{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vuokraa Crib-matkapaku Australian road tripille - KILROY
Keskiarvoinen päivähinta korkeasesongin aikana
Hinta sisältää
Varaa
Vuokraa Crib-matkapaku Australian road tripille - KILROY

Jucyn Crib-matkapaku on ihanteellinen ja suosittu vaihtoehto kahden hengen Australian road tripeille. Tämä matkapaku muistuttaa ajokokemukseltaan paljon tavallista autoa, joten sitä on helppo ajaa.

Jos haluat kompaktin ja helposti toimivan matkapakun Australian seikkailuasi varten, Crib on siihen täydellinen vaihtoehto. Tässä menopelissä reissaa mukavasti kaksi henkeä, jotka ovat valmiita huikealle maantieseikkailulle. Telttaa ei reissussa tarvita, sillä Cribin takaosan penkit saa kätevästi muunnettua kahden hengen vuoteeksi.

Huomioitavaa: Australiassa matkapakuilla on kovin kysyntä lokakuusta maaliskuuhun. Eli mitä aikaisemmin olet liikkeellä, sitä paremman hinnan saat menopelillesi.

Kysy Australian matkapakuista

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Australiassa

Crib-matkapakun vuokrauspisteet Australiassa - KILROY

Vuokraan sisältyy

 • Rajattomat ajokilometrit
 • Keittiötarpeet, kuten aterimet, paistinpannu, kulhoja, purkinavaaja jne.
 • Lakanat, tyynyt ja peitto
 • Kylpypyyhkeet ja astiapyyhe
 • Siivousvälineet
 • 24h tiepalvelu

Kysy yksityiskohdista

Mukavuudet ja varustelu

 • Kaasuliesi
 • 18 litran jääkaappi
 • Tiskiallas 
 • 10 litran vesisäiliö
 • CD-soitin ja radio
 • Penkit, jotka saa muunnettua parisängyksi
 • Verhot ikkunoihin
 • Säilytystilaa penkkien alla
 • Ohjaustehostin ja ABS-jarrut
 • Automaattivaihteisto
 • Kaksoisakkujärjestelmä

Ajaminen ja nukkuminen matkapakussa

Crib-matkapaku on helppo ajettava, sillä se muistuttaa enemmän tavallista autoa kuin täysikokoista matkailuautoa. Cribissä on myös automaattivaihteisto helpottamaan ajokokemustasi. On hyvä muistaa, että ratti on Australiassa auton oikealla puolella ja liikenne vasemmanpuoleista. Tähän kuitenkin onneksi tottuu nopeasti.

Auton keskiosassa on pöytä ja penkit, jotka saa yöksi muunnettua kätevästi parivuoteeksi.

Keittiö

Crib-matkapakun takakontissaon pieni keittiö, johon sisältyy kaikki oleellinen ruoanlaittoa varten reissun päällä. Keittiössä on tiskiallas, pieni vesisäiliö, 18 litran jääkaappi, kaasuliesi ja säilytystilaa kattiloille ja pannuille.

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Australiassa on yhteensä 7 Jucyn vuokrauspistettä seuraavissa kaupungeissa: Cairns / Brisbane / Gold Coast / Sydney / Melbourne (x2) / Adelaide.

Yhdensuuntainen autonvuokraus on mahdollista kaikkien Jucyn vuokrauspisteiden välillä. Yhdensuuntaisesta autonvuokrasta veloitetaan 0-300 Australian dollarin lisämaksu.

Ikäraja

Kuljettajien täytyy olla vähintään 18-vuotiaita. Lisäksi kuljettajat tarvitsevat kansainvälisen ajokortin sekä kotimaansa ajokortin.

18-20-vuotiaista kuskeista veloitetaan nuoren kuljettajan lisämaksu.

Lisävarustelu

Voit halutessasi vuokrata reissuun mukaan lisävarusteita, kuten GPS-navigaattorin, leiripöydän ja tuolit sekä kannettavan DVD-soittimen.

Mitä Crib-matkapakun vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee kysynnän ja sesongin mukaan. Saat parhaan hinnan matkapakullesi, kun varaat sen hyvissä ajoin etukäteen. Eli samoin kuin lentolippujen kanssa, myös matkapakuja ja asuntoautoja varatessa hinnat ovat korkeammat, mitä lähempänä lähtöpäivää se varataan. Lisäksi matkustaminen sesonkiajan ulkopuolella on aina edullisempaa.

Jos haluat tarkan hinnan omille matkustuspäivillesi, ota meihin yhteyttä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.