{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Miksi lähteä reilaamaan?

nauti upeista maisemista reilauksen aikana

Reilaus Euroopan halki on tehnyt comebackin!

Interrail on hidasta, mutta joustavaa matkantekoa, jossa kyse on uusista kokemuksista, elämyksistä ja tuttavuuksista. Reilaus on loistava vaihtoehto, jos haluat sukeltaa pintaa syvemmälle matkakohteesi historiaan ja kulttuuriin, etkä halua hötkyillä turhaan.

Lue alta lisää syitä sille, miksi sinunkin kannattaa harkita Interrail-reissulle lähtöä!

Miksi reilaamaan?

Interrail is back! Muutama vuosikymmen sitten, kultaisella 80-luvulla, KILROY ja Interrail kulkivat vahvasti käsi kädessä. Tämä parivaljakko toimi eräänlaisena synonyyminä vapaudelle ja avoimin mielin matkustamiselle - niin reitin, matkustustavan kuin kokemustenkin suhteen. Tällöin sadattuhannet nuoret matkaajat reissasivat eri Euroopan nurkkiin ja pääsivät kokemaan jotain uutta ja odottamatonta.

Nyt reilaus on noussut uudestaan reppureissaajien suosioon ja mekin olemme vakuuttuneita siitä, että kyseessä on täydellinen tapa kiertää Eurooppaa. Tämä meille suhteellisen tuttu maanosa kätkee sisälleen valtavan määrän paikkoja, joista et ole todennäköisesti ikinä kuullutkaan, mutta jotka ovat ehdottomasti vierailun arvoisia. Tällaisia paikkoja on esimerkiksi Balkanilla, Itä-Euroopassa, Pohjois-Espanjassa, Skandinaviassa… kunhan vain tiedät mistä etsiä. Hyppää mukaan seikkailuun ja lähde kurkistamaan kulissien taakse; harkitse suosituimpien turistikohteiden skippaamista ja lähde sen sijaan tutustumaan paikallisten elämänmenoon suurten kaupunkien ulkopuolelle.

Reilaus avaa ovet Eurooppaan. Junat leikkaavat läpi avaran erämaan ja kauniiden maisemien, vieden sinut syvälle Euroopan sydämeen. Reilauksen paras puoli on siinä, että sinä olet reissusi kapteeni – sinä päätät missä ja milloin haluat pysähtyä. Tee spontaaneita pysähdyksiä ja katsele ympärillesi. Yhdistä luonto ja kulttuuri, urbaanimaisemat ja syrjäseudut, rauhallinen elämänmeno ja vauhdikkaat aktiviteetit.

Reilaus on hidasta matkantekoa. On toki olemassa luotijunia, mutta lentoihin verrattuna rautateitä pitkin matkustaminen on edelleen hidasta. Tässä piilee myös osa reilauksen viehätysvoimaa – sinulla on aikaa irrottautua arjen hälinästä, vaihtaa pienemmälle vaihteelle ja asettua aivan toisenlaiseen rytmiin.

Matkusta paikalliseen tyyliin. Tutustu uusiin ihmisiin niin junavaunussa kuin junan ulkopuolellakin. Mitä avoimempi olet, sitä lämpimämmin sinut yleensä otetaan vastaan. Tiedämme kokemuksesta, että se, mikä matkoilta jää parhaiten mieleen, on kaikki kohtaamamme ihmiset.

Anna junamatkan avartaa. Suhtaudu reilaukseen eräänlaisena tutkimusmatkana, johon sisältyvät erilaiset äänet, tuoksut ja värinät. Nauti ohikiitävistä maisemista, väreistä, valosta ja elämästä. Tutustu muihin matkustajiin, jaa tarinoita, keskustele, ystävysty. Kävele ympäriinsä ja hyppää hetkeksi ulos junan pysähtyessä. 

Reilaus on ilmastoystävällistä. Tai ainakin suhteellisen ympäristöystävällinen matkustustapa, joka jättää hiilijalanjälkesi melko pieneksi. Junien lisäksi voit käyttää muita kulkuneuvoja tutustuaksesi vierailemiisi kohteisiin: vuokraa esimerkiksi pyörä, niin pääset lähelle paikallisia ja tutustut uuteen ympäristöön kaikessa rauhassa.

Nippelitietoa reilauksesta

Interrail on junapassi, joka tarjoaa joustavan tavan kiertää Eurooppaa junalla. Junayhteyksiä on yhteensä yli 40 000 kohteeseen ja läpi 33 maan, joten mahdollisuudet oman seikkailusi luomiselle ovat käytännössä loputtomat. Interrail Global -passi on voimassa useimmilla Euroopan junareiteillä, mutta joistain junamatkoista saattaa joutua maksamaan pienen lisämaksun, jos kyseessä on erikoisjuna (esim. yöjuna) tai jos käyttämäsi junayhtiö vaatii istumapaikkavarauksen.

Muutama sana liikaturismista

Turismi kasvaa vuosi vuodelta ja turisteilla on myös usein tapana suunnata niihin kaikkein tunnetuimpiin matkakohteisiin, mikä puolestaan tuo mukanaan liikaturismia ja pullonkauloja. Barcelona ja Venetsia ovat esimerkkejä paikoista, joilla on vaikeuksia tasapainon löytämisessä: kuinka säilyä vetovoimaisena matkakohteena, mutta myös viihtyisänä asuinkaupunkina paikallisille?

Turismilla voi toki olla myönteinen vaikutus alueen talouteen ja elintasoon, mutta paikallisilla asukkailla on usein myös hyvä syy massaturismin ja sen vaikutusten kyseenalaistamiseen. Kun matkustamme, kaikki se mitä koemme ja ne paikalliset joita tapaamme, vaikuttavat suuresti siihen, miten jälkeenpäin arvioimme matkaamme. Jos paikalliset asukkaat eivät viihdy asumassaan yhteisössä, kyseessä on todennäköisesti paikka, jossa matkaajatkaan eivät viihdy. Tasapainon säilyttäminen on siis kaiken A ja O.

Haavoittuvien paikkojen tasapainon palauttamiseksi tarvitaan paljon työtä ja jotkut kaupungit ovat jo aloittaneet tämän prosessin. Me, KILROY, matkatoimistona ja sinä, matkailijana, olemme molemmat osa ratkaisua tämän tasapainon luomisessa.

alt

Suunnittele oma Interrail-seikkailusi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita matkasuunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.