Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Sopivan Interrail-passin valinta

interrail-passin avulla reissaat junalla euroopassa

Mikä Interrail-passi kannattaa valita?

Sopivan Interrail-passin valitseminen saattaa tuntua hankalalta, kun olemassa on useita eri vaihtoehtoja. Tällä sivulla neuvomme sinua sopivan lipputyypin valinnassa parhaamme mukaan. Jos et silti ole varma valinnastasi, ota yhteyttä, niin neuvomme sinua.

Kysy meiltä

Eri lipputyypit:
Interrail Global Pass:
Tämä on se ns. alkuperäinen Interrail-passi, joka tarjoaa pääsyn 33 Euroopan maan junayhteyksiin. Voit valita 10 eri passin väliltä, joista osaan sisältyy rajattu määrä matkustuspäiviä tietyn ajan sisällä ja toisilla voi matkustaa rajattomasti tietyn ajan sisällä.
One Country Pass:
Jos suunnitelmissasi on matkustaa ainoastaan yhden maan sisällä, tämä lipputyyppi on siihen omiaan. Saatavuus ja hinta vaihtelevat maan mukaan.

Valitse sopiva Interrail-passi omalle seikkailullesi

Oikean lipputyypin valinta saattaa alkuun vaikuttaa hiukan haasteelliselta. Kannattaako valita 5 matkustuspäivän lippu vai jatkuvasti voimassa oleva passi? Entä mitä tarkoittaa One Country Pass? 

Olemme koonneet tälle sivulle pienen oppaan asioista, jotka tulee ottaa huomioon sopivaa passia valitessa.

1. Ikäsi

Oma ikäsi matkustushetkellä määrittää sen, mihin kategoriaan kuulut ja oletko oikeutettu alennukseen. Alta näet eri ikäkategoriat:

  • Lapset (4-11): 4-11 -vuotiaat lapset voivat matkustaa ilmaiseksi yhdessä aikuisten kanssa. Yhtä aikuisten lippua kohden voi enimmillään matkustaa kaksi lasta ilmaiseksi. Lasten lippuja voi hankkia ainoastaan yhdessä aikuisten lippujen kanssa. Alle 4-vuotiaat lapset matkustavat aina ilmaiseksi aikuisen kanssa, eikä tässä tapauksessa tarvita erillistä lasten Interrail-passia.
  • Nuoriso (12-27): 12-27 -vuotiaat matkustajat ovat oikeutettuja nuorisoalennukseen.
  • Aikuiset (28-59)
  • Seniorit (60 ikävuodesta ylöspäin): 60-vuotiaat ja tätä iäkkäämmät matkustajat ovat oikeutettuja seniorialennukseen. 

2. Kauanko reissusi kestää?

Interrail-passit ovat voimassa 15 päivästä kolmeen kuukauteen. Reilaajien keskuudessa kaikkein suosituimpia passeja ovat ne, jotka ovat voimassa vähintään kuukauden matkan alkamispäivästä.

3. Kuinka monena päivänä aiot matkustaa junalla?

Tämä kysymys on tärkeämpi kuin se, kauanko matkasi kestää kokonaisuudessaan, sillä tämän tiedon avulla pystyt valitsemaan ennalta määrättyjen matkustuspäivien ja jatkuvasti voimassa olevan passin väliltä.

Jos suunnitelmissasi on kohteen vaihtaminen lähestulkoon päivittäin, sinun kannattaa valita jatkuvasti voimassa oleva passi, jolloin voit matkustaa niin paljon kuin haluat niin kauan kuin lippu on voimassa (esim. 1 tai 2 kuukauden ajan).

Jos taas suunnitelmissasi on matkustaa 2-4 päivän välein ja aiot käyttää junan lisäksi muitakin kulkumuotoja, sinun kannattaa valita lipputyyppi, jossa on ennalta määrätty määrä matkustuspäiviä. Tällöin voit matkustaa esim. 7 päivänä 1 kuukauden sisällä tai 15 päivänä 2 kuukauden sisällä. 

Joillain Euroopan alueilla ei välttämättä ole lainkaan rautateitä ja jotkin tietyt reitit eivät välttämättä kuulu Interrailin piiriin. Siksi suosittelemme, että käyt matkaohjelmasi etukäteen läpi joko Rail Planner -sovelluksen tai matka-asiantuntijamme kanssa, jotta osaat varmasti valita itsellesi sopivan passin.

4. Millaisella budjetilla olet liikkeellä? 

Voit matkustaa joko ykkös- tai kakkosluokassa. Ykkösluokka tarjoaa leveämmät penkit ja vähemmän ihmisiä, mutta maksaa tietysti ekstraa. Kakkosluokassa taas ei ole ylimääräisiä mukavuuksia.

Huomaathan, että jos ostat 1. luokan Interrail-passin, sinun tulee myös tehdä istumapaikkavaraukset ykkösluokkaan, mikä saattaa olla kakkosluokkaa kalliimpaa.

5. Minne aiot matkustaa?

Jos aiot matkustaa useammassa kuin yhdessä maassa, tämä kohta ei ole niin oleellinen sinulle, mutta mikäli suunnitelmissasi on reissaaminen vain yhden maan sisällä, suosittelemme hankkimaan One Country -passin. Ota meihin yhteyttä, jos haluat kuulla lisää One Country -passin saatavuudesta ja hinnoista. 

6. Milloin aiot matkustaa?

Sinun ei välttämättä tarvitse tietää reissun ajankohtaa ja aloituspaikkaa pohtiessasi itsellesi sopivaa Interrail-passia, mutta näitä asioita on silti tärkeää miettiä ennen lipun ostamista. Aloituspäivämäärä ja reissun ensimmäinen maa tulee printattuna Interrail-passiisi, joten lipun ostaminen ei ole mahdollista ilman tätä tietoa (poikkeuksena kuitenkin Interrail Mobile Pass).

Muista istumapaikkavaraukset

Muista, että kun olet ostanut Interrail-passisi, saatat silti joutua tekemään istumapaikkavarauksia joillekin tietyille reiteille ja nämä eivät sisälly passin hintaan. Lue lisää istumapaikkavarauksista täältä.

alt

Suunnittele oma Interrail-seikkailusi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.