Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Oman

Oman matka - KILROY
Oman matka - KILROY

Oman matka

Omanissa matkailijat otetaan vastaan lämpimästi, ja täältä saa kaikilta ystävällisen tervetulotoivotuksen "Ahlan wa Sahlan" - Olet tervetullut! Oman on moderni sulttaanikunta, joka kuitenkin vaalii arabien perinteitä. Omanissa ei tästä huolimatta tunne olevansa sidoksissa islamin uskontoon, kuten lahden toisella puolella Iranissa. On silti tärkeää pukeutua maassa maan tavalla. Naisten tulisi peittää olkapäät ja polvet ja miesten pukeutua pitkälahkeisiin housuihin. Matka Omaniin on erinomainen tapa tutustua kiehtovaan Lähi-itään!

Muscat - Omanin pääkaupunki

Omanin lahdelle, rosoisten vuorten ja sinisen meren väliin kiilattu pääkaupunki Muscat on siisti ja yhtenäinen keskus, joka on monelle matkailijalle ensimmäinen pysäkki Omanissa. Muscatissa saattaa yllättäen törmätä valkoisiin, arabiatyylisin kupolein ja kaari-ikkunoin varustettuihin McDonaldseihin. Muscat on yksi harvoista kaupungeista Omanissa, jonka kaduilla myös naiset voivat istua ulkoilmaravintoloissa katsellen samalla sataman suuria konttialuksia. Kahvilat ovat kuitenkin enimmäkseen tarkoitettu miehille.

Muscatissa kannattaa viettää muutama päivä ja käydä katsomassa kaupungin museota sekä upeaa katettua markkina-aluetta, jota kutsutaan Souqiksi. Muscat on halpa lähtöpiste tässä Arabian niemimaan maassa, jolla on paljon muutakin tarjottavaa kuin siisti pääkaupunkinsa.

Raz Al-Jinz - uhanalaisia kilpikonnia

Raz Al-Jinz on itäisin piste Arabian niemimaalla, jolla tuhannet vihreät merikilpikonnat lisääntyvät. Keskellä yötä rannalla kävellessä saattaa päästä lähelle herkkiä kilpikonnia, kun ne rantautuvat ja täyttävät hiekkaan kaivetut kuopat useilla kymmenillä munilla. Munimisen jälkeen emot jättävät munat oman onnensa nojaan. Isojen kilpikonnien huuhtoutuminen kuohuvien aaltojen mukana kauas merelle on kaunis ja myös hieman haikea näky katsella.

Matka Sharqiyan hiekoille

Et ole nähnyt todellista Omania ennen kuin olet yöpynyt tähtitaivaan alla Sharqiya Sands'eilla! Autiomaa leviää laajalle alueelle muutama sata kilometriä etelään päin Muscatista. Reissuun on mahdollista lähteä ryhmässä oppaan kanssa, jolloin ei tarvitse pelätä hiekan sekaan eksymistä. Matkaan sisältyy majoitus palmumajoissa tai vaihtoehtoisesti tähtitaivaan alla, kameliratsastusta, paikallista ruokaa, laulua, tanssia, kokko, vesipiippujen tupruttelua ja jeeppiajelua. Tämä on eräs ehdottomista kokemuksista Omaniin matkustettaessa!

Naisten marketti Ibrassa

Jos matkaat Sharqiya Sands'eille keskiviikkona, niin silloin kannattaa poiketa Ibrassa. Keskiviikkoisin tämän pikkukaupungin naiset järjestävät markkinat, joilla paikan täyttävät yllättäen beduiineihin pukeutuneet naiset. Kirkkaanpunaiset ja vihreät naamarit kasvoillaan kylän naiset myyvät käsin kirjailtuja ja kultaisia koruja, jotka ovat todella kauniita. Miehet ovat myös tervetulleita!

Rentoutumista Nizwassa

Hajar-vuorten välistä löytää kaupungin nimeltä Nizwa. Täältä pääsee päivämatkoille historiallisiin paikkoihin, jotka sijaitsevat upeiden näkymien äärellä. Kaupunkina Nizwa on ystävällinen paikka, josta löytyy samoja piirteitä kuin Muscatissa. Nizwassa on muun muassa katukahviloita ja ravintoloita, joissa naisilla on lupa liikkua vapaasti sekä rentoutua julkisesti.

Kannattaa myös käydä Nizwan linnoituksessa sekä kaupungin torilla, jonne ihmiset kokoontuvat pienistä lähistön kylistä kauppaamaan eläimiä, kalaa ja vaatteita. Nizwan lähellä sijaitsee Al-Hoota-luola, joka on kallis mutta koko rahan arvoinen kokemus. Al-Hoota-luolan kierros tulee varata etukäteen.

Arabian Grand Canyon

Omanin korkeimmalle vuorelle, Jebel Sham'ille matkustetaan Nizwasta. Vuori on hulppeat 3,075 metriä korkea. Se on tunnettu niin huipustaan kuin jyrkästä rotkostaan, joka halkoo vuorta 1000 metriä suoraan alaspäin. Rotko on nimetty Whadi Ghul:ksi, mutta tunnetaan paremmin nimellä "Grand Canyon of Arabia". Vuoren huipulle pääsee autolla. Kaikeksi onneksi tien ja rotkon välissä kulkee teräksinen kaide, joka estää matkailijaa ajamasta kilometrin syvyiseen rotkoon.

Huipulta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät, ja tänne matkaavan kannattaakin varustautua pienellä piknikillä. Huipulle päästyään täällä haluaa takuulla viettää pienen tovin! Ei kauppoja - vain autiomaa, kiviä ja pieni tuulenvire. Sekä mattokauppiaita, jotka koettavat myydä mattojaan reissaajille missä vain, milloin vain!

Oman kartalla

Vieraanvaraisuudestaan huolimatta Omaniin ei ole vielä alkanut tulvia turisteja. Asukasluku on täällä kymmenen kertaa alhaisempi kuin Euroopassa, ja siksi Omanissa tunteekin helposti olonsa paikan ainoaksi reissaajaksi. Omanilla on 2700 km autioitunutta hiekkarantaa, ja suurin osa maasta on aavikoiden peittämä. Uudet, helposti kuljettavat tiet kulkevatkin hiekan päällä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Omanissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.