{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Venäjä

Venäjän matka - KILROY
Venäjän matka - KILROY

Venäjän matka

Vallitsevasta tilanteesta johtuen emme toistaiseksi tarjoa matkoja Venäjälle.

 

Ennennäkemätöntä kulttuurista moninaisuutta, keisarillista loistoa, kommunistista arkkitehtuuria ja eristäytyneitä maalaiskyliä omine kulttuureineen. Ja tämä kaikki saman valtion rajojen sisäpuolella. Ammenna omat kokemuksesi tästä valtavasta maasta.

Nähtävää joka makuun

Venäjällä voit nähdä melkein mitä vain. Moskova ja Pietari tarjoavat maasta ruusuisen kuvan verrattuna pienempiin kaupunkeihin ja maaseutuun. Tiesitkö, että Venäjällä on 160 eri etnistä ryhmää. Vaikka n. 99% Venäjällä asuvista ihmisistä osaakin kommunikoida venäjäksi, kielelliset vähemmistöt puhuvat noin sataa eri kieltä. Voit esimerkiksi matkustella Uralin vuoriston liepeillä ja tutustua suomensukuisten kansojen ainutlaatuisiin kulttuureihin. Kaukoidässä vähemmistöt muistuttavat puolestaan Kiinan ja Mongolian läheisyydestä.

Moskova - Venäjän pääkaupunki

Venäjän pääkaupunki on samalla koko Euroopan suurin kaupunki. Koe kaupungin upeat nähtävyydet, mahtava shoppailu ja kaoottinen liikenne.

Pietari

Venäjän länsimaisimmaksi kaupungiksi kutsuttu Pietari on myös maan kaunein - ainakin keisarillisessa loistossa mitattuna!

Kaliningrad Oblast

Venäjän läntisin osa on erillään muusta maasta. Etenkin pääkaupunki Kaliningradilla on huono maine huumeiden, prostituution ja Hivin/Aidsin luvattuna kaupunkina. Viime vuosina kaupunki on saanut siistimmän ilmeen, ja on mielestämme mainettaan parempi kohde! Kaliningradista löydät myös joitakin vanhoja rakennuksia, jotka muistuttavat ajasta ennen Neuvostoliiton miehitystä vuonna 1945.

Vladivostok

Venäjän suurin satamakaupunki Tyynenmeren rannalla on itse asiassa lähempänä San Franciscoa kuin Moskovaa! Täältä voit helposti jatkaa matkaasi vaikkapa Japaniin tai Kiinaan.

Sotši

Neuvostoliiton rantalomakohteiden ykkönen on valittu vuoden 2014 talviolympialaisten isännäksi. Loikoile rannalla ja ihaile stalinistisen arkkitehtuurin helmiä. Kaupunki tarjoaa myös kauniita puistoja, vaikuttavia monumentteja ja subtrooppista kasvillisuutta. Täällä sijaitsee myös Euroopan pohjoisin teeviljelmä. Krasnaja Poljanan hiihtokeskus sijaitsee kaupungin ulkopuolella.

Trans-Siperian rautatie

Matkusta Euroopasta Kaukoitään ja takaisin - junassa! Yksi maailman tunnetuimmista raideyhteyksistä on hidas, mutta ikimuistoinen tapa matkustaa. Jollei sinua kiinnosta Vladivostok, voit vaihtaa junaa Ussuriyskissa ja jatkaa matkaasi Pohjois-Koreaan. Junamatkasta voit nauttia muutenkin kuin votkaa juoden! 

Venäjän mahtavat joet

Lähde risteilylle jollekin Venäjän suurista joista. Vallinnanvaraa on: Volga, Lena, Jenisei ja Don ovat vain pari esimerkkiä. Voit jopa matkustaa joidenkin suurien kaupunkien välillä jokia pitkin.

Liikkuminen Venäjällä

Yleensä juna on paras tapa liikkua Venäjällä. Rautatiet ovat luotettavia, ja yleensä junat pysyvät aikataulussa. Tarjolla on erihintaisia lippuja, joten varmista, että saat oikeanlaisen. Junia nopeampi tapa liikkua on lentäminen. Kuitenkaan kaikki varsinkaan Venäjän sisäisiä reittejä operoivista yhtiöistä eivät ole luotettavimmasta päästä. Lippujen saaminen voi myös olla haaste, sillä suuri osa reiteistä ei ole varattavissa netin kautta.

Busseja kulkee Venäjällä joka suuntaan. Ota huomioon, että tiet ovat paikoin todella kehnoja, joten matkastasi tuskin tulee kovin mukava. Tämä tosin kompensoituu hinnassa. Bussin vaihtaminen, varsinkin jos suuntaat johonkin hyvin pieneen kylään, saattaa vaatia pahimmassa tapauksessa päivien odotuksen. Oman (tai vuokratun) auton ajaminen Venäjällä voi olla riski. Huonojen teiden ja kaoottisen liikenteen lisäksi törmäät todennäköisesti korruptoituneisiin miliiseihin. Lahjusten saamiseksi he saattavat väittää, että olet ajanut ylinopeutta. Heidän alkometrinsä puolestaan tuntuvat joskus värähtävän absolutistinkin kohdalla.

Milloin mennä Venäjälle?

Suosittelemme, että matkustat Venäjälle loppukeväästä tai alkusyksystä. Näin vältyt kesän ruuhkilta. Ota huomioon, että erityisesti Pohjois-Venäjällä voi olla todella kylmä talvisin. 

Reissuvinkit Venäjälle

Jos haluat kokea aivan erilaisen Venäjän, kannattaa lähteä seikkailumatkalle pienryhmässä. Esimerkiksi junamatkalla halki Siperian tutustut reitin varren kaupunkeihin paikallisten nuorten avulla, mikä varmasti voittaa yksin haahuilun! Venäläinen gastronomia ei ole pelkkää vodkaa ja kaviaaria! Katukojuista saat aivan loistavia pelmenejä ja kaalipiirakoita, kun vain uskaltaudut paikallisen elämän vietäväksi.

Yleensä venäläiset eivät puhu englantia. Varsinkin jos matkasi suuntautuu suurimpien kaupunkien ulkopuolelle, kannattaa osata ainakin hieman venäjää.

Venäjä kartalla

Maailman suurin valtio ulottuu 12 aikavyöhykkeen yli. Kontrasti läntisten Kaliningradin tai Pietarin ja Tyynenmeren rannikolla sijaitsevan Vladivostokin välillä on valtava - puhumattakaan kaikesta, mitä löytyy siltä väliltä! Venäläiset kaupungit sopivat hyvin lyhyelle kaupunkilomalle.

Kertomuksia Venäjältä

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Venäjällä

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.