{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Bamba Experience | Etelä-Amerikka

Bamba Experience -bussipassi Etelä-Amerikassa - KILROY

Reissaa Maya- tai Inca-heimojen kulkemia reittejä – mutta tee se bussilla! Bamba Experience Hop-On Hop-Off -bussipasseilla matkaat helposti Etelä-Amerikan halki. Bussipassit ovat edullisia ja reissaat joustavasti – reppureissaajan loistovalinta!

Matkaa toisten reppureissaajien kanssa Väli-Amerikan huikeimmissa kohteissa. Kun tutustut reittikarttaan, et missaa suosikkipaikkojasi! Käytössäsi on Etelä-Amerikan korkealaatuisimmat julkiset kulkuvälineet ja vaihdat reittiäsi ja matkapäiviä, miten haluat – teet kaiken suoraan netissä. Valitset oman reittisi ja matkaat omassa tahdissasi. Bamba Experience on reppureissaajan täydellinen valinta ja matkalla tapaat muita reissaajia.

Kysy Etelä-Amerikan bussipasseista

Lue kaikki kerralla

Bamba Experience reittikartta Etelä-Amerikassa

Bamba Experience reittikartta Etelä-Amerikassa - KILROY

Mitä bussipassi sisältää?

Riippuen matkareitistä ja aktiviteeteista, bussipassisi sisältää kuljetukset joko bussilla, veneellä, junalla, lentokoneella, minibussilla, polkupyörällä, kanootilla tai saatat taittaa matkaa jalan. Jokainen bussipassi sisältää ainutlaatuisia kokemuksia ja keräät matkan varrella kasan unohtumattomia muistoja.

Samanhenkiset matkaajat

Useimmat Bamba-bussipassit on suunniteltu palvelemaan itsenäisesti seikkailevaa reissukansaa. Tosiaankin, monet matkaajat aloittavat reissunsa yksin, mutta tapaavat pian muita saman henkisiä ihmisiä hostelleissa, kulkuneuvoissa ja erilaisissa aktiviteeteissa.

Matkusta itsenäisesti

Bamba Hop-on Hop-off -bussipasseilla "itsenäisesti" matkustaminen tarkoittaa, ettet seuraa varsinaista matkanjohtajaa, vaan tapaat paikallisia oppaita jokaisessa seikkailukohteessa. Matkustat siis itsenäisesti omassa tahdissa, vaihdellen julkisista kulkuvälineistä yksityisiin minibusseihin. Vaikket matkustakaan osana isoa ryhmää, tapaat saman henkisiä reissaajia hostelleissa, retkillä ja reissun päällä.

Kulkuvälineet

Tällä ikimuistoisella reissulla istut julkisissa busseissa paikallisten vieressä tai nautit ilmastoidusta pitkän matkan bussista, pidät kiinni pomppuisen moottoroidun kanootin kaiteesta tai taitat matkaa jalan… mahdollisuuksia riittää loputtomasti! Oli kulkuväline mikä tahansa, nämä menomatkat muistat koko loppuelämäsi.

Bamba Happiness Team

Kulkuvälineesi on etukäteen varattu ja passi sisältää myös erilaisia kokemuksia kohteissa, mutta muuten olet vapaa tekemään, mitä sitten haluatkin. Bamba Happiness Team on aina tukenasi ja vastaa kaikkiin kysymyksiisi ennen matkaa sekä sen aikana että jälkeen.

Kokemukset matkalla

Hop-on Hop-off -bussipassit sisältävät kaikki kuljetukset ja tarkkaan valitut seikkailut valitsemasi reitin varrella. Bussipassi ei sisällä majoituksia ja saat vapaasti valita itsellesi sopivat majoitukset sekä matkustaa omassa tahdissa. Reissun aikana muutat joustavasti matkapäiviä ja reittiä. Ota vain yhteyttä Bambaan ja kerro milloin haluat jatkaa matkaasi seuraavaan kohteeseen.

Majoitukset Väli-Amerikassa

Hop-On Hop-Off -bussipassiin ei sisälly majoituksia. Bamba tarjoaa listan suosituista majoitusmahdollisuuksista jokaisessa kohteessa, mutta loppujen lopuksi päätät itse, missä yövyt.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.