaksu
 • Green card (pakollinen kansainvälinen todistus moottorivakuutuksesta)
 • Retkipöytä ja -tuoli
 • Keittiövälineet: kattilat, pannut, lasit ja aterimet
 • Karttoja ja road trip -opas
 • Siivousvälineet
 • Pyyhkeet
 • Riippukeinu
 • Grilli
 • "Fun package", johon kuuluu pelikortit, frisbee, tennismaila, 6-pack olutta sekä jokin yllätys

Auton ominaisuudet

 • Istumapaikkoja 4 hengelle
 • Nukkumapaikat 2 hengelle

 

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Volkswagen Touran -matkapaku on dieselmoottorilla varusteltu manuaalivaihteinen menopeli, jota on helppo ajaa. Kompaktin kokonsa ansiosta kyseessä on täydellinen vaihtoehto 2 hengelle, mutta autossa mahtuu matkustamaan yhteensä 4 henkeä.

Auton takaosassa on kahden hengen vuode. Mikäli teitä on reissussa 4, muistakaa vain tuoda teltta mukananne kahta ylimääräistä matkustajaa varten. Halutessanne voitte myös vuokrata auton katolle asetettavan teltan.

Säilytystilaa on rajoitetusti, joten suosittelemme pakkaamaan kevyesti ja laittamaan matkatavarat pehmeisiin laukkuihin, jotka on helpompi säilyttää.

Keittiö

Keittiön varusteisiin kuuluu:

Jääkaappi
Kaasuliesi
Kattilat ja pannut
Lasit
Aterimet
Kaasupullo

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokra

Paras vaihtoehto on noutaa ja palauttaa tämä matkapaku Tržičiin, joka sijaitsee 45 kilometriä luoteeseen Ljubljanasta, lähellä Itävallan rajaa. Ljubljanasta on tarjolla ilmainen ja yksityinen kuljetus Tržičin vuokrauspisteelle: kaupungin bussiasemalta matka kestää noin 40 minuuttia ja suoraan lentokentältä siirtymiseen menee 20 minuuttia.

Jos haluat, että matkapaku toimitetaan Ljubljanan bussiasemalle tai lentokentälle, tästä peritään 30 euron lisämaksu. Jos taas olet Triestessä Italian puolella tai Zagrebissa Kroatian puolella, voit varata yksityisen kuljetuksen vuokrauspisteelle 90 euron hintaan.

Mikäli haluat noutaa tai palauttaa matkapakun Kroatiaan, Italiaan tai Itävaltaan, peritään vuokrauksesta noutamisen ja palautuksen yhteydessä yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu:

Zagreb, Kroatia: 120 EUR
Pula, Kroatia: 100 EUR
Split, Kroatia: 250 EUR
Dubrovnik, Kroatia: 400 EUR
Trieste, Italia: 120 EUR
Venetsia, Italia: 200 EUR
Klagenfurt, Itävalta: 60 EUR
Graz, Itävalta: 90 EUR

Ikäraja

Vähimmäisikä tämän matkapakun vuokraamiselle on 18 vuotta. Mikäli kuljettaja on alle 21-vuotias vuokraamiseen tarvitaan myös laajennettu vakuutus.

Lisävarustelu

Voit myös halutessasi vuokrata lisämaksua vastaan:

No worries -vakuutus (9,5 EUR / pv)
Retrotyyliset polkupyörät (7 EUR / pv)
Vuodevaatteet (15 EUR / hlö)
GPS-navigaattori (30 EUR)
Sähkölämmitin (15 EUR)
Teltta (30 EUR)
Siirrettävä vessa (50 EUR)
Markiisi ulkokäyttöön (50 EUR)
Pyöräteline (50 EUR)
Kattoteltta (70 EUR)
Siirrettävä kaasulämmitin (50 EUR)
Aurinkovoimalla toimiva suihku (10 EUR)
Tallelokero (10 EUR)

Vakuutus

Vuokrauksen hintaan kuuluu perusvakuutus, joka kattaa ympärivuorokautisen tiepalvelun, kuljettaja- ja matkustajavakuutuksen, muille ajoneuvoille aiheutuneet vahingot sekä vahingot omalle autollesi, joista on vastuussa joku ulkopuolinen.

Suosittelemme aina myös No worries -vakuutusta 16 euron päiväkohtaiseen lisähintaan, sillä tähän kuuluu perusvakuutuksen lisäksi vahingonkorvaus mikäli omalle autollesi aiheutunut vahinko on sinun vastuullasi, luonnonkatastrofien aiheuttamat vahingot sekä auton varastamisesta koituvat kulut (autossa oleva omaisuus ei ole vakuutettu, ainoastaan itse ajoneuvo).

Itse aiheutetut vahingot ajoneuvolle, jotka maksavat alle 300 euroa ovat aina omalla vastuullasi eivätkä kuulu mihinkään vakuutustyyppiin. No worries -vakuutuksessa omavastuun suuruus on 100 euroa. Mikäli autoa käytetään laittomasti, vakuutus ei korvaa toisille ajoneuvoille aiheutettua vahinkoa.

Mitä "Tara" Volkswagen Touran -matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokrauksen hinta vaihtelee sesongin mukaan. Edullisimmat hinnat ovat joulukuusta maaliskuuhun, kun taas suosituimpana matkustusaikana elokuussa vuokraaminen on kaikkein kalleinta.

1. huhtikuuta - 26. huhtikuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
27. huhtikuuta - 3. toukokuuta: 68 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
4. toukokuuta - 31. toukokuuta: 62 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. kesäkuuta - 14. heinäkuuta: 68 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
15. heinäkuuta - 31. heinäkuuta: 72 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. elokuuta - 15. elokuuta: 82 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
16. elokuuta - 30. syyskuuta: 68 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. lokakuuta - 30. marraskuuta: 62 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1 joulukuuta - 31. maaliskuuta: 58 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)

Sinun on oltava hyvissä ajoin liikkeellä, jos haluat vuokrata tämän kyseisen matkapakumallin. Vuokrauksen keston on oltava vähintään 4 päivää.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.