Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Madridin matka - KILROY

Madridin matka

Kesällä Madridissa voi olla tukalan kuuma, ja yöt voivat olla pitkiä. Madridilaiset pysyvät valveilla lähes koko vuorokauden. Kaupunkilomakohteena Madrid sopii kaikenlaisille matkaajille, matkasitpa sitten lasten kanssa, suunnittelit kulttuuririkasta viikonloppua, romanttista lomaa tai ihan vain viihteelle vaihtoa kavereiden kanssa.

Shoppailu Madridissa

Madridissa on monia hyviä ostosalueita, mutta jos sinulla on vain pari päivää aikaa keskity näihin kahteen alueeseen: C/ Velázquez: Pitkä ostoskatu, jolla on monia kenkäkauppoja, kahviloita, ravintoloita, jne. Kadulle pääset ottamalla metron Velázquezin asemalle, joka sijaitsee Salamancan mukavalla alueella. C/ Princesa: Täältä löydät monet samat kaupat kuin yllämainitulla kadulla, mutta paljon rauhallisemmassa ympäristössä. Kätevimmin pääset tänne, kun otat metron Plaza de Espanalle.

El Rastron vanha kaupunki muuttuu joka sunnuntaiaamu yhdeksi maailman isoimmista kirpputoreista, josta löydät kaikkea taivaan ja maan välillä. TAPAS TAPAS TAPAS! Voit syödä tapasta missä vain, milloin vain. Yksi parhaita tapoja tutustua Madridiin ja Espanjaan on paikallisen ruoan ja viinin kautta. Espanjassa on fantastista ruokaa, joten älä tyydy pelkkään kanaan ja ranskalaisiin. Varo turistiansoja, varsinkin Santa Anan alueella, jossa ihmiset istuvat alas pöytiin mukavan ilmapiirin innoittamana, vaikka ruoka ei välttämättä olekaan yhtä korkealaatuista kuin muissa paikoissa.

La Latina


Päivän onnellinen osa alkaa Espanjassa klo 19:00 jälkeen. Muista paikallisten syövän lounaansa mahdollisimman myöhään. Jotkut ravintolat avaavat ovensa vasta klo 21:00. Aloita parilla juomalla Plaza de la Cebadassa ja suuntaa siitä Cava Bajan kadulle, jolla on Madridin parhaat ravintolat.

Santa Ana / Huertas


Santa Ana ja Huertas ovat eläväisiä alueita, mutta siinä missä Cava Baja on täynnä espanjalaisia, ovat nämä alueet täynnä turisteja. Kokeile Cervezería Alemanaa Santa Ana Plazalla, josta saat erinomaisia tapaksia ja maukkaita aterioita. Ravintola avattiin vuonna 1904, ja se on siitä lähtien ollut hyvä paikka istua ja katsella ihmisiä. Sen takana olevalla kadulla, C/Huertasilla C/ Principen vieressä, on tapaspaikka, joka kannattaa testata lounaalla. Se on Alfredo/Alfonso, jossa on loistavaa ruokaa ja hyviä juomia. Paikka on 130 vuotta vanha ja tunnetaan Madridin parhaana tapaspaikkana. Muita kokeilemisen arvoisia paikkoja ovat Los Gabriel, Fino Bar (sherry) ja Viva Madrid.

Madridin nähtävyydet


Älä herää liian aikaisin, muista että olet Madridissa, jossa päivä ja yö ovat pitkiä, aamut ja illat lyhyitä. Saat hyvän kuvan Madridin nähtävyyksistä liikkumalla sen isoilla bulevardeilla. Pakollinen nähtävyys on Prado Museum, oikea seikkailu taiteen ystäville. Museosta löydät isoimmat kultaiset Velazquesin maalaukset sekä monien muiden kuuluisien taiteilijoiden, kuten El Grecon ja Goyan töitä. Espanjalaisten ylpeyttä voi hyvin verrata jopa Pariisin Louvreen. Jos haluat eroon autoista ja melusta, suuntaa Retiro-puistoon. Osta kahvia ja jotakin, mitä on helppo syödä käsin ja nauti elämästä. Anna puiston palveluiden ja kauneuden antaa sinulle uutta puhtia kaupunkilomaa jatkaaksesi.

Opintomatkat Madridiin


Madrid on loistava kohde myös erilaisille ryhmämatkoille. Reissuasiantuntijoidemme joukosta löytyy myös omat spesialistit ryhmämatkajärjestelyihin: lentolippujen ja majoituksien ryhmävaraukset, opintovierailut ja isojen ryhmien logistiikka paikan päällä. Joten kasaa porukka kokoon ja lähde opintomatkalle Madridiin!

Madrid kartalla

Madrid on ollut Espanjan pääkaupunki jo vuodesta 1562 ja pitää ennätystä Euroopan korkeimpana pääkaupunkina. Koska Madridin ilmasto on miellyttävä, sopii matkan ajankohdaksi mikä aika vuodesta tahansa. Näet kaupungissa loistavaa arkkitehtuuria, museoita ja puistoja sekä syöt tapasta.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Madridissa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.