{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Greyhound | Australia

Reissaa Australiassa Greyhound-bussipassilla - KILROY
Osta bussipassi
Hinta sisältää
Kysy lisää tai varaa
Reissaa Australiassa Greyhound-bussipassilla - KILROY

Greyhoundin Australian bussipassi on oiva tapa reissata ympäri Australiaa. Greyhound Australian bussit pysähtyvät melkein kaikissa paikoissa, aina pienistä hassunkurisilla nimillä varustetuista kylistä esim. "Woolgoolga" ja "Coolangatta", suurkaupunkeihin kuten Sydney ja Cairns.

Olet varmasti kuullut upeita tarinoita Australian koralliriutoista, sademetsistä, rannoista, upeista maisemista, ainutlaatuisesta luonnosta ja erämaasta. Nyt kun suunnittelet omaa reissuasi ja etsit parasta tapaa liikkua paikasta toiseen, on Greyhoundin Australian bussipassit paras vaihtoehtosi. Passi takaa joustavan ja vapaan tavan kokea Australian huikeat nähtävyydet.

Kysy Australian bussipasseista

Greyhound Whimit -bussipassit (valitse 15 päivän 365 päivän väliltä)

Whimit-bussipassi takaa täydellisen vapauden reissullesi. Käytössäsi on Australian laajin bussiverkosto ja reittejä jokaiseen suuntaan, joita voit matkata haluamasi ajan verran. Whimit-bussipassin kaltaista joustavuutta et saa muualta Australiassa. Voit jättäytyä kyydistä yli 250 pysäkillä, niin kaupungeissa kuin syrjäisissä kylissä, ja antaa seikkailumielesi viedä sinut vapaasti niin pitkälle kuin haluat. Kysy vain itseltäsi, "how many days will I Whimit?"

 • 15 päivän Whimit-bussipassi
 • 30 päivän Whimit-bussipassi
 • 60 päivän Whimit-bussipassi
 • 90 päivän Whimit-bussipassi
 • 120 päivän Whimit-bussipassi
 • 365 päivän Whimit-bussipassi

Lisää YHA-majoitus Whimit-bussipassiin

Varmista loistava majoitus reissupäivien päätteeksi ja varaa Greyhoundin ja YHAn majoituspaketti – täydellinen valinta reppureissaajalle! Suunnittele matkaasi vapaasti, sillä riippumatta minne päin Australiaa matkustat ja kuinka pitkäksi aikaa, Greyhoundin ja YHAn majoituspaketilla saat äärimmäistä joustavuutta matkan tekoon. 

Greyhound Hop-On Hop-Off -bussipassit

Greyhoundin Australian Hop-On Hop-Off -bussipassilla sinun ei tarvitse suunnitella matkasi tarkkaa aikataulua. Valitse reitti ja hyppää kyytiin silloin kun haluat jopa 90 päivän ajan. Hop-On Hop-Off -bussipassilla reissaat valitsemastasi Australian kaupungista toiseen ja  tutustu vapaasti vähemmän tunnettuihin kyliin matkan varrella. Tällä bussipassilla sinun ei tarvitse tietää etukäteen reissun aloituspäivää tai kuinka kauan haluat viettää joka kohteessa. Busseja kulkee päivittäin, joten hyppäät vain kyytiin silloin kun haluat (et kuitenkaan voi mennä takaisin reitilläsi). Valitse alta kaupunki, josta aloitat elämäsi seikkailun.

Kaikki Hop-On Hop-Off -bussipassit saa 90-päivän yksisuuntaisina passeina:

 • Sydney <-> Cairns Hop On Hop Off -Bussipassi
 • Brisbane <-> Cairns Hop On Hop Off -Bussipassi
 • Melbourne <-> Cairns Hop On Hop Off -Bussipassi
 • Melbourne <-> Brisbane Hop On Hop Off -Bussipassi
 • Sydney <-> Brisbane Hop On Hop Off -Bussipassi

 

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

Lue kaikki kerralla

Greyhound reittikartta Australiassa

Greyhound reittisuunnitelma Australiassa - KILROY

Lippuvaihtoehdot

Whimit-bussipassi (vaihtoehtoja 15-365 päivän väliltä) TAI Hop-On Hop-Off -bussipassi (voimassa 90 päivää). Voit myös valita YHA-majoituspaketin.

Mukavuudet ja varustelu

Australia Greyhound-busseissa matkustat mukavasti ja turvallisesti. Busseissa on kaikki modernin matkaajan tarvitsemat varusteet, sisältäen ilmastoinnin, turvavyön sekä nahkaistuimen, jonka voit asettaa makuuasentoon.

Voimassaoloaika 15 päivästä 365 päivään

Valitse Greyhound Australia Whimit -bussipassi joko 15, 30, 60, 90, 120 tai 365 päiväksi.

Vaihtoehtoisen Hop-On Hop-Off -bussipassin voit ottaa 90 päivän ajalle.

Bussin kuljettaja

Jokaista Greyhound-bussia ajaa kokenut ja pätevä kuljettaja, joka huolehtii, että saavut kohteeseesi aikataulun mukaisesti ja turvallisesti – joka kerta! Tarkkaan valitut kuskit ovat saaneet työnkuvaan kuuluvan koulutuksen turvallisuusvaatimuksista sekä käyneet pakollisen ensiapu- ja ajokurssin. Tämä joukko on koulutettu ajamaan missä sääolosuhteissa tahansa, joten voit rauhassa istua kyytiin ja olla varma, että pääset perille ajoissa.

Turvallisuus

Matkustajien turvallisuus ja hyvinvointi on ensisijaisen tärkeää ja siksi vuonna 2014 Greyhound otti käyttöön täysin uudet, korkealaatuiset ja turvastandardien mukaiset bussit. Jatkuvan huollon ja tarkastusten ansiosta, voit olla varma reittiä ajavien bussien turvallisuudesta.

Majoitus ja yöpyminen

Jos suunnittelet Australian reissua Greyhoundin kyydissä ja haluat laadukkaan, hauskan ja edullisen majoittumisvaihtoehdon, on YHA täydellinen valinta. YHAlla on 70 hostellia ympäri Australiaa, joten löydät edullisen yöpymispaikan joka puolella maata. Hostellit ovat korkealaatuisia, puhtaita ja ne löytyvät Greyhoundin reitin varrelta. Voit myös valita YHAn ja Greyhoundin yhdistelmäpakkauksen.

WiFi-yhteys

Australian Greyhound-busseissa on kaikki, mitä moderni matkaaja tarvitsee – USB-pistoke jokaista istuinta kohden sekä ilmainen WiFi-yhteys.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.