Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Valitse kategoria hakutuloksille

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...
{{ count.total }} hakutuloksen
{{ count.total }} hakutulosta

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyettä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Ota yhteyttä

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme vastaanottaneet viestisi ja palaamme asiaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Varaa maksuton tapaamisaika & tule suunnittelemaan elämäsi matkaa matka-asiantuntijoiden kanssa.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia.

Ota yhteyttä Chat
Ota yhteyttä Chat
Venäjän matka - KILROY
Venäjän matka - KILROY

Venäjän matka

Ennennäkemätöntä kulttuurista moninaisuutta, keisarillista loistoa, stalinistista arkkitehtuuria ja eristäytyneitä maalaiskyliä omine kulttuureineen. Ja tämä kaikki saman valtion rajojen sisäpuolella. Ammenna omat kokemuksesi tästä valtavasta maasta.

 

Nähtävää joka makuun


Venäjällä voit nähdä melkein mitä vain. Moskova ja Pietari tarjoavat maasta ruusuisen kuvan verrattuna pienempiin kaupunkeihin ja maaseutuun. Tiesitkö, että Venäjällä on 160 eri etnistä ryhmää. Vaikka n. 99% Venäjällä asuvista ihmisistä osaakin kommunikoida venäjäksi, kielelliset vähemmistöt puhuvat noin sataa eri kieltä. Voit esimerkiksi matkustella Uralin vuoriston liepeillä ja tutustua suomensukuisten kansojen ainutlaatuisiin kulttuureihin. Kaukoidässä vähemmistöt muistuttavat puolestaan Kiinan ja Mongolian läheisyydestä.

Moskova - Venäjän pääkaupunki


Venäjän pääkaupunki on samalla koko Euroopan suurin kaupunki. Koe kaupungin upeat nähtävyydet, mahtava shoppailu ja kaoottinen liikenne.

Pietari


Venäjän länsimaisimmaksi kaupungiksi kutsuttu Pietari on myös maan kaunein - ainakin keisarillisessa loistossa mitattuna!

Kaliningrad Oblast


Venäjän läntisin osa on erillään muusta maasta. Etenkin pääkaupunki Kaliningradilla on huono maine huumeiden, prostituution ja Hivin/Aidsin luvattuna kaupunkina. Viime vuosina kaupunki on saanut siistimmän ilmeen, ja on mielestämme mainettaan parempi kohde! Kaliningradista löydät myös joitakin vanhoja rakennuksia, jotka muistuttavat ajasta ennen Neuvostoliiton miehitystä vuonna 1945.

Vladivostok


Venäjän suurin satamakaupunki Tyynenmeren rannalla on itse asiassa lähempänä San Franciscoa kuin Moskovaa! Täältä voit helposti jatkaa matkaasi vaikkapa Kiinaan.

Sotši


Neuvostoliiton rantalomakohteiden ykkönen on valittu vuoden 2014 talviolympialaisten isännäksi. Loikoile rannalla ja ihaile stalinistisen arkkitehtuurin helmiä. Kaupunki tarjoaa myös kauniita puistoja, vaikuttavia monumentteja ja subtrooppista kasvillisuutta. Täällä sijaitsee myös Euroopan pohjoisin teeviljelmä. Krasnaja Poljanan hiihtokeskus sijaitsee kaupungin ulkopuolella.

Trans-Siperian rautatie


Matkusta Euroopasta Kaukoitään ja takaisin - junassa! Yksi maailman tunnetuimmista raideyhteyksistä on hidas, mutta ikimuistoinen tapa matkustaa. Jollei sinua kiinnosta Vladivostok, voit vaihtaa junaa Ussuriyskissa ja jatkaa matkaasi Pohjois-Koreaan. Junamatkasta voit nauttia muutenkin kuin votkaa juoden! Tsekkaa KILROYn kautta saatavat Vodkatrain-seikkailumatkat!

Venäjän mahtavat joet


Lähde risteilylle jollekin Venäjän suurista joista. Vallinnanvaraa on: Volga, Lena, Jenisei ja Don ovat vain pari esimerkkiä. Voit jopa matkustaa joidenkin suurien kaupunkien välillä jokia pitkin.

Liikkuminen Venäjällä


Yleensä juna on paras tapa liikkua Venäjällä. Rautatiet ovat luotettavia, ja yleensä junat pysyvät aikataulussa. Tarjolla on erihintaisia lippuja, joten varmista, että saat oikeanlaisen. Junia nopeampi tapa liikkua on lentäminen. Kuitenkaan kaikki varsinkaan Venäjän sisäisiä reittejä operoivista yhtiöistä eivät ole luotettavimmasta päästä. Lippujen saaminen voi myös olla haaste, sillä suuri osa reiteistä ei ole varattavissa netin kautta.

Busseja kulkee Venäjällä joka suuntaan. Ota huomioon, että tiet ovat paikoin todella kehnoja, joten matkastasi tuskin tulee kovin mukava. Tämä tosin kompensoituu hinnassa. Bussin vaihtaminen, varsinkin jos suuntaat johonkin hyvin pieneen kylään, saattaa vaatia pahimmassa tapauksessa päivien odotuksen. Oman (tai vuokratun) auton ajaminen Venäjällä voi olla riski. Huonojen teiden ja kaoottisen liikenteen lisäksi törmäät todennäköisesti korruptoituneisiin miliiseihin. Lahjusten saamiseksi he saattavat väittää, että olet ajanut ylinopeutta. Heidän alkometrinsä puolestaan tuntuvat joskus värähtävän absolutistinkin kohdalla.

Milloin mennä Venäjälle?


Suosittelemme, että matkustat Venäjälle loppukeväästä tai alkusyksystä. Näin vältyt kesän ruuhkilta. Ota huomioon, että erityisesti Pohjois-Venäjällä voi olla uskomattoman kylmä talvisin. Alkukevät (helmikuusta huhtikuuhun) ja loppusyksy (loka- ja marraskuu) ovat yleensä harmaita ja sateisia.

Reissuvinkit Venäjälle


Jos haluat kokea aivan erilaisen Venäjän, kannattaa lähteä Dragomanin, Vodkatrainin tai Intrepidin seikkailumatkalle. Esimerkiksi Vodkatrain-matkalla halki Siperian pääset tutustumaan matkan varrella oleviin kaupunkeihin paikallisten nuorten avulla, mikä varmasti voittaa junassa votkan juonnin! Venäläinen gastronomia ei ole pelkkää votkaa ja kaviaaria! Katukojuista voit saada aivan loistavia pelmenejä ja kaalipiirakoita.

Hanki viisumi hyvissä ajoin. Ota myös huomioon, että tavallisella kertaviisumilla et pääse takaisin Venäjälle, jos poikkeat matkasi aikana sen rajojen ulkopuolella.

Ota selvää Ulkoministeriön matkustustiedotteista ennen matkaa. Varsinkin Venäjän eteläisimmät osat Kaspianmeren ja Mustan meren tienoilla ovat aika ajoin levottomia, eivätkä terrori-iskutkaan ole poissuljettuja.

Yleensä Venäläiset eivät puhu englantia. Varsinkin jos matkasi suuntautuu suurimpien kaupunkien ulkopuolelle, kannattaa osata ainakin hieman Venäjää.

Venäjä kartalla

Maailman suurin valtio ulottuu 12 aikavyöhykkeen yli. Kontrasti läntisten Kaliningradin tai Pietarin ja Tyynenmeren rannikolla sijaitsevan Vladivostokin välillä on valtava - puhumattakaan kaikesta, mitä löytyy siltä väliltä! Venäläiset kaupungit sopivat hyvin lyhyelle kaupunkilomalle.

Kertomuksia Venäjältä

{{item.tag}}
Lue lisää

{{ item.title }}

{{ item.description }}

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut vain lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

Kerrothan puhelinnumerosi, jotta saamme puheyhteydet auki.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Kuulumisiin!

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Paikan päälle & Paikasta toiseen

Tekemistä Venäjällä

Lähde seikkailumatkalle tämän valtavan maan aarteiden ja salaisuuksien perään. Varaa itsellesi Trans-Siperian pikajuna ja matkusta koko maan halki raiteita pitkin. Matkan varrella näet loistokkaita suuria kaupunkeja sekä eristäytyneitä maailaiskyliä maan keskiosassa. 

Selaa kaikkia aktiviteetteja

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

{{ item.title }}

{{ item.description }}

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Aktiviteetteja Venäjällä

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.name }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})