{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Durmitorin kansallispuisto

Durmitorin kansallispuiston upeaa maisemaa
Testaa koskenlaskua Durmitorin kansallispuistossa

Matka Durmitorin kansallispuistoon

Durmitorin kansallispuistossa reissaajia odottavat henkeäsalpaavan upeat vuoristomaisemat, jotka vielä toisen maailmansodan aikaan toimivat natsien ja partisaanien välisenä taistelukenttänä. Nykyään alue on erinomainen matkakohde adrenaliinintäyteisille aktiviteeteille, kuten maastopyöräilylle ja vaelluksille. Puiston 390 neliökilometrin pinta-alaan mahtuu yhteensä 23 vuorenhuippua, jotka kohoavat yli 2300 metrin korkeuteen ja jotka tarjoavat erinomaisia ja selkeästi merkittyjä vaellusreittejä. Näistä ehdottomasti vaikuttavin on vaellus maan korkeimmalle vuorelle, Bobotov Kukille, joka kohoaa 2500 metrin korkeuteen. Vuoren huipulta voit ihastella Tara-jokea, joka kulkee Euroopan pisimmän kanjonin halki. 

Verrattoman kauniin luontonsa ja rikkaan historiansa ansiosta Durmitorin kansallispuisto ja Tara-joen kanjoni ovat myös UNESCOn maailmanperintökohteiden listalla.

Kysy matkoista Durmitorin kansallispuistoon

Maagisen kaunista luontoa ja adrenaliiniryöppyjä

Haluatko saada adrenaliinisi virtaamaan koskenlaskun parissa villinä virtaavissa joissa tai liukumalla köysiradalla Tara-kanjonin yllä 50 kilometrin tuntivauhtia? Vai haluaisitko ennemmin keskittyä luonnon kontrasteista nauttimiseen: vehreisiin villikukkien peittämiin kukkuloihin, vesiputouksiin, havumetsiin ja tuhkanharmaisiin kiviaavikoihin? Kenties kaipaat totaalista irtiottoa suurista ihmismassoista? Mitä sitten ikinä suunnitteletkaan, Durmitorin kansallispuistossa on tarjolla tätä kaikkea!

Kansallispuiston keskellä sijaitseva pieni vuoristokylä Žabljak on täydellinen tukikohta, josta lähteä päiväretkille läheisille vuorille ja kanjoneihin. Žabljak sijaitsee 1456 metrin korkeudessa, tehden siitä Balkanin korkeimmalla sijaitsevan kylän. Tarjolla on useita ruokakauppoja ja baareja, joissa voit nauttia paikallisesta ruoasta ja juomasta yhdessä muiden matkalaisten kanssa.

Žabljakista pääset myös helposti läheiselle Black Lakelle, jossa voit kävellä 4 kilometrin mittaisen reitin järven ympäri. Tällä matkalla voit nähdä pienen luolan, jossa Jugoslavian entinen presidentti Tito piileskeli toisen maailmansodan aikana.

Žabljakiin pääsee kätevästi bussilla eri puolilta Montenegroa, niin rannikolta kuin isommista kaupungeistakin.

Mitä kaikkea kokea Durmitorin kansallispuistossa?

Maista: Lammasta ja kajmakia
Näe: Zabljakin pikkukaupunki
Koe: Koskenlasku Tara-joessa
Tee: Vaellus Bobotov Kukin vuorelle

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

alt

Suunnittele matka Balkanille

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetit Durmitorin kansallispuistossa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.