{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Rekkareissut

Rekkareissut - KILROY
Rekkareissut - KILROY

Rekkareissu

Valmiina todelliseen seikkailuun? Rekkareissu, toiselta nimeltään overlanding-reissu, on erityinen tapa taittaa kilometrejä. Matkaa tehdään suurella matkabussiksi muutetulla rekalla, pienessä kansainvälisessä ryhmässä. Ja mikä parasta – rekalla reissataan paikkoihin, joihin et omatoimisesti pääsisi: läpi autiomaiden, savannien, maiden ja jopa maanosien. Laita siis turvavyö kiinni ja ota hyvä asento – tästä ei matkanteko parane! 

Kysyttävää tästä reissumuodosta? Laita viestiä tulemaan, niin pääset suunnitelmissasi eteenpäin. 

Kysy rekkareissuista

Rekkareissu – Matkaa läpi vaihtuvien maisemien 

Tämä on matkamuoto sinulle, jos matkanteko on mielestäsi yhtä tärkeää kuin määränpää. Nauti menosta esimerkiksi Niilin vartta Kairosta Kapkaupunkiin, tai valloita koko Amerikka aina Alaskasta Peruun. Jos lähes puoli vuotta kestävä reissu kuulostaa turhan hard core -vaihtoehdolta, voit aina valita lyhyemmänkin reissun pätkän: valikoimaa löytyy viikoista kuukausia kestäville matkoille ja me autamme sinua löytämään oman, täydellisen seuraavan reissusi.

Rekkareissu on todellisen seikkailijan matkustusmuoto!

Miksi rekkareissu niin mahtava kuin se onkin?

Näiden matkojen idea on matkata maata pitkin lentämisen sijaan reissurekan kyydissä. Liityt kansainväliseen pienryhmään, jonka kanssa muodostatte yhdessä tiiviin porukan, ja jaatte matkan kohokohdat ja haasteet yhtä lailla kuin kokkausvuorot ja siivoamiset. Jos kaipaat luksusmatkailua, tämä ei ole sinulle. Jos taas haluat matkaltasi seikkailuja, jatka lukemista.

Tässä viisi valittua syytä, miksi rekalla matkustaminen on paras tapa nähdä ja kokea maailma.

1. Mielenkiintoiset kohteet

Näillä rekoilla pääset paikkoihin, joihin ns. tavalliset turistibussit eivät eksy. Toki listalla on kaikki ne upeudet, josta olet aina haaveillut  Kiinan muuri, Iguassun putoukset ja Machu Picchu – mutta nämä rekat liikkuvat ketterästi myös alueilla, joille kevyemmillä kalustoilla ei ole asiaa.

Syrjäseuduilla matkaaminen tarkoittaa, että näillä reissuilla yövytään paikallisyhteisöissä ja tutustutaan ihmisten arkeen. Esimerkiksi Argentiinassa opettelet lassoamista gauchojen, karjapaimenten, opissa; itäisessä Intiassa, Odishan osavaltiossa, reissaat alueilla, joilla ei juurikaan muita turisteja näy, ja Länsi-Afrikassa opit voodoo-perinteistä. Nämä aidot kohtaamiset ihmisten kanssa on usein se kohokohta, jonka rekkareissuille osallistuneet nimeävät matkan parhaaksi anniksi.

2. Kiireetön meno

Jos olet koskaan palannut matkalta kotiin väsyneenä ja uuden loman tarpeessa, tässä saattaa olla ratkaisu sinulle. Näillä matkoilla toki liikutaan paikasta toiseen, mutta kun itse matka on yhtä keskeinen kuin määränpää, ei ole tarve kiirehtiä. Näillä reissuilla nautitaan itse matkasta: ehdit katsoa ympärillesi, tehdä havaintoja, tutustua ihmisiin ja ottamaan aikaa itsellesi. Reissurekat on rakennettu juuri näitä matkoja varten, mikä tarkoittaa, että kaikki tarvittava kulkee koko ajan ryhmän mukana. Tämä taas tekee matkanteosta joustavaa ja antaa vapauden nauttia juurikin itse matkustamisesta.

Kiireetön meno tarkoittaa esimerkiksi Tata Somba -kylään tutustumista Beninissä, perinteisen huopajurtan pystyttämisen opettelua kirgisialaisten vuoristopaimenten opastamana ja auringonlaskun ihailua Chilessä San Pedo de Atacamassa, Valle de la Luna -laaksossa. Pysähtyminen on paras tapa aistia ja ymmärtää kulttuuria ja ihmisiä, joiden kotinurkilla teet matkaa. Pysähtyminen on myös täydellinen vastaus ja vastapaino arjen kiireisiin. 

3. Huikea reissuporukka

Muut reissaajat ovat niin ikään keskeinen osa näitä reissuja. Rekkareissut houkuttelevat varsin erilaisia ihmisiä: ryhmät ovat tavallisesti sekalainen kokoonpano soolomatkaajia, pariskuntia, kaveriporukoita, eri kansallisuuksia, maailmankatsomuksia ja ikäryhmiä. Kaikille on kuitenkin yhteistä uteliaisuus maailmaa ja elämää kohtaan. Mitä enemmän olet valmis antamaan itsestäsi, sen enemmän saat irti kokemuksestasi. Hyvä ryhmähenki vie pitkälle ja tekee matkanteosta entistä antoisampaa. Uusien kokemuksien jakaminen lähentää ryhmää ja reissuilla syntyy usein elinikäisiä ystävyyksiä.

4. Räätälöidy kokonaisuus

Reittimahdollisuuksia on vaikka kuinka. Lyhyimmät matkat ovat alle viikon mittaisia ja pisimmillään voit räätälöidä osakokonaisuuksista itsellesi vuosia kestävän reitin. Valtaosa reissuista on jaoteltu etappeihin, joita yhdistelmällä suunnittelet oman reissusi. Valitse yksi reitti ja matkaa sitä osissa aina sen verran kerrallaan, sen mukaan mitä kulloinenkin elämäntilanteesi antaa myöden; reissaa porukan mukana pari kuukautta, pidä taukoa ja seikkaile yksin jokunen viikkoa, ja liity taas reitille seuraavalle etapille; tai yhdistele etappeja vaikka sitten useammaksi vuodeksi putkeen. 

5. Eeppisiä reittejä

Olipa kyse sitten muinaisesta Silkkitien kauppareitistä, Tšingis-kaanin jalanjälkien seuraaminen Keski-Aasiassa, Afrikan monimuotoisuuten tutustuminen elämää suuremmalla matkalla Dakarista Kapkaupunkiin tai Amerikkojen vuoristoista selkärankaa mukailevasta reitistä Alaskan Anchoragesta Argentiinan Ushuaiaan, rekkareissujen reiteissä on jotakin taianomaista.

Kun matkustat maateistä, arvostat aivan eri tavalla etäisyyksiä ja erityisesti kaikkea sitä, mitä lähtö- ja päätepisteiden väliin jää. Näet muuttuvat maisemat, saat perspektiiviä niin historian tapahtumiin kuin omaan arkeesi. 


Valmiina maailmalle? Kaipaatko apuja päätöksentekoon sopivasta reitistä? Vieläkö jokin asia jäi mietityttämään? Varaa itsellesi maksuton suunnitteluaika joko Helsingin tai Turun toimistollemme, tai vaihtoehtoisesti puhelinkeskustelulle, ja olet jo askeleen lähempänä matkahaaveidesi toteutumista. Henkilökohtainen suunnitteluaika on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi rekkareissulle KILROYn matkassa?

Turvallisuus
Teemme yhteistyötä vain luotettavaksi toteamiemme yhteistyökumppaneiden kanssa, jotta sinä voit matkata turvallisin mielin.
Aina apuna
Matka-asiantuntijamme suunnittelevat kanssasi & varaavat puolestasi, mutta saat apua myös, jos matkan aikana sattuu jotakin odottamatonta.
Suunnittele etukäteen
Spontaanius on pop, mutta kun teet varauksia etukäteen, varmistat paikkasi & säästät paikan päällä matka-aikaa järjestelyiltä.

Kaikki rekkareissut

Etkö löytänyt etsimääsi?

Kaikki aktiviteetit {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.