{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Töihin Australiaan ja Uuteen-Seelantiin

Töihin Australiaan ja Uuteen-Seelantiin - KILROY

Viisi työtä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, jotka vaativat kanttia!

Ulkomaille töihin lähtö on jännittävä ja kiehtova ajatus ja vielä enemmän kihelmöintiä elämään saat, kun valitset tähtäimeesi jonkun vähemmän tavallisen työpaikan. Working Holiday -viisumin turvin Uuteen-Seelantiin ja Australiaan töihin lähtö on itse asiassa varsin yksinkertaista – kunhan vain täytät viisumin vaatimukset.

Miten siis olisi, oletko sinä yksi niistä tuhansista nuorista, jotka lähtevät vuosittain jopa vuoden mittaiselle reissulle Australiaan tai Uuteen-Seelantiin? Jos ajatus houkuttelee, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kukaan tuskin lähtee toiselle puolelle maapalloa ihan vain hanttihommiin. Kyllä se on täydelliset surffispotit, huikeat vuoristomaisemat, dynaamiset miljoonakaupungit, ainutlaatuiset näkymät, hulppeat hiekkarannat, upeat road trip -reitit ja leppoisa elämämeno, jotka vetävät reissukansaa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Working Holiday -viisumin working-osion ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Molempien maiden työmarkkinat tarjoavat mielenkiintoisia kokemuksia, jos et pelkää työntekoa ja olet valmis heittäytymään rohkeasti mahdollisuuksien vietäväksi.

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa työskentely ei ole ainoastaan omenien poimintaa ja kahvikuppien pesua – vaikkakin voimme luvata, että näistäkin hommista jää käteen yhtä lailla kasa muistoja! Jos haluat Working Holiday -reissultasi jotakin ainutlaatuista, selaa alta poimintamme oudoimmista työpaikoista Australissa ja Uudessa-Seelannissa. Inspiroidu & ota yhteyttä, kun olet valmis oman Working Holiday -seikkailusi suunnitteluun. 

Kysy & saat vastauksia

Haluatko lähteä pitkällle reissulle Australiaan tai Uuteen-Seelantiin?
Working Holiday on mahdollisuus, jota ei kannata jättää välistä. Nuorille tarkoitetussa viisumissa on ikäraja, joten tätä unelmaa et voi lykätä loputtomiin! Kerromme vaihtoehdoistasi, neuvomme alkuun pääsyssä ja vinkkaamme hostelleista, joissa on nimenomaan Working Holiday -töihin erikoistunutta henkilökuntaa opastamassa paikan päällä esim. veroasioissa ja pankkitilin avaamisessa. Lue lisää, mistä Working Holiday -viisumissa on oikein kyse!
Working Holiday

Raskaustestaaja

Jep, jep. Tämä on oikea työ. Ei ehkä se virallinen titteli, mutta jos työskentelet karjatilalla, tulee tämä työ sinulle tutuksi. Pääasiassa eläintenhoito on toki ammattilaisten puuhaa ja useimmilla tiloilla käytetään nykyään ultraäänilaitteita, mutta Anders Killander, yksi omista reissuasaintuntijoistamme, muistelee lämmöllä omaa "renkiaikaansa" maatilalla hieman Sydneyn ulkopuolella.

“Yksi työtehtävistäni oli tarkistaa manuaalisesti, oliko lehmä raskaana vai ei. Käytännössä tämä tarkoitti käsivarren työntämistä lehmän sisään ja varovaista tunnustelua, oliko kohdussa sikiö. Kieltämättä tämä oli vanhanaikainen metodi, mutta erittäin tarkka tuloksien osalta. Ja rehellisyyden nimissä todettakoot, että tämä ei ollut se unelmaduuni, josta haaveilin ennen matkaan lähtöä, mutta kokemus oli, erityisesti jälkikäteen asiaa puntaroituani, mielenkiintoinen ja opettavainen. En todellakaan kadu päivääkään."

Töihin Australiaan - KILROY

Käärmeenlypsäjä

Ensinnäkin, niin outo ja uteliaisuutta herättävä kuin tämä ammattinimike onkaan, niin tässä hommassa kyse ei ole leikistä eikä tätä työtä pidä mennä harjoittelemaan omin päin.  

Maailman 25 myrkyllisimmistä käärmelajeista 21 asustaa Australiassa. Vasta-ainelääkkeitä varten tarvitaan alkuperäistä myrkkyä, joten jonkun on otettava käärmeitä kiinni ja lypsettävä myrkkyä lääketieteen tarpeisiin. Tällaista erityistä ammattitaitoa vaativaan tehtävään ei ketä tahansa palkatakaan, mutta harjoittelijaksi voit tietenkin aina pyrkiä.

Töihin Australiaan, käärmeenlypsäjä - KILROY

Helmensukeltaja

Tämä on merellisiä seikkailuja janoaville: helmensukeltaja! Itse asiassa seikkailukutinan raapimisen lisäksi helmenkalastus tyydyttää myös rahalliset tarpeet – jos tiedät, mitä teet. Lahjakas helmensukeltaja saattaa tienata jopa 1,300 AUD päivässä, mutta ennen kuin innostut liikoja, kannattaa pitää mielessä, että tämä on erittäin vaativaa hommaa ja noihin lukemiin päästäksesi vaaditaan paljon harjoitteluvuosia. 

Jos sukellus ei ole tuttua hommaa ennestään, mutta helmensukeltajan maailma kiehtoo, rekrytoidu helmenkalastusaluksen kansihommiin. Varmista ehkä kuitenkin etukäteen, että vatsasi kestää keinutusta.

Töihin Australiaan, helmensukeltaja - KILROY

Hainrengastaja

Kiinnostaako haiden kanssa uiskentelu? Kaikkia meitä ei todellakaan moinen touhu houkuta, mutta moni mertensuojelun parissa työskentelevä biologi kuitenkin tekee juuri tätä ja vieläpä hakeutuu kosketuksiin valkohaiden kanssa. Biologit keräävät tärkeää tietoa valkohaiden liikkeistä ja elämästä kiinnittämällä niiden eviin seurantalaitteita, jotta ymmärtäisimme näitä komeita otuksia hieman paremmin. Ei ehkä kirjaimellisesti rengastamista, mutta sama idea!

Todennäköisesti et itse pääse asentamaan seurantalaitteita valkohaiden kylkeen, mutta tutkimusaluksilta saattaa löytyä töitä tutkijoiden apulaisena. Sen lisäksi että tutkimusaluksilla työskentely on jännittävää, antaa työn tärkeys sille lisämielekkyytensä.

Töihin Australiaan, meribiologia - KILROY

Laskuvarjohyppyopettaja

Jos sinulla on lisenssi laskuvarjohyppyjä ja tandem-hyppyjen ohjaamista varten, hae ihmeessä töitä laskuvarjohyppyopettajana! Erityisesti Uusi-Seelanti on adrenaliinireissaajien unelmakohde ja laskuvarjohyppy on suosittua touhua.

Toki voit suorittaa opettajan lisenssiin vaadittavat hypyt myös paikan päällä, mutta kun minimikokemus on 500 hyppyä, tulee vasta-alkajille auttamatta kiire vuoden mittaisen Working Holiday -viisumin puitteissa! 

Töihin Uuteen-Seelantiin, laskuvarjohyppyopettaja - KILROY

Haluatko lähteä töihin Australiaan tai Uuteen-Seelantiin? 

Valtaosa Working Holiday -reissaajista toki päätyvät asteen verran tavanomaisempiin työpaikkoihin – jotka nekin tarjoavat takuuvarmasti ikimuistoisia hetkiä, kun vain olet avoin uusille tuttavuuksille ja haastat itsesi oppimaan uusia taitoja. 

Ota yhteyttä, jos kaipaat apuja Working Holiday -järjestelmän hahmottamisessa tai jos haluat varata esim. surffikurssin heti reissusi alkuun, vuokrata matkapakun road trippailuun tai varata paikkasi seikkailumatkalta vaikka sitten vuoden puoliväliä juhlistamaan.

Meiltä saat halutessasi myös kätevän starttipaketin, joka pitää sisällään kaiken tarvitsemasi ensimmäisen viikon ajalle: lennot, majoitus, paikallinen apu ja opastus työnhakuun, vero- ja pankkiasioihin ja vinkkejä työnhakufoorumeista.

Lisäinfoa: Working Holiday, Australia

Lisäinfoa: Working Holiday, Uusi-Seelanti

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.