{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Turkoosia merta, kallioita ja vanhaakaupunkia Dubrovnikin rannikolla
Kroatian matkalla löydät kätkettyjä poukamia - KILROY

Kroatian matkat

Kroatia on upean aurinkoinen matkakohde, joka muistuttaa paljon muita Välimeren tunnettuja maita, mutta jonka hintataso on huomattavasti näitä maita matalampi. Jos kaipaat lomaltasi vastustamattoman kauniita hiekkarantoja, turkoosina kimaltelevaa merivettä, upeaa luontoa, rentoa elämänmenoa, herkullista ruokaa ja aurinkoista säätä, on Kroatian matka loistava vaihtoehto seuraavalle reissullesi.

Kroatian matka on jotakuinkin täydellinen yhdistelmä sitä kaikkea, mitä lomalta ylipäätänsä voi odottaa!

Kysy Kroatian matkoista

Joukko kauniita saaria

Kroatia sijaitsee Adrianmeren rannikolla, ja maan edustalla lepää joukko kauniita saaria, jotka on kuin tehty saarihyppelyä varten. Vieraile Vis-saarella, kun haluat herkutella paikallisella ruualla ja hyvällä viinillä. Jos taas vauhdikkaat vesiaktiviteetit vetävät puoleensa, on Bracin saari tähän omiaan. Jos haluat päästä keskelle koskematonta luontoa, ota suunnaksi Mljet, ja kun haluat irrotella rantakarkeloissa ja yökerhoissa, lähde käymään Pagin saarella. Ja kun kaipaat totaalista rauhaa ja hiljaisuutta, harkitse yöpymistä pikkuruisella Palagruzan saarella - saarella, jonka ainoa rakennus on majakka, jossa on kaksi kahden hengen huonetta. Täällä olet takuulla täydellisen eristyksissä muusta maailmasta!

Dubrovnik - Adrianmeren helmi

Kroatian matkalla tulet todennäköisesti vierailemaan maan eteläkärjessä sijaitsevassa (Adrianmeren helmenä tunnettuna) Dubrovnikissa. Tässä kaupungissa riittää ikivanhoja - mutta hyvin säilyneitä - rakennuksia ihasteltavaksi. Dubrovnikin vanhakaupunki on UNESCOn maailmanperintökohde ja sen talot ja pikkukadut ovatkin valokuvauksellisen kauniita. Kaupunkia ympäröivä Adrianmeri tarjoaa reissaajalle myös viihtyisiä rantoja ja upeaa luontoa. Näissä maisemissa kelpaa viettää hetki jos toinenkin. 

Samalla kun vierailet Dubrovnikissa, suosittelemme piipahtamaan myös Splitin kaupungissa. Split sijaitsee hieman Dubrovinikista pohjoiseen, ja tällä välimatkalla kannattaa pysähtyä lisäksi viihtyisissä Makarskan ja Podgoran rantakaupungeissa.

Kroatian sisämaa

Kroatian matkalla saatat myös suunnata rannikolta sisämaahan ja törmätä upeaan Plitvicen kansallispuistoon. Tämä kansallispuisto, joka kuuluu niin ikään UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle, tunnetaan erityisesti sen peilikuvamaisista, smaragdinvihreistä järvistä. Puisto sijaitsee vuoristoisella alueella ja järviä ympäröivätkin dramaattiset kalkkikivijyrkänteet. Kun järvet tulvivat, ne luovat pieniä vesiputouksia alas jyrkänteiltä ja tämä näky on hämmästyttävän upea. Vietä aikaa kierrellen ympäriinsä kaikessa rauhassa ja saatat huomata, kuinka järvet vaihtavat vähitellen väriä - tämä ilmiö riippuu veden mineraalien määrästä ja auringon kulmasta. 

Kroatian matka voi tarkoittaa vierailua myös maan pääkaupunkiin Zagrebiin. Zagreb on paikka, jossa vanha ja uusi Kroatia kohtaavat. Kaupunki on sekoitus pilvenpiirtäjiä, historiallisia rakennuksia ja tyypillisiä itäeurooppalaisia betonilähiöitä. Muista käydä vierailulla kaupungin katolisessa katedraalissa sekä vaikuttavassa kansallisteatterissa.

Auringonlaskuja ja mereneläviä

Jos et vielä saanut tarpeeksesi Kroatian upeista rannikkomaisemista, suosittelemme vierailua Krk-nimisellä saarella maan pohjoisosassa. Oudosta nimestään huolimatta tämä saari on todellinen paratiisi, jossa kauniit auringonlaskut ja herkullinen ruoka ovat taattuja.

Valmiina aloittamaan oman Kroatian matkasi suunnittelun?

Varaa aika maksuttomaan matkasuunnitteluun

Kroatia kartalla

Kirkkaat vedet odottavat ottajaansa Välimeren rannalla Kroatiassa. Maa tarjoaa matkailijoille loistavaa ruokaa, upeaa luontoa ja aurinkoa.

Lisäinfoa Balkanilla reissaamisesta

alt

Suunnittele Kroatian matka

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Aktiviteetteja Kroatian matkalla

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.