{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Vuokraa Cascade-asuntoauto Australiassa - KILROY
Keskiarvoinen päivähinta korkeasesongin aikana
Hinta sisältää
Varaa
Vuokraa Cascade-asuntoauto Australiassa - KILROY

Cascade-asuntoauto on täydellinen ratkaisu esimerkiksi nelihenkiselle perheelle, kahdelle pariskunnalle tai neljän hengen ystäväporukalle. Tässä menopelissä mukana kulkee kaikki oleellinen unohtumatonta Australian road trippiä varten!

Cascade-asuntoautossa on erinomaisesti varusteltu keittiö ja kylpyhuone, jotka tekevät matkanteosta mukavan helppoa. Ruoanlaitto ja virkistäytyminen käy kätevästi reissun päällä, reissasitte sitten missä päin tahansa. 

Huomioitavaa: Australiassa matkapakuilla on kovin kysyntä lokakuusta maaliskuuhun. Mitä aikaisemmin olet liikkeellä ja teet varauksen, sitä paremman hinnan saat menopelillesi. Älä siis jää turhaan pähkäilemään, vaan toimi nopeasti!

Kysy asuntoautoista Australiassa

Lue kaikki kerralla

Vuokrauspisteet Australiassa

Cascade-asuntoauton vuokrauspisteet Australiassa - KILROY

Vuokraan sisältyy

 • Rajattomat ajokilometrit
 • Lakanat ja vuodevaatteet
 • Keittiövälineet, kattilat ja pannut
 • Astiapyyhkeet
 • Siivousvälineet

Kysy yksityiskohdista

Ominaisuudet ja varustelu

 • Nukkumistilaa 4 hengelle (2 parisänkyä) 
 • Jääkaappi
 • Mikro
 • Kaasuliesi ja kaasupullo
 • Tiskiallas
 • Kuuma ja kylmä vesi
 • Puhdasvesisäiliö
 • Jätevesisäiliö
 • Vessa
 • Suihku
 • 12V akku / 240V verkkovirta

Ajaminen ja nukkuminen asuntoautossa

Cascade-asuntoautossa on turbodiesel-moottori ja automaattivaihteisto, eli sinun ei tarvitse keskittyä muuhun kuin vasemmanpuoleiseen liikenteeseen totutteluun. Auton etuosassa on istumapaikat 2 hengelle ja lopuille matkustajille on istumapaikat auton takaosassa.

Takaosan oleskelutilan saa kätevästi muunnettua kahdeksi parisängyksi öitä varten.

Vuokraan sisältyy

Cascade-asuntoauton vuokraan sisältyy muun muassa lakanat ja vuodevaatteet sekä keittiötarvikkeet, kuten aterimet ja ruoanlaittovälineet.

Muista pakata matkatavarasi pehmeisiin laukkuihin, sillä niiden säilyttäminen asuntoautossa on huomattavasti helpompaa kuin kovien matkalaukkujen.

Keittiö ja kylpyhuone

Cascade-asuntoauton keittiössä on kaasuliesi, mikro sekä jääkaappipakastin, eli herkullisten leiriaterioiden kokkaus käy kätevästi missä tahansa matkaattekin.

Lisäksi asuntoautossa on vessa ja suihku, joten myös virkistäytyminen käy kätevästi reissun päällä - vaikka keskellä Australian outbackia.

Vuokrauspisteet ja yhdensuuntainen autonvuokraus

Australiassa on yhteensä 9 Mauin vuokraupistettä seuraavissa kaupungeissa: Alice Springs / Adelaide / Melbourne / Sydney / Brisbane / Cairns / Darwin / Perth / Broome.

Yhdensuuntainen autonvuokraus on mahdollista kaikkien Mauin vuokrauspisteiden välillä. Yhdensuuntaisesta autonvuokrasta veloitetaan 200-400 Australian dollarin lisämaksu.

Ikäraja

Ikäraja Cascade-asuntoauton vuokraukselle on 21 vuotta.

Mitä Cascade-asuntoauton vuokraus maksaa?

Vuokran hinta vaihtelee kysynnän ja sesongin mukaan. Saat parhaan hinnan matkapakullesi, kun varaat sen hyvissä ajoin etukäteen. Eli samoin kuin lentolippujen kanssa, myös matkapakuja ja asuntoautoja varatessa hinnat ovat korkeammat, mitä lähempänä lähtöpäivää se varataan. Lisäksi matkustaminen sesonkiajan ulkopuolella on aina edullisempaa.

Jos haluat tarkan hinnan omille matkustuspäivillesi, ota meihin yhteyttä.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.