{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Istanbuliin - KILROY
Matka Istanbuliin - KILROY

Matka Istanbuliin

Energinen ja kaunis Istanbul on nyt in! Bosporinsalmen rantakaupungin tyylikäs baari-, ravintola-, klubi- ja galleriatarjonta ulottuu perinteisemmistä ultramoderneihin. Innovatiivisuutta uhkuva kaupunki vetää matkaajia puoleensa enemmän kuin koskaan. Istanbul on myös Turkin taiteen, kulttuurin ja kaupan tärkeä metropoli, ja monin tavoin hyvin nykyaikainen. Istanbulilaiset ovat ylpeitä kaupungistaan ja sen huomaa lämmöstä ja innosta, jolla he kuvailevat kaupunkinsa eri puolia.

Istanbulin nähtävyydet


Ikivanha historia ja arvoituksellinen tarusto ympäröivät matkaajan kaupungin monissa vanhoissa rakennuksissa, kuten 1609-1616 rakennetussa Sinisessä Moskeijassa. Antiikin ajan Hippodromi ja 500-luvulla rakennettu kunnioitusta herättävä Hagia Sofian kirkko ovat suosittuja nähtävyyksiä syystä. Jälkimmäinen on mestarillinen bysanttisen arkkitehtuurin taidonnäyte. Muinaisten sulttaanien loisteliaaseen elämään saa tuntumaa tutustumalla palatseihin, esim. Istanbulin palatsi Topkapiin, joka on peräisin ottomaanihallitsijoiden ajoilta ja kätkee sisäänsä mittaamattoman arvokkaita aarteita kullatuista huonekoristeista mahtaviin itämaisiin koruihin ja profeetta Muhammedille kuuluneisiin tavaroihin. Palatsialue sisältää useita puistoon sijoitettuja huviloita. Matka kannattaa suunnitella tarkasti, sillä palatsissa menee ainakin kokonainen päivä! Dolmabahckenin palatsi kannattaa myös tsekata.

Kävelemällä tätä mahtipontista ja kaoottistakin kaupunkia ristiin rastiin ja juttelemalla paikallisten kanssa, löydät Istanbulin parhaat puolet, joihin tietysti kuuluvat sympaattiset antiikkikaupat ja mutkittelevat pikkukujat. Turkki ei tule tutummaksi missään muualla.

Istanbulin yöelämä ja shoppaileminen


Istanbulin kadut ja kujat heräävät toden teolla henkiin pimeän laskeuduttua; mattokauppiaat tarjoilevat koristeellisia kudottuja tuotteitaan suurella innolla ja baareissa virtaa aniksen makuinen viinirypäleistä valmistettu raki, "leijonan maito". Raki on tietysti parasta herkullisen meze-pöydän äärellä nautittuna. Teen ystäville on luvassa nautinnollisia hetkiä nk. teepuutarhoissa.

Kulttuurihistoriallisesti merkittävässä Suuressa basaarissa on huisketta ja hulinaa; tuhansia ja taas tuhansia pikkuliikkeitä, jotka reunustavat basaarialueen sokkeloisia kortteleita. Näistä löytyy mm. laadukkaita nahka-, koru- ja mattotuotteita, sekä mausteita. Basaari sijaitsee Istanbulin vanhassa kaupungissa, Sultanahmetissa, josta löytyy paljon nähtävyyksiä. Tinkiminen kuuluu tietysti kaupanteon taiteenlajiin. Päiväsaikaan shoppailua voi harrastaa Taksimin aukiolla, joka edustaa modernia Istanbulia. Kadiköy on myös suosittu kauppa-alue.

Iltaelämä on juhlinnan suhteen vilkasta erityisesti Beyoglun alueella, Istanbulin keskustassa, jossa myös parhaat ravintolat ja kaupat ovat. Parhaat klubit löytyvät alueelta Taksim. Istiklal-kävelykadulla on vaatekaapin uusijalle hyvät apajat.

Liikkuminen Istanbulissa


Kävellen näet eniten kaupunkia, nähtävyyksiä ja elämää kaduilla. Jos käveleminen jossain vaiheessa päivää alkaa kyllästyttämään, niin kannattaa ottaa metro tai taksi.  Kaupungissa välimatkat ovat lyhyitä, joten se on liikkumisen kannalta helppo paikka.

Opintomatka Istanbuliin


Istanbul tarjoilee tekemistä, näkemistä ja oppeja myös opintomatkalaisille. Ja kun asiantuntijoidemme joukossa on myös nimenomaan erilaisten ryhmämatkojen järjestämiseen erikoistuneita spesialisteja, ei isonkaan ryhmän reissujärjestelyt ole ongelma. Matkanjohtaja saa meiltä kaiken tarvitseman avun ja tuen, joten vinkkaa opettajalle tai ryhdy vaikka itse vetovastuuseen esim. harrastusryhmän reissulle.

Istanbul kartalla

Euroopan ja Aasian rajalla sijaitseva  Istanbul on myös Turkin taiteen, kulttuurin ja kaupan tärkeä metropoli, ja monin tavoin hyvin nykyaikainen kaupunki. Kolmen tunnin lentomatkan päässä odottaa kaupunki ja kulttuuri, joka on uniikki omalla tavallaan. 

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Istanbulissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.