Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Volkswagen T3/T4 Retro

Volkswagen T3/T4 Retro -matkapaku
ALK.* 65 EUR
Päiväkohtainen hinta kevät- ja syyssesonkina. Huom. 23 euron siivousmaksu lisätään aina lopulliseen hintaan. Vuokrauksen pituus vähintään 4 päivää.
Hinta sisältää
Volkswagen T3/T4 Retro -matkapaku

Vuokraa jompikumpi näistä upeista retrotyylisistä matkapakuista Balkanin road trippiäsi varten. Volkswagen T4 -matkapakuja on kahta erilaista mallia, jotka sopivat ihanteellisesti 2-4 hengen reissuporukalle.

Jos olet reppureissuhenkinen seikkailija, tämä matkapakumalli on täydellinen juuri sinulle! Nämä retrotyyliset Volkswagen T4 (1990-96) -pakut vievät sinut eeppisille seikkailuille halki Balkanin niemimaan.

Näissä matkapakuissa mahtuu matkustamaan 2-4 henkeä. Voit aina vuorkata tai tuoda teltan ylimääräisille matkustajille, mikäli teitä on enemmän kuin matkapakussa on nukkumapaikkoja. Joihinkin malleihin on myös mahdollista vuokrata katolle asetettava teltta.

Kysy matkapakuista

Persoonallinen matkapaku

Molemmilla Volkswagen T4-mallin ajoneuvoilla on yksilölliset nimet ja ominaisuudet. 

 • "Triglav" - Nuorempi ja nopeampi tämän sivun matkapakuista. Helppokäyttönen ja mukava. 
  Volkswagen transporter T4, Turbo diesel 1996, nukkumapaikkoja yhteensä 4 hengelle, korkea katto, kaksi parisänkyä, mukana vesisäiliö ja tiskiallas.
 • "Jerry" - Nopea matkapaku, joka sopii täydellisesti luontoreissaajille. Kotoisa ja yksinkertainen sisustus. Volkswagen transporter T4, lyijytön polttoaine, 1995, nukkumapaikkoja 2 hengelle, korkea katto, yksi parisänky, mukana vesisäiliö ja tiskiallas.

Nopeusrajoitukset ja muut säännöt

Nämä matkapakut ovat tyyliltään ihanan retroja ja vanhanaikaisia, mutta samaan aikaan luotettavia ja toimivia. T4-malleilla on sallittua ajaa 300 kilometriä päivässä. Matkapakulla voi ajaa vain tavallisilla valtateillä, eli ei nopeilla moottoriteillä. Reissatessasi hitaammin ja pienempiä teitä ehdit kuitenkin nauttia enemmän maisemista ja pysähdellä satunnaisesti missä ja milloin haluat.

Mikäli haluat vuokrata matkapakun, jonka ajokilometrejä ei ole rajoitettu, voit myös harkita Touran "Tara" -matkapakua, joka on näitä malleja nopeampi ja uudempi vaihtoehto Balkanin seikkailuihin. 

Istuta puu road tripin aikana

Kun varaat matkapakusi meidän kauttamme, voit halutessasi olla mukana tukemassa Slovenian metsien elpymistä valtavien luonnonkatastrofien jäljiltä. Vuosina 2014 ja 2017 lähestulkoon 50% Slovenian metsistä tuhoutui ensin rankan myrskyn ja sitten hurrikaanin seurauksena.

Mikäli haluat osallistua tähän projektiin, saat mukaasi pienen puun, kun noudat matkapakusi Sloveniasta. Samalla saat ohjeistukset, jotka kertovat missä ja miten puu tulisi istuttaa road tripin aikana.

Leirintäalueet Balkanilla

Balkanin luonto on upeaa ja kesyttämätöntä, paikallinen kulttuuri on rikasta ja ihmiset ovat aitoja ja suurisydämisiä. Juuri siksi Balkan onkin täydellinen vaihtoehto omalle road tripillesi - se on sekä turvallinen että ainutlaatuinen.

Balkanilla et voi pysäköidä autoasi yöksi aivan minne sattuu, mutta tähänkin on olemassa lukuisia eri vaihtoehtoja. Tutustu eri leirintäalueisiin täältä:

Useat maantieseikkailijat käyttävät myös Park4Night-sovellusta, jonka voit ladata puhelimeesi. Lisäksi ravintolat ja maatilat saattavat antaa sinun yöpyä omilla tiluksillaan. Mikäli matkustat korkeasesongin aikana (heinä-elokuussa), sinun tulee etukäteen varata paikkasi suosituimmilta leirintäalueilta. Muina vuodenaikoina voit etsiä yöpaikkoja sitä mukaan kun reissaat.

Kysy matkapakuista

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

T4 -mallissa on manuaalivaihteisto ja dieselmoottori. Nämä matkapakut ovat keskikokoisia ja soveltuvat 2-4 hengen reissuporukalle, riippuen mallin istumapaikkojen ja nukkumatilan määrästä. Jokaisessa matkapakussa on kuitenkin tilaa vähintään 2 hengelle ja teltan vuokraaminen ylimääräisille matkustajille on mahdollista.

T4-mallissa on hyvin säilytystilaa, mutta suosittelemme silti pakkaamaan mahdollisimman kevyesti. Lue lisää

Keittiö

Matkapakun keittiö

Matkapakussa on pieni keittiö, jonka varusteluun kuuluu:

Jääkaappi
Kaasuliesi + kaasupullo
Kattilat ja pannut
Juomalasit
Aterimet Lue lisää

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Paras vaihtoehto on noutaa ja palauttaa tämä matkapaku Tržičiin, joka sijaitsee 45 kilometriä luoteeseen Ljubljanasta, lähellä Itävallan rajaa. Ljubljanasta on ilmainen ja yksityinen kuljetus Tržičin vuokrauspisteelle: kaupungin bussiasemalta matka kestää noin 40 minuuttia ja suoraan lentokentältä siirtymiseen menee 20 minuuttia. Jos haluat, että matkapaku toimitetaan Ljubljanan bussiasemalle tai lentokentälle, tästä peritään 30 euron lisämaksu. Jos taas olet Triestessä Italian puolella tai Zagrebissa Kroatian puolella, voit varata yksityisen kuljetuksen vuokrauspisteelle 90 euron hintaan. Mikäli haluat noutaa tai palauttaa matkapakun Kroatiassa, Italiassa tai Itävallassa, peritään vuokrauksesta noutamisen ja palautuksen yhteydessä yhden... Lue lisää

Ikäraja

Age

Vähimmäisikä tämän matkapakun vuokraamiselle on 18 vuotta. Mikäli kuljettaja on alle 21-vuotias vuokraamiseen tarvitaan laajennettu vakuutus. Lue lisää

Lisävarustelu

Matkapakun lisävarustelu

Voit myös halutessasi vuokrata lisämaksua vastaan:

No worries -vakuutus (9,5 EUR / pv)
Retrotyyliset polkupyörät (7 EUR / pv)
Vuodevaatteet (15 EUR / hlö)
GPS-navigaattori (30 EUR)
Sähkölämmitin (15 EUR)
Teltta (30 EUR)
Siirrettävä vessa (50 EUR)
Markiisi ulkokäyttöön (50 EUR)
Pyöräteline (50 EUR)
Kattoteltta (70 EUR)
Siirrettävä kaasulämmitin (50 EUR)
Aurinkovoimalla toimiva suihku (25 EUR)
Tallelokero (10 EUR) Lue lisää

Vakuutus

Matkapakun vakuutus

Vuokrauksen hintaan kuuluu perusvakuutus, joka kattaa ympärivuorokautisen tiepalvelun, kuljettaja- ja matkustajavakuutuksen, muille ajoneuvoille aiheutuneet vahingot sekä vahingot omalle autollesi, joista on vastuussa joku ulkopuolinen. Suosittelemme aina myös No worries -vakuutusta 16 euron päiväkohtaiseen lisähintaan, sillä tähän kuuluu perusvakuutuksen lisäksi vahingonkorvaus mikäli omalle autollesi aiheutunut vahinko on sinun vastuullasi, luonnonkatastrofien aiheuttamat vahingot sekä auton varastamisesta koituvat kulut (autossa oleva omaisuus ei ole vakuutettu, ainoastaan itse ajoneuvo). Itse aiheutetut vahingot ajoneuvolle, jotka maksavat alle 300 euroa ovat aina omalla vastuullasi eivätkä kuulu mihinkään vakuutustyyppiin. No worrie... Lue lisää

Mitä Volkswagen T4 Retro -matkapakun vuokraus maksaa?

Mitä Volkswagen T3-T4 Retro -matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee sesongin mukaan. Edullisimmat hinnat ovat joulukuusta maaliskuuhun, kun taas suosituimpana matkustusaikana elokuussa vuokraaminen on kaikkein kalleinta. 1. huhtikuuta - 26. huhtikuuta: 65 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 27. huhtikuuta - 3. toukokuuta: 90 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 4. toukokuuta - 31. toukokuuta: 72 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1. kesäkuuta - 14. heinäkuuta: 90 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 15. heinäkuuta - 31. heinäkuuta: 99 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1. elokuuta - 15. elokuuta: 108 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 16. elokuuta - 30. syyskuuta: 90 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1. lokakuuta - 30. marraskuuta: 72 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR) 1 joulukuuta - 31. maaliskuuta:... Lue lisää

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Sloveniassa ja muualla Balkanilla

Vuokrauspisteet Sloveniassa ja muualla Balkanilla

Hintaan sisältyy

 • 200 päivittäistä ajokilometriä (T3-mallit) // 300 päivittäistä ajokilometriä (T4-mallit)
 • Vakuutus
 • Ympärivuorokautinen tiepalvelu
 • Ympärivuorokautinen check-in
 • Vinjetti
 • Green card (pakollinen kansainvälinen todistus autovakuutuksesta)
 • Retkipöytä ja -tuolit
 • Keittiövälineet
 • Karttoja ja road trip -esitteitä
 • Siivousvälineet
 • Pyyhkeet
 • Riippukeinu
 • Grilli
 • "Fun package", johon kuuluu pelikortit, frisbee, tennismaila, olut 6-pack ja jokin yllätys

Auton ominaisuudet

 • Istuma- ja nukkumapaikkoja 2-4 hengelle
 • Stereo
 • Turvavyöt
 • Tämä malli on tarkoitettu hitaaseen reissaamiseen ja maisemien tunnelmointiin. Tämä tarkoittaa, ettei tällä autolla saa ajaa moottoriteillä.

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

T4 -mallissa on manuaalivaihteisto ja dieselmoottori. Nämä matkapakut ovat keskikokoisia ja soveltuvat 2-4 hengen reissuporukalle, riippuen mallin istumapaikkojen ja nukkumatilan määrästä. Jokaisessa matkapakussa on kuitenkin tilaa vähintään 2 hengelle ja teltan vuokraaminen ylimääräisille matkustajille on mahdollista.

T4-mallissa on hyvin säilytystilaa, mutta suosittelemme silti pakkaamaan mahdollisimman kevyesti.

Keittiö

Matkapakussa on pieni keittiö, jonka varusteluun kuuluu:

Jääkaappi
Kaasuliesi + kaasupullo
Kattilat ja pannut
Juomalasit
Aterimet

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Paras vaihtoehto on noutaa ja palauttaa tämä matkapaku Tržičiin, joka sijaitsee 45 kilometriä luoteeseen Ljubljanasta, lähellä Itävallan rajaa. Ljubljanasta on ilmainen ja yksityinen kuljetus Tržičin vuokrauspisteelle: kaupungin bussiasemalta matka kestää noin 40 minuuttia ja suoraan lentokentältä siirtymiseen menee 20 minuuttia.

Jos haluat, että matkapaku toimitetaan Ljubljanan bussiasemalle tai lentokentälle, tästä peritään 30 euron lisämaksu. Jos taas olet Triestessä Italian puolella tai Zagrebissa Kroatian puolella, voit varata yksityisen kuljetuksen vuokrauspisteelle 90 euron hintaan.

Mikäli haluat noutaa tai palauttaa matkapakun Kroatiassa, Italiassa tai Itävallassa, peritään vuokrauksesta noutamisen ja palautuksen yhteydessä yhdensuuntaisen autonvuokran lisämaksu:

Zagreb, Kroatia: 120 EUR
Pula, Kroatia: 150 EUR
Split, Kroatia: 300 EUR
Dubrovnik, Kroatia: 500 EUR
Trieste, Italia: 150 EUR
Venetsia, Italia: 200 EUR
Klagenfurt, Itävalta: 60 EUR
Graz, Itävalta: 150 EUR

Ikäraja

Vähimmäisikä tämän matkapakun vuokraamiselle on 18 vuotta. Mikäli kuljettaja on alle 21-vuotias vuokraamiseen tarvitaan laajennettu vakuutus.

Lisävarustelu

Voit myös halutessasi vuokrata lisämaksua vastaan:

No worries -vakuutus (9,5 EUR / pv)
Retrotyyliset polkupyörät (7 EUR / pv)
Vuodevaatteet (15 EUR / hlö)
GPS-navigaattori (30 EUR)
Sähkölämmitin (15 EUR)
Teltta (30 EUR)
Siirrettävä vessa (50 EUR)
Markiisi ulkokäyttöön (50 EUR)
Pyöräteline (50 EUR)
Kattoteltta (70 EUR)
Siirrettävä kaasulämmitin (50 EUR)
Aurinkovoimalla toimiva suihku (25 EUR)
Tallelokero (10 EUR)

Vakuutus

Vuokrauksen hintaan kuuluu perusvakuutus, joka kattaa ympärivuorokautisen tiepalvelun, kuljettaja- ja matkustajavakuutuksen, muille ajoneuvoille aiheutuneet vahingot sekä vahingot omalle autollesi, joista on vastuussa joku ulkopuolinen.

Suosittelemme aina myös No worries -vakuutusta 16 euron päiväkohtaiseen lisähintaan, sillä tähän kuuluu perusvakuutuksen lisäksi vahingonkorvaus mikäli omalle autollesi aiheutunut vahinko on sinun vastuullasi, luonnonkatastrofien aiheuttamat vahingot sekä auton varastamisesta koituvat kulut (autossa oleva omaisuus ei ole vakuutettu, ainoastaan itse ajoneuvo).

Itse aiheutetut vahingot ajoneuvolle, jotka maksavat alle 300 euroa ovat aina omalla vastuullasi eivätkä kuulu mihinkään vakuutustyyppiin. No worries -vakuutuksessa omavastuun suuruus on 100 euroa. Mikäli autoa käytetään laittomasti, vakuutus ei korvaa toisille ajoneuvoille aiheutettua vahinkoa.

Mitä Volkswagen T4 Retro -matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee sesongin mukaan. Edullisimmat hinnat ovat joulukuusta maaliskuuhun, kun taas suosituimpana matkustusaikana elokuussa vuokraaminen on kaikkein kalleinta.

1. huhtikuuta - 26. huhtikuuta: 65 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
27. huhtikuuta - 3. toukokuuta: 90 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
4. toukokuuta - 31. toukokuuta: 72 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. kesäkuuta - 14. heinäkuuta: 90 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
15. heinäkuuta - 31. heinäkuuta: 99 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. elokuuta - 15. elokuuta: 108 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
16. elokuuta - 30. syyskuuta: 90 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1. lokakuuta - 30. marraskuuta: 72 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)
1 joulukuuta - 31. maaliskuuta: 65 EUR / pv (+ siivousmaksu 23 EUR)

Sinun on oltava hyvissä ajoin liikkeellä, mikäli haluat vuokrata tämän kyseisen matkapakumallin. Vuokrauksen on oltava vähintään 4 päivää.

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

 • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.