{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Jordania

Jordanian matkat - KILROY
Jordanian matkat - KILROY

Jordanian matkat

Saavuttuasi Jordaniaan on sekunneista kiinni, milloin ensimmäisen kerran kuulet "Welcome to Jordan!"  jordanialaiset arvostavat matkailijoita, mikä näkyy lämpimänä vastaanottona. Nuoret ja vanhat, rikkaat ja köyhät, kauppiaat ja leipurit kaikki tervehtivät sinua hymy kasvoillaan. Maa on pieni, mutta sen nähtävyydet isoja. Jordanian matkat alkavat tästä!

Pääkaupunki Amman 

Matka Jordaniaan on kätevä aloittaa aurinkoisesta Ammanista, joka on niin pääkaupunki kuin myös maan suurin kaupunki. Se on rakennettu seitsemälle kukkulalle, joita edustaa Jordanian lipussa olevan tähden seitsemän sakaraa. Vieraile Ammanin lähiöissä, shoppaile moderneissa ostoskeskuksissa tai kuljeksi vilkkaassa vanhassa kaupungissa, jossa pääset ihastelemaan historiallista linnoitusta ja roomalaista amfiteatteria.

Jerash

Mainio päiväkohde on vierailu Jerashin roomalaisilla rauniolla, vain tunti pohjoiseen Ammanista. Tutustu spektaakkelimaiseen kohteeseen rauhassa: seikkaile Artemiksen temppelissä, vieraile Hadrianuksen kaarella ja hämmästele Gerasan foorumia. 

Kuollutmeri

Jordanian matka ei ole mitään ilman retkeä Kuolleellemerelle! Heittäytyminen Kuolleeseenmereen on itsessään jo elämys. Osaat odottaa kelluvasi, mutta et voi täysin ymmärtää homman hauskuutta ennen kuin itse kokeilet. Kun pääset niin kauaksi, etteivät jalkasi enää ulotu pohjaan, ponnahdat pinnalle kuin korkki. On mahdotonta olla kellumatta, joten voit unohtaa normaalin uimisen kokonaan. Ota drinkki, istahda "vesituoliin" ja rentoudu vaikkapa lehteä lukien!

Petra

Heinäkuussa 2007 UNESCO julisti Petran yhdeksi maailman uusista ihmeistä. Monille tuleekin Jordaniasta mieleen nimenomaan Petra, joka on vielä fantastisempi paikka kuin mitä voit kuvien perusteella kuvitella.

Wadi Rum

Näe upeita aavikkomaisemia ja kauniita vuorimuodostumia Wadi Rumissa. Voit osallistua kamelisafarille tai mönkijä-ajelulle. Käytä hyväksesi tilaisuus viettää yö aavikolla beduiiniteltassa, ja kuuntele hiljaisuutta tähtien alla makoillessasi.

Liikkuminen Jordaniassa

Jordania on pienikokoinen maa, jossa liikkuminen on halpaa. Helpoin keino päästä paikasta toiseen on vuokrata taksi. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata auton Jordanian matkallasi: tiet ovat hyviä, välimatkat lyhyitä ja opaskyltit kunnossa, joten paikkojen löytäminen on helppoa. Jordania on turvallinen maa, jonka tutkimisesta nautit varmasti eniten omin päin. Seikkailu alkakoon!

Jordania kartalla

Lähi-idän Jordania ihastuttaa kauneudellaan ja kontrasteillaan. Maahan mahtuu karun kaunista aavikkoa, monipuolista historiaa sekä Kuolleenmeren ja Punaisenmeren uniikkia maisemaa. Matka Jordaniaan on helppo aloittaa pääkaupunki Ammanista, josta voit suunnata omien mielenkiintojesi mukaisesti tsekkaamaan maan parhaimpia nähtävyyksiä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Jordanissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.