Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Euroopan matkakohteet

reissaa euroopan matkakohteisiin, jotka vievät sinut pois turistialueilta

Koe Euroopan vähemmän tunnetut matkakohteet Interrailin aikana

Tällä sivulla esittelemme joukon Euroopan matkakohteita, jotka ovat monelle hiukan tuntemattomampia kuin esimerkiksi maiden pääkaupungit ja monet muut suositut turistikohteet - ja joihin on tietysti helppo reissata Interrail-passin turvin!

Saksa

Berliini ja München ovat monien reilaajien suosikkikohteita. Meidän suosituksemme on kuitenkin se, että lähdet tutustumaan myös Saksan pienempiin ja vähemmän tunnettuihin kaupunkeihin. Maassa on yli 5400 rautatieasemaa ja 45 315 kilometriä rautatietä, joten vaihtoehtoja kyllä riittää! Tässä muutamia niistä:

Bacharach

Vain noin reilun tunnin päässä Frankfurtista lepää pieni Bacharachin kaupunki Reinin varrella.

Bacharachia ympäröivät kauniit viinitarhat, jotka syksyn saapuessa muuttuvat vihreästä vähitellen kullanruskeiksi ja oransseiksi. Lähde patikoimaan viinitilojen ympärille, ihastele kauniita maisemia ja nappaa upeita reissukuvia - ja pysähdy nauttimaan paikallista viiniä ja ruokaa jossakin kaupungin monissa ravintoloissa. Voit halutessasi yöpyä komeassa Stahlekin linnassa, joka on peräisin 1100-luvulta ja toimii nykyään nuorisohostellina.

Kurkkaa lisäinfoa Reininmaalla matkustamisesta. 
Tutustu Stahlekin linnan nuorisohostelliin.

Dresden

Dresden tunnetaan Elben Firenzenä, sillä kaupungissa riittää useita taidemuseoita, palatseja, katedraaleja ja klassista arkkitehtuuria. Dresdenillä on myös synkähkö historia, sillä kaupunkia pommitettiin toisen maailmansodan aikana voimakkaasti, jonka seurauksena upea vanhakaupunki kärsi pahoja vaurioita. Kaupunki kuitenkin kunnostettiin sodan jälkeen, eikä nykyisestä Dresdenistä arvaisikaan sen myrskyisää menneisyyttä.

Tämä sekoitus taidetta, historiaa ja kulttuuria sekä upea sijainti Elbe-joen varrella tekee Dresdenistä erittäin mielenkiintoisen reissukohteen. Paikan päälle pääsee kätevästi junalla Berliinistä.

Lue lisäinfoa Visit Dresden -sivustolta.

Saksin Sveitsin kansallispuisto

Jos luontoelämykset houkuttelevat, Dresdenistä pääsee tunnissa junalla Saksin Sveitsin kansallispuistoon. Voit halutessasi jatkaa myös Tšekin puolelle Böömin Sveitsin kansallispuistoon. Vaella päivän tai parin verran keskellä upeita havumetsiä, syviä laaksoja ja korkeita kivimuodostelmia.

Lue lisäinfoa Visit Saxon Switzerland tai Visit Czech Switzerland -sivustoilta.

Freiburg

Matkusta junan kyydissä eloisaan opiskelijakaupunki Feiburgiin Saksan lounaisosiin. Kaupunki tunnetaan yhtenä ympäristöliikkeen synnyinkaupungeista, sillä prosessi kestävän kehityksen puolesta alkoi täällä jo 1970-luvulla. Kaupunki toimii myös porttina Saksan kuuluisalle Schwarzwaldille (suom. Mustametsä), joka on jopa 160 kilometriä pitkä ja 50 kilometriä leveä alue, jolla riittää vaelluspolkuja ja pieniä kyliä.

Feiburg sijaitsee noin 3 tunnin päässä Berliinistä. 

Lue lisäinfoa Visit Freiburg -sivustolta.
Lue lisäinfoa Black Forest -sivustolta.

Sveitsi

Saksasta on loistavat junayhteydet Sveitsiin, joten reissaaminen maiden välillä on erityisen helppoa. Sveitsissä junat ovat myös erittäin moderneja ja maisemat rautateiden varrella henkeäsalpaavan upeita. Nauti luonnosta sekä Baselin ja Bernin pikkukaupungeista.

Basel

Basel sijaitsee Euroopan sydämessä Reinin varrella, aivan Ranskan, Saksan ja Sveitsin rajojen yhtymäkohdassa. Kaupunki tunnetaan Sveitsin kulttuuripääkaupunkina, joten museoiden ja taiteen ystävät eivät takuulla tule pettymään. 

Kaikki Baselin hostellit ja hotellit tarjoavat ilmaisen BaselCard -kortin, jonka turvin voit käyttää joukkoliikennettä maksutta ja saat 50% alennuksen monista nähtävyyksistä ja esim. pyöränvuokrauksesta. Voit myös lähteä tutustumaan rajan yli Ranskaan tai Saksaan, joissa esimerkiksi ravintoloiden hintataso on Sveitsiä edullisempaa.

Lue lisäinfoa VisitBasel -sivustolta.

Thun

Vain noin tunnin matkan päässä Baselista sijaitsee kaunis ja idyllinen Thunin pikkukaupunki, joka on rakennettu aivan Thuninjärven rannalle. Lisäksi kaupunkia ympäröivät komeat vuoret: Stockhorn, Niesen ja Niederhorn, jotka ovat kaikki ihanteellisia vaelluskohteita.

Lähde uimaan, melomaan tai suppaamaan Thuninjärvelle ja ihastele vuorten taakse katoavaa auringonlaskua.

Tutustu Thuninjärven aktiviteettitarjontaan täältä.
Lue lisäinfoa MySwitzerland -sivustolta.

Italia

Italia on upea vierailukohde minä tahansa vuodenaikana. Erityisesti syksyllä Etelä-Italian kaupungit ovat paljon hiljaisempia, mutta yhä lämpöisiä. Pohjoisessa on toisaalta tarjolla raikasta vuoristoilmaa, joka on omiaan esim. vaelluksille. 

Palermo

Monet eivät ole tietoisia siitä, että Palermoon voi matkustaa myös junalla, vaikka kaupunki sijaitseekin Sisilian saarella. Juna nimittäin ajaa kokonaisuudessaan lautalle, joten Interrail-passin haltijan ei tarvitse maksaa kyydistä yhtään ylimääräistä.

Palermo on täynnä huikeita valokuvauskohteita pikkukujista monivärisiin toreihin. Maista myös sisilialaisia jäätelökeksiä ja arancini-riisipalloja. 

Cefalù

Vain noin tunnin junamatkan päässä Palermosta sijaitsee Cefalùn kaupunki. Kesäkuukausina paikan päällä on yleensä paljon turisteja, mutta syys-lokakuussa kaupunki alkaa hiljentyä, jolloin onkin ihanteellinen aika tutustua sen tarjontaan. Uimaveden lämpötila on edelleen 22 asteen tienoilla ja päivän keskilämpötila 19 asteessa. Voit myös patikoida ylös La Roccalle ja ihastella upeita maisemia. 

Vietä päivä Cefalùssa tutustuen sen katuihin, keskiaikaiseen historiaan ja pulahtamalla meriveteen.

Lue lisäinfoa Visit Sicily -sivustolta.

Kroatia

Zagreb

Reilaa tiesi Kroatian vähemmän tunnettuihin osiin. Maan pääkaupunki Zagreb sijaitsee Kroatian luoteisosissa, jonne pääsee kätevästi junalla mm. Münchenistä, Ljubljansta, Wienistä ja Budapestistä. 

Alkusyksy on ihanteellinen aika vierailla Zagrebissa auringon vielä lämmittäessä kaupunkia.

Lue lisäinfoa Visit Zagreb -sivustolta

Plitvice Lakes

Kun saat kaupunkien hälinästä tarpeeksesi, ota suunnaksi upea Plitvicen kansallispuisto Kroatiassa. Plitvice tunnetaan erityisesti sen kristallinkirkkaista, smaragdinvihreistä järvistä. Puisto sijaitsee vuoristoisella alueella ja järviä ympäröivätkin dramaattiset kalkkikivijyrkänteet. Alueella on joitakin todella upeita vaellusreittejä.

Lähin rautatieasema on 5,2 kilometrin päässä pienessä Vrhovinen kylässä, jonne on suora junayhteys mm. Zagrebista, Splitistä, Zadarista ja Rijekasta. 

Lue lisäinfoa Visit Plitvice Lakes -sivustolta.

Baltian maat

Viro

Virosta tuli Interrailin jäsenmaa vuonna 2020, ja maan junaverkosto onkin kehittynyt huimasti viime vuosina. Lähde tutustumaan johonkin Viron monista metsistä ja kansallipuistoista.

Virosta voit jatkaa matkaa kätevästi junalla Riikaan, tai jos olet kotimatkalla, Interrail-passilla saat myös alennuksen laivamatkasta Helsinkiin.

Tartto

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto sijaitsee 186 kilometriä kaakkoon Tallinnasta, jonne pääsee junalla noin 2 tunnissa. Kaupungissa toimii mm. yksi maan vanhimmista yliopistoista, jonka ansioista Tarttossa vallitseekin nuorekas tunnelma. Tutustu myös kaupungin taideskeneen ja arkkitehtuuriin.

Lue lisäinfoa Visit Tartu -sivustolta. 

Lahemaan kansallispuisto

Aivan Viron pohjoisosassa, noin tunnin junamatkan päässä Tallinnasta, sijaitsee yksi Euroopan suurimmista kansallipuistoista. Lähde tutustumaan Lahemaan vaihtuviin maisemiin ja sen useisiin reitteihin patikoiden tai pyöräillen. 

Lue lisäinfoa Visit Estonia -sivustolta.
Lue lisäinfoa junalla matkustamisesta Virossa Trains In Estonia -sivustolta.

Liettua 

Liettua on loistava kohde niille seikkailijoille, jotka haluavat tutustua Euroopan vähemmän tunnettuihin osiin. Maan rautatieverkosto on kattava ja tarjoaa myös hyvät yhteydet naapurimaa Puolaan.

Vilna

Liettuan pääkaupungissa Vilnassa ei yleensä ole samanlaisia turistijoukkoja kuin muissa Euroopan kaupungeissa. Vieraile upeassa vanhassakaupungissa pienine putiikkeineen, katuineen ja kahviloineen.

Trakai

Vain 30 minuutin junamatkan päässä Vilnasta sijaitsee pikkukaupunki Trakai. Kyseessä on suosittu retkikohde, joka sijaitsee Trakain historiallisessa kansallispuistossa, kahden järven välissä. Tutustu täällä alueen upeiden maisemien lisäksi myös goottilaistyyliseen Trakain linnaan.

Lue lisäinfoa Visit Lithuania -sivustolta.

Latvia

Astu ajassa taaksepäin ja matkusta neuvostoaikaisilla junilla Latviassa. Latviaan pääsee helposti junalla Puolasta, ja puolestaan lautalla Saksasta ja Ruotsista. Interrail-passi tarjoaa myös 30% alennuksen lauttamatkasta, kun varaat Stena Linen kautta koodilla EURAIL.

Riika

Riika on kaupunki, jonka arkkitehtuurista näkee selvästi historian eri vaiheet ja vaikutukset germaaniselta ajanjaksolta neuvostoaikaan. Tutustu kaupungin tarjontaan ja muista myös maistaa paikallista latvialaista olutta!

Gaujan kansallispuisto

Hyppää junaan ja suuntaa Riikasta noin tunnin matkan päässä sijaitsevaan Siguldaan, jossa sijaitsee Latvian suurin ja vanhin kansallispuisto Gauja. Lähde ihmettelemään alueen luolia, jyrkänteitä, eläimiä ja historiallisia monumentteja. 

Lue lisäinfoa Magnetic Latvia -sivustolta.

Kiinnostavatko nämä Euroopan matkakohteet?

Olemme luoneet joukon Interrail-reittiehdotuksia, joista osa kulkee myös yllämainittujen kohteiden kautta - tutustu niihin täällä

Jos haluat apua oman Euroopan seikkailusi suunnitteluun, ota yhteyttä, niin me autamme!

Kysy lisäinfoa

alt

Suunnittele oma Interrail-seikkailusi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen.
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Oops! Jotain meni pieleen, yritä uudelleen!

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.