{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.
Matka Manilaan - KILROY
Matka Manilaan - KILROY

Matka Manilaan

Filippiinit on mainio mainio matkakohde, jonka pääkaupunki Manila kuhisee ihmisiä. Kaikkiaan 15 miljoonaa asukasta risteilee vilkkaan metropolin kaduilla. Talouselämä kukoistaa, ja vahva länsimaistuminen näkyy kaikkialla. Manilan arkkitehtuuri heijastelee maan siirtomaahistorian ja toisen maailmansodan aikoja. Manilaa voi myös pitää kulttuurien sulatusuunina, johon suuntautuva matka ei koskaan tunnu hukkareissulta.

Kysy Manilasta

Manilan nähtävyydet

Makatin alueella vietät helposti useita tunteja nauttien useista putiikeista ja tyylikkäistä klubeista. Suuntaa shoppailu-urakan jälkeen Batangasin rannalle, jossa komea auringonlasku virittää sinut illan tunnelmaan. Tsekkaa myös luonnonsatama Manila Bay, joka on laadukkuudessaan maailman tunnetuimpia satamia.

Vauras kiinalaisten Chinatown sijaitsee Binondon alueella, jossa kävelet Ongpin-kadulla lukemattomien ravintoloiden ruokaherkuista nauttien. Istahda myös teekuppilaan hitaalle hörpylle. Kiinalaisten hautausmaa on itsessään nähtävyys; siellä jopa kuolleilla menee hyvin, sillä joillakin supermoderneilla haudoilla on täysvarustus, kuten wc! 

Manilan historialliset nähtävyydet löytyvät Old Spanish Townin kulmilta. Rizal-puisto, japanilainen puutarha, Butterfly Pavilion sekä erilaiset kulttuuritapahtumat kiehtovat ensikertalaista. Filippiinien kulttuurikeskuksessa (Roxas Blvd, Malate) pääsee nauttimaan tasokkaista balettinäytöksistä ja upeista konserteista.

Filippiinien historiasta kiinnostuneelle on tarjolla kiinnostavia kohteita, kuten Ayala Museum ja Filippiinien kansallismuseo, joista saa paljon irti erityisesti opastetuilla kierroksilla. Star Cityn huvipuistossa viihtyy vanhempikin. Sieltä löydät hulluja laitteita ja käsittämättömän lumimaailman veistoksineen.

Aktiivireissaajan matka Manilaan

Jos jalkasi huutavat actionia, kiipeä kuuluisalle Pinatubo-tulivuorelle, joka kohoaa korkeuksiin noin kolmen tunnin ajomatkan päässä Manilasta. Suuntaa halutessasi myös Pagsanjanin vesiputouksille uiskentelemaan. Melontareissu onnistuu myös, ja Lake Taalilla pääset mittailemaan maailmaa hevosen selästä käsin. Hevosella kulkeminen onkin varsin kätevää, etenkin sadekaudella, jolloin polut ovat erittäin mutaisia.

Liikkuminen Manilassa

International Airport Ninoy Aquino on monien kansainvälisten lentojen määränpää. Päästyäsi koneesta ulos, ensimmäinen fiilis on kaoottinen, ja pitkät ihmisjonot jatkuvat loputtomiin; mutta ei huolta, kenttä on suhteellisen lähellä Manilan keskustaa.

Liikenne on hyperkaoottista, joten auton vuokraamista Manilan matkalla kannattaa pohtia pariin otteeseen. Kaupungin kontrolloimaton levittäytyminen lähialueille on selvästi ongelma. Light Rail Transit on erinomainen tapa paeta liikennesotkua. Metro Rail Transit on myös kätevä menopeli, joka voittaa jeepneyllä, bussilla tai taksilla jumittamisen liikennehulinassa.

Manila kartalla

Monet matkalaiset ajattelevat Manilan vain välietappina matkan suuntautuessa muille maille, mutta pääkaupungissa viettää helposti muutaman päivän museoissa ja ostoskeskuksissa kierrellen. Kaupungin business-keskuksen tienoilla Makatissa on paljon putiikkeja ja tyylikkäitä klubeja, joissa Dj:t soittelevat rouheita soundejaan. Myös Malatella on tarjontaa yökiitäjälle.

alt

Suunnittele matka Filippiineille

  1. Valitse kohteet & tekeminen: missä muualla haluat samalla reissulla käydä?
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Aktiviteetteja Manilassa

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.