{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Kolkata

Matka Kolkataan - KILROY
Matka Kolkataan - KILROY

Matka Kolkataan

Kolkata (aiemmin Kalkutta) on Intian toiseksi suurin kaupunki Mumbain jälkeen. Se on hektinen paikka, jossa kadut ovat täynnä ihmisiä, lehmiä ja autoliikennettä - vastaa hyvin siis monen mielikuvia Intiasta! Kirjaimellisesti joka ikinen neliömetri on tässä kaupungissa käytetty johonkin hyödylliseen. Matka Kolkataan on matka värikkääseen suurkaupunkiin! 

Kaupunkia pidetään Intiassa sekä älyn että kulttuurin pääkaupunkina, jossa on runsaasti tarjontaa musiikin, teatterin ja elokuvien saralla. Kolkatasta on myös peräisin moni intialainen kuuluisuus, kuten Guro-filosofi Ramakrishna ja Nobel-palkinnon voittanut runoilija Rabindranath Tagore.

Kolkatan upeat palatsit

Matkustaessasi Kolkataan huomaat nopeasti, että kaupunkikuva on hyvin monimuotoinen ja todella värikäs. Vieri vieressä kohoaa sekä aitoja intialaisia taloja, eurooppalaisia siirtomaa-ajan rakennuksia että islamilaista ja hindulaista arkkitehtuuria.

Jokaisella naapurustolla on oma etninen luonteenpiirteensä. Kun kävelee pitkin katuja, saa nähdä erilaisten ilmapiirien ja kauppojen kirjon, jotka vaihtelevat sen mukaan, missä osassa kaupunkia sattuu olemaan. Pohjois-Kolkatassa on kauniita palatseja, upeita kultakauppoja ja muutama kaikkein vanhimmista basaareista. Näihin kuuluu muiden muassa Macchubasar, josta voit ostaa hedelmiä kaikkialta Kaakkois-Aasiasta.

Miljoonakaupungin vehreä puistoalue

Jos kaipaat vihreyttä ympärillesi, voit suunnistaa kohti Kolkatan keskiosaa. Täällä levittäytyy yli 200 hehtaarin laajuinen puistoalue, jossa ihmiset harrastavat kaikenlasta urheilua ja rentoutuvat kukin tavallaan. Nappaa piknik-kori mukaasi ja suuntaa kauniiseen puistoon herkuttelemaan!

Suhteellisen lähellä puistoa, hieman pohjoisempana sijaitsee liikealue, joka tunnetaan myös nimellä "The White Town", "Valkoinen kaupunki". Nimi juontaa juurensa siitä, että eurooppalaiset, jotka ennen muinoin saapuivat Intiaan, asettuivat asumaan tälle alueelle. Täällä lukuisat pankit ja suuret julkiset rakennukset kohoavat korkeuksiin. Alueelta löytyy myös kuuluisa "Writers Building", "Kirjailijoiden talo", joka on peräisin vuodelta 1780.

Kolkata kartalla

Kolkata on tärkeä satama johtuen sen erinomaisesta sijainnista Bengalinlahdella ja lähellä suurta Hooghly-jokea. Ei kovinkaan kaukana täältä, toisella puolen Hooghlya, sijaitsee naapurimaa Bangladesh.

alt

Suunnittele Intian matkasi

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Kolkatassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.