{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vuokraa Double Up-asuntoauto Australiassa - KILROY
Keskiarvoinen päivähinta korkeasesongin aikana
Hinta sisältää
Varaa
Vuokraa Double Up -asuntoauto Australiassa - KILROY

Double Up -asuntoauto sijoittuu juuri suurimpien matkailuautojen ja pienimpien asuntoautojen väliin. Kokoa porukka kasaan ja lähde ikimuistoiselle road tripille Australiaan tilavalla Double Up-asuntoautolla!

Tämä menopeli sopii loistavasti neljälle henkilölle, ja sisältää suihkun ja vessan. Double Up on ihanteellinen esimerkiksi kahdelle nuorelle pariskunnalle tai kaveriporukalle seikkailuihin Australiassa. Ei muuta kun menoksi! 

Huomioitavaa: Matkapakujen ja asuntoautojen vuokrauksen sesonkiaika on Australiassa lokakuusta maaliskuuhun. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä paremman hinnan saat menopelillesi.

Kysy Australian asuntoautoista

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Australiassa

Double Up -vuokrauspisteet Australiassa - KILROY

Vuokraan sisältyy

 • Rajoittamattomat ajokilometrit
 • Lakanat ja vuodevaatteet
 • Keittiövälineet
 • Astiapyyhkeet
 • Siivousvälineet

Kysy yksityiskohdista

Mukavuudet ja varustelu

 • Kaksi parisänkyä
 • Suihku
 • WC
 • Liesi
 • Jääkaappipakastin
 • Tiskiallas
 • Mikro
 • Puhdasvesisäiliö ja jätevesisäiliö

Ajaminen ja nukkuminen asuntoautossa

Double Up -asuntoautossa on dieselmoottori ja automaattivaihteisto. On hyvä muistaa, että ratti on Australiassa auton oikealla puolella ja liikenne vasemmanpuoleista. Tähän kuitenkin onneksi tottuu nopeasti!

Tässä menopelissä mahtuu matkustamaan 4 henkeä. Asuntoauton sisätiloissa on kaksi parisänkyä - yksi matkustamon yläpuolella ja toinen auton takaosassa. Auton takaosan parivuoteen saa päivisin muunnettua ruokapöydäksi. Sängyn alla on säilytystilaa matkatavaroille.

Auton sisätiloilla on korkeutta 2 metriä, joten pidemmätkin reissaajat mahtuvat mukavasti seisomaan tämän asuntoauton sisällä.

Varustelu

Asuntoauton vuokraan sisältyvät lakanat ja vuodevaatteet sekä keittiötarpeet, kuten astiat, ruokailuvälineet ja ruoanlaittotarvikkeet.

Muista pakata matkatavarasi pehmeisiin laukkuihin, sillä niiden säilyttäminen matkapakussa on huomattavasti helpompaa.

Keittiö ja kylpyhuone

Asuntoauton keittiössä on kaasuliesi, mikro ja 80 litran jääkaappipakastin. Kylpyhuoneessa on vessa ja suihku.

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Australiassa on yhteensä 8 Mightyn vuokrauspistettä seuraavissa kaupungeissa: Alice Springs / Adelaide / Melbourne / Sydney / Brisbane / Cairns / Darwin / Perth.

Yhdensuuntainen autonvuokraus on mahdollista kaikkien Mightyn vuokrauspisteiden välillä. Yhdensuuntaisesta autonvuokrasta veloitetaan 165-300 Australian dollarin lisämaksu.

Ikäraja

Double Up -asuntoauton vuokraamisen ikäraja on 21 vuotta.

Mitä Double Up -asuntoauton vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee kysynnän ja sesongin mukaan. Saat parhaan hinnan matkapakullesi, kun varaat sen hyvissä ajoin etukäteen. Eli samoin kuin lentolippujen kanssa, myös matkapakuja ja asuntoautoja varatessa hinnat ovat korkeammat, mitä lähempänä lähtöpäivää se varataan. Lisäksi matkustaminen sesonkiajan ulkopuolella on aina edullisempaa.

Jos haluat tarkan hinnan omille matkustuspäivillesi, ota meihin yhteyttä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.