{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Podgorica Montenegro Aerial City View
Podgorica Montenegro Millenium Bridge

Matka Podgoricaan

Toisin kuin useimmissa Euroopan maissa, Montenegron suurin viehätysvoima piilee sen luontoelämyksissä eikä niinkään suurkaupunkien sykkeessä. Maassa onkin vain vajaat 650 000 asukasta, joten on ihan selvää, että Montenegron kaupungit ovat kooltaan melko vaatimattomia. Maan pienellä pääkaupungilla Podgoricalla on kuitenkin yllättävän paljon tarjottavanaan, kuten lukuisia tunnelmallisia ravintoloita, kahviloita ja baareja, joissa voi hyvin viettää päivän tai pari ennen kuin seikkailut jatkuvat muualla Montenegrossa tai Balkanila.

Kysy Podgorican matkoista

Mikä ihmeen "korzo"?

Ennen Podgorican matkaasi sinun on hyvä olla tietoinen ilmiöstä nimeltä "korzo", joka tunnetaan eri puolilla Balkania, mutta etenkin Montenegrossa. Korzo on nimitys kävelykadulle ja rantapromenadille, jolla kävelet edestakaisin nähdäksesi asioita ja tullaksesi nähdyksi. Samalla "korzo" tarkoittaa tietynlaista tunnelmaa - ihmisvirtaa, joka on kokoontunut yhteen paikkaan.

Et voi välttyä "korzon" kokemiselta kävellessäsi pitkin Njegoševa- ja Hercegovačka-kävelykatuja, joissa paikalliset ihmiset kulkevat edestakaisin, katsellen kauppojen ikkunoita ja jutellen ystäviensä kanssa. Näiden kapeiden kujien suojissa on useita kahviloita, ravintoloita, leipomoita ja kauppoja, joissa saat helposti vierähtämään päivän tai pari. Kenties Podgorico on se paikka, jossa maistat paikallista viiniä ensimmäistä kertaa? Kaupungista löydät nimittäin Montenegron suurimman viinintuottajan, Plantažen, joka valmistaa erinomaisia Vranac- ja Krstač-viinejä.

Podgorican kohokohdat

Hurmaavien Njegoševa- ja Hercegovačka-katujen ympärillä sijaitsee mm. hallintorakennuksia ja kansallisteatteri. Näistä hieman kauempana on Morača-joen ylittävä moderni Millenium Bridge, joka rakennettiin vuonna 2005, vuosi ennen Montenegron itsenäistymistä. Ylitettyäsi sillan voit jatkaa matkaasi kohti kaunista katedraalia, nimeltään Saborni Hram Hristovog Vaskrsenja. Tämän valtavan kirkon rakentaminen aloitettiin vuonna 1993 ja saatiin päätökseen vasta 20 vuotta myöhemmin vuonna 2013. Katedraalin sisätilat on koristeltu seinämaalauksin ja marmorilattioin.

Kaupungin keskustan laitamilla näet myös paljon kommunistityylisiä rakennuksia, jotka on rakennettu 1900-luvun jälkimmäisellä puoliskolla. Vaikka Podgorica on jo yli 1000 vuotta vanha, suurta osaa tästä vanhemmasta arkkitehtuurista ei ole enää jäljellä, sillä kaupunki joutui voimakkaan pommituksen kohteeksi toisen maailmansodan aikana.

Liikkuminen

Podgoricassa on kansainvälinen lentokenttä, josta on lentoja eri puolille maailmaa ympäri vuoden. Lisäksi lentokentältä on päivittäisiä lentoja esimerkiksi Serbian pääkaupunki Belgradiin.

Podgoricasta pääset kätevästi bussilla muualle Montenegroon. Vain vähän kaupungin eteläpuolella voit tutustua esimerkiksi Skutarijärven kansallispuistoon ja ihmetellä eri lintulajeja ja keskiaikaisia luostareita.

Mitä kaikkea kokea Podgoricassa?

Maista: Paikallisia Vranac ja Krstač -viinejä
Näe: Millennium Bridge
Tee: Retki Cijevnajoen vesiputouksille 
Koe: Njegoševa- ja Hercegovačka-katujen tunnelma

Varaa maksuton aika matkasuunnitteluun

alt

Suunnittele matka Balkanille

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetit Podgoricassa

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.