Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Matka Tsekkiin - KILROY
Matka Tsekkiin - KILROY

Matka Tsekkiin

Tšekillä on rikas kulttuurihistoria - muutenkin kuin oluen panemisen jalossa taidossa. Prahan arkkitehtuuri ja oluttuvat, pienet kylpyläkaupungit ja hienot ulkoilumaastot tarjoavat mielekästä koettavaa. Seikkailulajien harrastajat löytävät luonnonpuistoista monipuolisen pelikentän. Reppureissaajan iloksi yleinen hintataso on alhainen - etenkin Prahan ulkopuolella.

Tšekin tasavalta


Praha ja varsinkin sen vanha kaupunki Staré Mêsto on täydellinen kohde niin romanttista viikonloppu-, kulttuuri- kuin shoppailumatkaa suunnittelevalle. Ja kuka sitä on kieltämään - tšekkiläinen olut on vertaansa vailla! Oluen ystävälle Tšekin matka on yhtä juhlaa, sillä oluen panemisen historia on täällä kunnioitettavan pitkä. Oluen makuun pääsee parhaiten perinteisissä kapakoissa, pivniceissä, joissa hanat eivät sulkeudu koskaan. Tee visiitti Plezenin olutpanimomuseoon ja käväise kuuluisimpien oluiden lähteillä, niiden panimokaupungeissa.

Jos taas haluaa nähdä minkälainen Tšekki aukeaa Prahan mukulakivikatujen ulkopuolella, kannattaa lähteä seikkailemaan vuorille Sumavan Kansallispuistoon tsekkaamaan pikkukylien lukuisat viikonloppufestivaalit, joissa olut virtaa, musiikki raikaa ja kansantanssimekot hulmuvat, tallustaa pitkin Český Krumlovin lukuisia pikkukatuja tai haaveilla elämästä kuninkaallisena maan monissa linnoissa. Tšekkiläiset ovat tunnetusti avuliasta kansaa, joten älä ylläty, jos saat kutsun perinteisille perheillallisille!

Koneprusy Caves on erikoinen 600 metriä syvä kalkkikiviluolasto, joka sijaitsee seitsemän kilometrin päässä Berounista. Arkeologisesti kiehtovalle paikalle pääsee Berounista hyvin bussilla.

Tšekkien yli 30 kylpyläkaupunkia ovat rentoutumiskeitaita vailla vertaa. Mineraalivesi- ja mutakylvyt houkuttelevat matkalaisia lepuuttamaan mieltä ja kehoa. Kylpylät ovat tasokkaita ja edullisia.

Linnoja haaveilijoille


Tutustu upeaan renessanssiaikaiseen linnaan, joka sijaitsee Palackehossa. Paikan päälle pääsee Prahasta bussilla, joita kulkee päivittäin. Karstejn lähellä Berounka-jokea on toinen kunnioitusta herättävä linna. Opastetut kierrokset kulkevat ritarisalin, kappeleiden ja tornien läpi. Historian siipien havina tuntuu luissa ja ytimissä. Tänne pääsee parhaiten Prahasta junalla.

Matkaa Prahaan


Tšekkien keskiaikainen pääkaupunki Praha on maan suosituin matkakohde. Vaeltele päämäärättömästi Prahan mukulakivikujilla ja vietä ilta vanhan kaupungin jazzklubeissa tai tasokkaissa ravintoloissa. Parhaiten näet kaupunkia liikkuessasi jalan. Pysähdy piknikille Kampa Parkiin tai Letná-puutarhaan.

Prahan linna kannattaa ehdottomasti katsastaa. Se on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä ja juontaa juurensa tuhat vuotta taaksepäin. Linnalta on hienot näkymät!

Koska Praha on turistien pääkohde, myös hinnat ovat nykyään entistä korkeammat, vaikkakin halvemmat kuin muualla Euroopassa. Pääkaupungin ulkopuolelle matkaava huomaa hintojen roiman pudotuksen ja alueiden vähäisen kosketuksen massaturismiin.

Muita kiehtovia kaupunkikohteita Moravian kylä tuo mieleen vanhat ajat, kauniit Český Krumlov, Cheb Kutná Hora, Loket ja Domalice Bohemiassa. Moraviassa ovat kaikki suositeltavia reissukohteita Prahan oheen, niin saat todellisemman kuvan maasta.

Olomouci


Tämä opiskelijakaupunki, josta löytyy maan toiseksi vanhin yliopisto eli Olomouci on suosittu reissukohde, ja nähtävänä on esimerkiksi merkittäviä uskonnollisia rakennuksia. Plze on kuuluisan Pilsner-oluen koti. Kaupungin eloisa pubikulttuuri, live-musiikki-annokset ja paikalliset museot ovat Plzein valtteja. Historiallinen České Budějovice on edellistä vielä maineikkaampi olutpanimokaupunki, josta alkuperäinen Budweiser - Budvar Lager on kotoisin. Kaupungin pääaukio on yksi Euroopan suurimmista. Brnon kaupunkiin pääsee Prahasta alle kolmessa tunnissa bussilla. Kaupungissa on todella paljon nähtävää ja koettavaa. Pyhien Pietarin ja Paavalin katedraali seisoo Petrov-kukkulalla, josta avautuvat näkymät ovat varsin hienot. Katedraali rakennettiin satoja vuosia sitten. Sen torni ja krypta tekevät todella vaikutuksen. Brnosta löytyy myös useita kiinnostavia museoita, gallerioita, kirkkoja, teattereita sekä ravintoloita, joiden keittiöt tarjoilevat ruokia eri maista. Brnossa on myös merkittävä rautatieasema, josta pääsee matkaamaan Bratislavaan, Wieniin, Budapestiin, Berliiniin, ja Prahaan.

Aktiivireissaajalle


Vuoret kutsuvat lumikansaa laskemaan rinteilleen 130 päivää vuodessa. Krkonoše on kaikkein suosituin hiihtokeskus, mutta suosittuja ovat myös Pec Pod Snezkou, Zadov sekä Špindleruv Mlyn, joka on hieman kalliimpi ja tasokkaampi keskus.

Ulkoilma-aktiviteettimahdollisuuksia on runsaasti varsinkin kesällä. Vaella luonnonpuistoissa, joista löytyy eri tasoisia patikkapolkuja. Šumavan kansallispuisto on yksi maan neljästä luonnonpuistosta ja ehdottomasti retken väärti. Melontaa voit harrastaa Vltava-joella tai kokeilla kalliokiipeilyä Tšekkien upeilla hiekka- ja kalkkikiviseinämillä. Erityisen hienoja kiipeilypaikkoja löytyy Cescy Rajin ja Adrspachin alueilta.

Liikkuminen


Tšekkien junaverkosto on kattava ja hyvin toimiva. Pitkänmatkan busseja löytyy myös, eikä hintakaan ole päätä huimaava. Voit vuokrata auton tai fillarin ja kiitää sillä tärkeimmät kaupungit läpi. Maan päälentokenttä sijaitsee Prahassa, josta pääsee jatkamaan muihin tšekkikaupunkeihin.

Milloin mennä


Parasta reissuaikaa ovat toukokuu ja syyskuu, jolloin muita turisteja on vähemmän, ja ilma on edelleen miellyttävä. Heinä- ja elokuu ovat eurooppalaisten lomakuukausia, ja siksi kuuminta sesonkia Tšekeissäkin. Samoin on yleisten juhlapyhien aikaan. Jos matkustat tuolloin, kannattaa varata majoitus etukäteen, varsinkin Prahasta. Suurin osa maan festivaaleista juhlitaan kesäkuukausina.

Tšekkien talviaikaan sää on purevan kylmä. Vuoristoseutujen kiireisin sesonkiaika ulottuu marraskuusta maaliskuulle.

Reissuvinkit Tsekkiin


Suuntaa huhtikuussa Kampan saarelle, jossa Paleni Carodejnic -festivaalit pidetään. Juhlinnassa keskitytään sytyttämään kokkoja, joilla "paha" karkoitetaan pois. Mitä tämä ikinä tarkoittaakaan, bileet ovat verrattomat. Kuuluisa Prazske Jaro - International Music Festival pidetään aina toukokuun ja kesäkuun tienoilla. Mukava joen rannalla sijaitseva kylä nimeltä Český Krumlov järjestää kansainvälisen musiikkifestarin vuosittain elokuussa. Tšekeissä on useita muitakin festivaaleja pitkin vuotta, joten kannattaa surffata netissä ja ottaa näistäkin selvää.

Tsekki kartalla

Keski-Euroopassa sijaitseva Tšekin tasavalta on ikään kuin lännen ja idän sulatusuuni. Se on tulvillaan historiallisia kohteita tarunomaisista linnoista herraskartanoihin ja lukemattomiin keskiaikaisiin pikkukyliin.

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Tsekissä

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.