{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Ranska

Ranskan matka - KILROY
Ranskan matka - KILROY

Ranskan matka

Ranskan matka - joko olet suunnitellut omasi? Idän valkeahuippuiset Alpit, vehreät viiniviljelmät, Ranskan riviera ja romanttinen Pariisi, Ranskassa riittää koettavaa. Makunautinnoistakaan ei tule pulaa, sillä  viinielämysten ja tuoreen patongin lisäksi crème brûléet ja erinomaiset juustokattaukset vievät kielen mennessään Ranskassa.


Ranska


Ranska on yksi Euroopan suurimmista maista, mikä tarkoittaa reissaajan näkökulmasta, että tekemistä ja nähtävää riittää. Maan maisemat vaihtelevat vehreistä viiniviljelmistä vuoristokyliin ja Pariisin metropolivilinästä rauhalliseen maalaisidylliin. Monet Euroopan merkittävimmistä ajattelijoista, kirjailijoista ja taiteilijoista ovat olleet ranskalaisia, mistä kenties juontuu maanmiesten ylpeys kansallisuudestaan. Ylpeänä he esittelevät sinulle gourmet-aterioitaan, tryffeleitään, viinejään ja juustojaan – ota ihmeessä esittelyt vastaan uteliaana ja avoimin mielin.

Ranskan matka


Ranskan pääkaupunki Pariisi on romantikkojen ja kaupunkilomailijoiden tärkeyslistan kärjessä ja vierailu siellä onkin monien ensimmäinen Ranskan maka. Pariisin lukuisista puistoista löydät takuulla sopivan suutelusopen ja iltaa jatkat vaikkapa Eiffel-tornin korkeuksiin. Massiivinen Louvren museossa nautit taide-elämyksistä useammankin päivän. Tolkuttomasti aikaa saat kulutettua myös sellaisissa kohteissa kuin Versaillesin palatsi, sadusta tuttu Notre Dame, Pompidou-keskus ja latinalaiskortteli kujineen. Pariisi on tietenkin New Yorkin ohella maailman muodin keskipiste. Trenditietoinen lentää Pariisin vähintään kerran vuodessa aistiakseen etukäteen, mikä Suomessa tulee olemaan uusinta hottia!

Jos haluat kerran elämässäsi yöpyä keskiaikaisessa linnassa, tai viinitilalla ihmisvilinää piilossa, voit suunnistaa kohti Perigordin aluetta, jonka historia ulottuu yli 2000 vuoden taakse. Ranskan Rivieralla, Provencen alueella on upeiden Välimeren biitsien lisäksi kiinnostavia kaupunkikohteita, kuten Cannes, Nizza ja Saint-Tropez.

Aktiivireissaajan Ranska


Ranskan itä- ja eteläosissa on vuoristoista ja Alppien kuningas Mont Blanc, Euroopan korkein huippu (4 810m), löytyy täältä. Vaellus näissä maisemissa on jotain aivan omaa luokkaansa. Lähde päivävaellukselle tai tee haastava trekki koko Mont Blancin yli, se on ehdottomasti kaikein vaivan arvoista vaikka viekin hetken aikaa.

Chamonix on alppinistien pääkaupunki. Hiihtäjät, lumilautailijat ja vuorikiipeilijät kohtaavat kylän vilkkaassa yöelämässä ja offareilla. Rinteitä on kaikentasoisille laskijoille viidellä eri alueella kylän läheisyydessä, joten jos Suomesta ei löydy lunta, niin suuntaa monot kohti Alppeja ja toteuta haaveidesi Ranskan matka!

Vaelluksien lisäksi Ranska on oiva surffispotti. Lähde ja ota haltuun uusi harrastus tai nouse Atlantin aalloille petraamaan jo kertaalleen opeteltuja taitoja. Olitpa sitten täysi noviisi tai jo kokenut surffari, tarjoaa Ranskan surffileirit haasteita ja hauskoja hetkiä Ranskan matkaasi.

Pyörällä Provencessa


Tee pyöräretki Provencessa oliivipuiden ja viinipensaiden maisemissa. Unikot ja laventelit värittävät maita keskikesällä, jolloin kirsikatkin kypsyvät makeiksi. Näet etelä-Ranskaa kauneimmillaan! Grand Luberon- ja Petit Luberon vuoristoreitit haastavat rautaisemmankin pyöräilijän.

Aktiviteetteja Ranskassa

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi matkakohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.