Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

Cabin Class

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ cardLists.others.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ count.others.count - cardLists.others.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

{{ cardSlider.label }}

Lisää hakutuloksia [{{ cardSlider.total - cardSlider.searchItems.length }}]
Lisää hakutuloksia [{{ count.help.count - helpResultsData.length }}]

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Chat Ota yhteyttä
Ota yhteyttä Chat
Lontoon matkat - KILROY
Lontoon matkat - KILROY

Lontoon matkat

Lontoo on kaupunkilomakohteena klassikko. Lontoolaisten "olohuoneissa" eli pubeissa tunnelma vaihtuu illan varttuessa leppoisasta railakkaaseen. Konservatiivinen elämäntapa ja nykykaupunkilaisuus, johon kuuluvat eri etniset ryhmät kulttuureineen, sekoittuvat tässä kaupungissa sellaiseksi keitokseksi, että Lontooseen on matkattava aina uudestaan!

Thames-joen varrella kohoava Lontoo on noin kahdeksan miljoonan asukkaan koti ja yksi Euroopan tärkeimmistä kaupungeista sekä tietenkin Englannin pääkaupunki. Se on muodin, musiikin ja kulttuurin lähde, josta pulppuaa maailmalle jatkuvasti uusia signaaleja. Lontoo isännöi jo kolmatta kertaa olympialaisia vuonna 2012, jolloin oteltiin kesälajien mitaleista.

Lontoon nähtävyydet

Lontoon yksi perinteisimmistä nähtävyyksistä on Madame Tussaudin vahakabinetti. Siellä kuvaat itsesi lähes pelottavalla tavalla eläviltä näyttävien vahajulkkisten kanssa. Buckinghamin palatsi, Towerin yli 900-vuotta vanha linna kruununjalokivineen ja Thames-joen ylitse kulkeva Tower Bridge ovat usein Lontoota kuvaavien postikorttien aiheina. Myös Piccadilly Circuksen valtavat valomainostaulut on nähtävä omin silmin.

Lontoon matkalla, jos millä, täytyy reissuohjelmaan sisällyttää musikaali! Tarjontaa on runsaasti läpi vuoden ja viime hetken lippuja voi saada todella edullisesti. Kun haluat lintuperspektiivin kaupunkiin, suuntaa kulkusi London Eyen giganttiseen maailmanpyörään: kaupunkimaisemat eivät tästä paljoa parane! Kun Big Benin kello, Tower of London, taidenäyttelyt ja vahanuket on nähty, suuntaa kulkusi Hyde Parkin vehreään kaupunkikeitaaseen, joka on täydellinen piknikpaikka. Tankkauksen jälkeen energiaa riittää taas Taten fantastiseen modernin taiteen museoon. Jo itse tehdastyylinen rakennus on vaikuttava. British Museum Great Russelin kadulla on myös maailman tärkeimpien museoiden listalla, joten siellä kannattaa käväistä.

Shoppailijan taivas aukeaa

Moni matkaa Lontooseen pitkää viikonloppua viettämään vain päästäkseen shoppaamaan kaupungin lukemattomiin kauppoihin ja ostoskaduille. Brompton Roadin Harrodsin tavaratalo on tavaratalojen aatelia ja Oxford Street shoppailijan klassikkokatu, jossa kuluttaa helposti päiväkausia visaansa vingutellen. Älä kuitenkaan tyydy vain Oxford Streetin tarjontaan, vaan lähde metrolla Camden Towniin Camdenin markkina-alueelle tai kuuluisalle Portobello Roadille, joka on kirppisten kuningatar.

Hintataso Lontoossa voi yllättää, joten muista varata mukaan tarpeeksi valuuttaa jo ostosmatkan suunnitteluvaiheessa. Spitalfields Market on rauhallisempi markkina-alue. Camdenissa ja Portobellolla vallitsee erilainen shoppailutunnelma Lontoon suuriin ostoskeskuksiin verrattuna. Markkinoilla sinun on lupa muuntautua aarteenetsijäksi, secondhand -tuotteet kun voivat olla aitoja Gucceja tai Dioreita.

High Street Kensingtonin (metroasema on saman niminen) ja Covent Gardenin alueilta löytyy niiltäkin erinomaiset shoppailuolosuhteet. Kenkäfriikin unelmakatu on Neil Street. Kuuma shoppailuvinkki: tee ostosreissusi viikolla, niin kaupoissa vaeltelu sujuu huomattavasti rentoutuneemmissa tunnelmissa viikonlopun ryysiksiin verrattuna.

Lontoo on yöeläjän mekka

Lontoon klubi- ja baarielämä on villiäkin länttä hurjempaa, sillä lontoolaiset ovat hioneet biletystaitonsa huippuunsa. Testaa The Fabric -klubi (Farrington), jonka DJ:t pyörittelevät kiekkojaan siihen tahtiin, ettei tanssikansa pysähdy lainkaan. LGBT-kansa taasen bilettää Heaven-klubilla (Charing Cross).

Tuopin ääressä rentoutumista varten suuntaa kulkusi Lamb and Flagiin (Covent Garden) sekä Black Friariin (Queen Victoria Street), jotka ovat todella mukavia pikkupubeja. Rokkihenkeä löydät Camdenin kulmilta Kengsintonin The Devonshire Arms -pubista ja Sohosta taasen trendikkäämiä baareja. Lontoon kadunkulmat ovat pullollaan toinen toistaan houkuttelevampia pubeja, joten janon pääsee sammuttamaan kätevästi lähes missä tahansa.

Liikkuminen Lontoossa

Lontoota kierrellessä törmää jatkuvasti kiinnostaviin ja usein yllättäviin yksityiskohtiin. Metro on maisemiltaan jalkapeliä köyhempi kulkupeli, mutta sillä pääset helposti minne vaan. Myös bussiverkosto on kattava. Hanki itsellesi Oystercard-kortti, johon voit ladata arvoa matkoja varten. Thames-joen risteilyllä maisemia näkee ehkä leppoisimmin. Lontoossa on kuusi lentokenttää: Heathrow, Gatwick, Stansted, Luton, City ja sisäisiä lentoja varten Southend. Esimerkiksi Heathrowlta pääsee metrolla Piccadilly-linjaa pitkin alle tunnissa Lontoon keskustaan!

 

Lontoo kartalla

Lontoo on loistokohde vuoden ympäri, tosin kuuluisa englantilainen sää on sateisin talvella. Kevät- ja kesäaikaan Lontoo on kauneimmillaan, mutta sesonkiajan ulkopuolelta löydät edullisimmat lennot ja hotellit.

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

 • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
 • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

 • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

 1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
 2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
 3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Tekemistä Lontoossa

Lontoon matkalla ei tekemisestä tule puutetta: livekeikkoja löytyy kaupungin klubikattauksesta joka illalle ja muotipuoteja joka sormelle. Kielikurssi Englannissa on myös sekä hyödyllinen että hauska kokemus - natiivipuhujia ja mahdollisuuksia harjoitteluun on joka puolella!

Tulevat tapahtumat

Näytä lisää tapahtumia ({{ allEventCardsTotal }})

Kaipaatko apuja reissukohteen valinnassa?

Jos sinulla on käyttöä asiantuntijavinkeille ja suunnitteluavulle seuraavaa matkaa pohtiessasi, ota ihmeessä yhteyttä. Täällä kysymyksiin vastaavat oikeat ihmiset, jotka kertovat mielellään omista kokemuksistaan ja räätälöivät kaikenlaiset reissut juuri sinun toiveidesi mukaisesti. 

Kysy pois!

Aktiviteetteja Lontoossa

Rajaa ja suodata
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
 • {{ autoCompletedDestination }}
{{ destinationTag.name }}
 • {{ autoCompletedActivity }}
{{ activityTag.displayName }}

Valitse kuukausi

 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
 • {{month.Name}} {{ setYear(month) }}
{{ dateTag.month }} {{ dateTag.year }}
30+
1
50000+
{{absoluteMinPrice}}

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetti, lajiteltu

Tulokset {{ filterCount }} aktiviteetit, lajiteltu

{{ currentSortLabel }}
 • Suosituin
 • Hinta (edullisimmasta kalleimpaan)
 • Hinta (kalleimmasta edullisimpaan)
 • Kesto (lyhyin ensin)
 • Kesto (pisin ensin)
 • A - Ö
Lisää aktiviteetteja ({{remainingCards}})

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.