{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Espanja

Espanjan matkat - KILROY
Espanjan matkat - KILROY

Espanjan matkat

Espanjan matkat ovat eurooppalaisten suosiossa: lämpimät talvet ja kuumat kesät houkuttelevat reissaajia ympäri vuoden. Tekemistä ja näkemistä riittää vaikka kuinka! Paikallisten viinitilojen tuotokset ja tapakset vievät takuulla kielesi mennessään. Musiikin ystäville on tarjolla kiihkeää flamencoa maailman parhaiden DJ:en rinnalla. Maaseudun uninen tunnelma rentouttaa kaupunkikierroksen jälkeen, ja Barcelonassa kohtaa aivan omanlaisensa maailman. Pohjois-Espanja taas tarjoaa kuuluisan Santiago de Compostelan pyhiinvaellusreitin. Monipuolinen Espanjan-lomasi alkaa tästä!

Kysy Espanjan matkoista

Monipuolinen Espanja

Espanjassa riittää erilaisia kulttuureita, esimerkiksi baskit ja katalaanit ovat hyvin ylpeitä juuri omasta kielestään ja kulttuuristaan. Suuren maan eri osat ovat hyvin erityyppisiä matkakohteita. Pohjoisen vuoristot lumisine huippuineen ovat melkoinen vastakohta esimerkiksi Marokon puolella sijaitseviin Ceutan ja Melillan kaupunkeihin verrattuna.

Härkätaistelut ovat perinteistä espanjalaista viihdettä, joskin aika brutaalia sellaista. Varsinkin Andalusian alueella niitä järjestetään paljon. Jos päädyt katsomoon, istut siellä todennäköisesti paikallisten pappojen ja mummon seassa, sillä lajin suosio on romahtanut eläinten julman kohtelun vuoksi. Niin hienoja kuin areenat arkkitehtuurillisesti ovatkin ja vaikka härkätaistelut liittyvätkin espanjalaiseen kulttuuriin varsin vahvasti, suosittelemme aiheeseen tutustumista muutoin kuin areenalla härkätaisteluja rahallisesti tukien.

Espanjalainen keittiö

Espanja on herkuttelijan unelmakohde. Pihvit ovat vertaansa vailla ja rannikoilla kalaruoat ovat taivaallisia. Ja mitä olisi lounas tai illallinen ilman maistuvaa kyytipoikaa – nauti paikallisia viinejä tai kokeile vaikka Tinto de Veranoa vaihtelun vuoksi!.

Maailmanlaajuiseksi trendiksi nousseet pienet tapas annokset ovat onnistuneen ruokaillan tae – kun koko pöytäseurue jakaa samoja ruokia, keskustelu soljuu eloisammin ja tunnelmasta kehkeytyy jotenkin tiiviimpi. Espanjalaiset ovat hulluna ruokaan, ja sen nauttimiseen käytetään usein tunteja. Illalliset alkavat usein vasta kymmenen maissa, joten varaudu valvomaan!

Juhlintaa aamuyön tunneille

Kun haluat kokea elämäsi hurjimmat bileet, suuntaa Ibizalle! Tämä aikaisemmin idyllinen ja rauhallinen saari on nykyään klubbailijan taivas. Maailman tunnetuimmat DJ:t soittavat valtavilla klubeilla aamuun asti. Varsinkin kesäsesongin aikana meno on vähintäänkin villiä. Älä kuitenkaan odota näkeväsi "autenttista" Espanjaa, vaikka saaren pohjoisosista saatatkin löytää rauhallisia rantoja.

Jos haluat pysyä mantereella, löydät hyviä biletyskeitaita myös boheemista Barcelonasta. Perinteisempää espanjalaista menoa tarjoavat esimerkiksi lukuisat flamencoesitykset. Heittäydy flamencorytmeihin täydellä tunneskaalalla, niin ymmärrät espanjalaisia paremmin.

Liikkuminen Espanjassa

Espanjassa kulkeminen hoituu helposti junilla ja busseilla. Kun kaipaat vapautta, ja haluat nähdä erikoisempia paikkoja, joihin keskivertoturistit eivät löydä, kannattaa vuokrata auto – pääset näkemään aivan erilaisen Espanjan. Muuta vaikka Espanjan matkasi kunnon roadtripiksi!

Reussuvinkkimme Espanjaan

Espanjalainen elämänrytmi poikkeaa pohjoismaisesta. Siestan aikaan ota suosiolla rennosti ja lataa akkuja pitkää iltaa varten. Useimmat ravintolat sulkevat lounasajan jälkeen, joten kannattaa oppia aterioimaan yhtä aikaa paikallisten kanssa, ettet jää nuolemaan näppejäsi nälkäisenä.

Ikimuistoiset Espanjan matkat joko mennään?

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu
alt

Työharjoitteluun Espanjaan?

Jos Espanja ja erityisesti Sevilla kiinnostavat, miten olisi hieman pidempi pätkä elämää Espanjassa? Lue lisää ja tutustu työharjoittelumahdollisuuksiisi.

Työharjoittelu Espanjassa

Aktiviteetteja Espanjassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.