{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vuokraa Voyager-matkapaku Australiassa - KILROY
Keskiarvoinen päivähinta korkeasesongin aikana
Hinta sisältää
Varaa
Vuokraa Voyager-matkapaku Australiassa - KILROY

Lähde kiertämään Australiaa tällä kätevällä menopelillä. Voyager-matkapaku on loistoratkaisu esimerkiksi pienelle perheelle, tai kahdelle ystävälle, jotka kaipaavat hiukan lisätilaa matkalleen.

Voyager-matkapakussa on matkustus- ja nukkumistilaa 4 hengelle, mutta mikäli matkalaisia on vähemmän, jää ylimääräistä tilaa esimerkiksi matkatavaroille. Lisäksi tämän auton sisutukseen kuuluu esimerkiksi kaasuliesi, mikro ja jääkaappi, eli kokkaushetket reissun päällä onnistuvat vaivattomasti. 

Huomioitavaa: Australiassa matkapakuilla on kovin kysyntä lokakuusta maaliskuuhun. Eli mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä paremman hinnan saat menopelillesi. Älä siis jää turhaan pähkäilemään, vaan varaa oma menopelisi mahdollisimman nopeasti!

Kysy matkapakuista Australiassa

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Australiassa

Voyager-matkapakun vuokrauspisteet Australiassa - KILROY

Vuokraan sisältyy

 • Rajattomat ajokilometrit
 • Lakanat ja vuodevaatteet
 • Keittiövälineet, kuten aterimet, kattilat ja pannut
 • Astiapyyhkeet
 • Siivousvälineet

Kysy yksityiskohdista

Ominaisuudet ja varustelu

 • 2 parisänkyä, eli nukkumistilaa 4 hengelle
 • Jääkaappi
 • Mikro
 • Kaasuliesi ja kaasupullo
 • Tiskiallas
 • Puhdasvesisäiliö
 • Jätevesisäiliö
 • 12V akku / 240V verkkovirta 

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Kompaktissa Voyager-matkapakussa mahtuu matkustamaan 4 henkeä: 2 auton etuosassa ja 2 takana. Autossa on automaattivaihteisto, joten sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin vasemmanpuoleisen liikenteen totutteluun.

Autossa on lisäksi kaksi parisänkyä - yksi ajohytin yläpuolella ja toinen auton takaosassa, jonka saa myös kätevästi muunnettua ruokailutilaksi.

Vuokraan sisältyy

Matkapakun vuokraan sisältyy lakanat ja vuodevaatteet sekä keittiötarvikkeet, kuten aterimet, astiat ja ruoanlaittovälineet.

Muista pakata matkatavarasi pehmeisiin laukkuihin, sillä niiden säilyttäminen asuntoautossa on huomattavasti helpompaa kuin kovien matkalaukkujen.

Keittiö

Matkapakun keittiössä on kaasuliesi, mikro sekä jääkaappipakastin, johon mahtuu hyvin ruokaa muutamaksi päiväksi kerrallaan.

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Australiassa on yhteensä 8 Britzin vuokrauspistettä seuraavissa kaupungeissa: Alice Springs / Adelaide / Melbourne / Sydney / Brisbane / Cairns / Darwin / Perth.

Yhdensuuntainen autonvuokraus on mahdollista kaikkien Britzin vuokrauspisteiden välillä. Yhdensuuntaisesta autonvuokrasta veloitetaan 200-400 Australian dollarin lisämaksu.

Ikäraja

Ikäraja Voyager-matkapakun vuokraukselle ja ajamiselle on 21 vuotta.

Mitä Voyager-matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee kysynnän ja sesongin mukaan. Saat parhaan hinnan matkapakullesi, kun varaat sen hyvissä ajoin etukäteen. Eli samoin kuin lentolippujen kanssa, myös matkapakuja ja asuntoautoja varatessa hinnat ovat korkeammat, mitä lähempänä lähtöpäivää se varataan. Lisäksi matkustaminen sesonkiajan ulkopuolella on aina edullisempaa.

Jos haluat tarkan hinnan omille matkustuspäivillesi, ota meihin yhteyttä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.