{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Budvan matka vie sinut näihin maisemiin
Budvan matka vie sinut Montenegron kauniille rannikolle

Budvan matkat

Budva ja Montenegron rannikko ovat vähitellen nousemassa suosittujen reissukohteiden listalle. Aikaisemmin tämä alue jäi usein naapurimaa Kroatian rantakohteiden varjoon, mutta nyt maa on kuromassa umpeen tätä välimatkaa ja Budvasta on tullut yksi Adrianmeren suosituimmista lomakohteista. Budvaa kutsutaan usein jopa montenegrolaiseksi Miamiksi.

Kysy Budvan matkoista

Tekemistä Budvan matkalla

Budvassa ei ole pulaa auringonottopaikoista tai yökerhoista. Voit myös lähteä testaamaan benji-hyppyä 40 metrin korkeudesta Slovenska Beachille tai varjoliitoa kaupunkia ympäröiville kukkuloille. 

Jos rakastat kulttuuria, sinun kannattaa vierailla keskiaikaisessa vanhassakaupungissa, jossa ihmettelet venetsialaisten rakentamia kiviseiniä ja pientä kirkkoa, jonka munkit perustivat 700-luvulla. Budvan historia ulottuu jopa 400-luvulle eaa., mikä tekee siitä vanhimman Adrianmeren rannikon kaupunkiasutuksen. Vanhankaupungin tärkein katu Njegoševa vie sinut kohti sitadellia - vanhaa linnoitusta, josta avautuvat upeat näkymät Adrianmerelle ja Sv. Nikola Islandille.

Vain lyhyen ajomatkan päässä Budvasta sijaitsee pieni Kotorin kaupunki, joka kuuluu UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Sinun ei tarvitse olla kiinnostunut arkkitehtuurista tai historiasta arvostaaksesi kaupungin kauniita vanhoja kirkkoja ja palatseja. Kesällä et todennäköisesti pysty kiipeämään vanhankaupungin yläpuolella sijaitsevan San Giovannin linnoituksen huipulle hikoilematta, mutta näkymä kaupunkiin ja Kotorinlahdelle on vaivan arvoista!

Montenegro - tai maan paikallinen nimi Crna Gora - tarkoittaa "mustaa vuorta". Montenegro onkin erittäin vuoristoinen maa, jossa riittää useita patikointireittejä aktiiviselle reissaajalle. Lyhyen ajomatkan päässä Budvasta ja Kotorinlahdesta on esimerkiksi Lovćenin kansallispuisto, joka on kauniin ja monimuotoisen luontonsa lisäksi kuuluisa kansallissankarin Petar Petrović Njegošin haudasta. Ei muuta kuin vaelluskengät jalkaan ja menoksi!

Liikkuminen Budvassa

Kattava bussiverkosto mahdollistaa reissaamisen muualle Montenegroon. Voit myös hypätä junan kyytiin Barissa ja nauttia kauniista maisemista matkalla Virpazarin ja Skutarijärven ohi Podgoricaan ja aina Serbiaan saakka.

Mitä kaikkea kokea Budvan matkalla?

Maista: Grillattua kalmaria (lignje na žaru)
Näe: Kotorinlahti
Tee: Retki Lovćenin kansallispuistoon
Koe: Varjoliito Budvan yllä

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

alt

Suunnittele matka Balkanille

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetit Budvassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.