{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Turkki

Turkin matka - KILROY
Turkin matka - KILROY

Turkin matka

Turkissa on rantahiekkaa 1 500 valkeaa kilometriä, 300 aurinkopäivää vuodessa ja turkoosina kimmeltävä meri. Rannikon lomakohteet ruokaherkkuineen houkuttavat ansaitusti pohjolan ihmisiä. Istanbulin trendibaarit, shoppailupaikat, antiikin palatsit ja basaarien mausteiset tuoksut ovat Turkkia parhaimmillaan.

Matkailumaana Turkki on kiinnostava ja edullinen. Vanhat linnanrauniot ja loisteliaat sulttaanien palatsit kertovat tarinoita menneistä ajoista samalla kun uusia pilvenpiirtäjiä kohoaa. Kulkiessaan paikasta toiseen matkaaja siirtyy ajassa ketterästi tuhansia vuosia taaksepäin ja takaisin nykypäivään.

Kosmopoliittinen Istanbul

Istanbulin miljoonakaupunki on koko maan talouden, politiikan, kulttuurin ja viihteen kiihkeästi sykkivä keskus. Kaupunki sijaitsee kahdella mantereella, Aasian ja Euroopan puolella. Istanbulissa on valtavasti nähtävää! Kaupungin palatsit, värikkäät basaarit, tunnelmalliset moskeijat ja minareeteista kaikuvat rukouskutsut on pakko kokea kerran elämässä. Esimerkiksi Hagia Sofian vuonna 537 rakennettu kirkko on kunnioitusta herättävä, mestarillinen bysanttisen arkkitehtuurin taidonnäyte.

Turkkilainen keittiö

Makunautinnot ovat tässä maassa jokapäiväisiä! Nyt voit tutustua aitoihin kebab-ruokiin niiden oikeassa miljöössä. Turkkilaisia alkupaloja voit maistella ravintoloiden meze-pöydiltä. Turkkilainen perinnejälkiruoka on Baklava.

Rantakohteita Turkin matkalla

Siden, Alanyan ja Marmarisin pitkät hiekkarannat ja vilkas yöelämä houkuttavat massoittain auringonpalvojia. Välimeren rannikon pikkukaupungit, Kaleköy, Kekova, Kalkan ovat vähemmän turistoituneita. Rannikon itäisillä alueilla lähempänä Syyrian rajaa, Iskenderunin kaupungissa, uskontojen, kulttuurien ja kielten sekoitus on huumaava. Välimeren parhaiten säilyneisiin antiikin kaupunkeihin lukeutuu Efesus, jumalten kaupunki, jossa kannattaa käydä aamuvarhaisella välttyäkseen paahtavalta auringolta ja turistiryntäykseltä.

Etelä-Turkin rannikko ja saaristo tarjoilee upeat puitteet purjehduksille, joilla pääset nauttimaan uskomattomista maisemista ja historian tarinoista.

Iznikissä, Marmarameren itärannalla, vaalitaan perinteitä; taidokkaita keramiikkatuotteita ja viinitilojen makuja tarjolla. Maailman vanhimpiin lukeutuva arkeologinen helmi Izmir sijaitsee Egeanmeren rannalla. Bursa taas on metropoli, josta uudemman ajan turkkilaiskulttuuri on saanut alkunsa. Iskender-kebabit ovat täällä erityisen hyviä.

Liikkuminen Turkissa

Maan sisäinen bussiverkosto on nykyaikainen ja toimiva. Junilla kulkeminen on hitaampaa. Oman auton vuokraamista kannattaa harkita, sillä liikennekulttuuri on villiä ja tiet osin hyvinkin kapeita.

Turkin ilmasto

Turkin ilmasto on välimerellinen, leuto. Rannikoilla on kesäaikaan kuumaa ja kuivaa. Maan keskiosissa vallitsee mannermaisempi, vuoristoissa on hyvinkin ankara ja kylmä ilmasto.

Reissuvinkit Turkkiin

Tutustu Istanbuliin ajan kanssa ja tee tuliaisostoksesi Suuren basaarin putiikeista. Käy reissusi aikana myös Palmukkalen kuumissa lähteissä rentoutumassa ja tuijottamassa tähtitaivaan äärettömyyteen. Nauti myös pikkukylistä ja juttutuokioista paikallisten kanssa. Kunnioita maan uskonnollisia tapoja.

Turkki kartalla

Turkki sijaitsee kiinnostavalla paikalla Aasian ja Euroopan mantereiden liitoskohdassa ja sitä pidetäänkin siltana kahden erilaisen kulttuuriperinteen välillä. Turkissa läntiset perinteet sekoittuvat itäiseen islamilaiseen kulttuuriperinteeseen.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Turkissa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.