Varaa lennot

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Cabin Class

Pakollinen kenttä

9 Vain valitut päivämäärät Economy

Type

Matkustajat

Aikuiset (yli 12 v)

+
{{ adultsValue }}
-

Lapset (0-11 v)

+
{{ childrenValue }}
-

Sylilapset (alle 2 v, ei omaa paikkaa)

+
{{ infantsValue }}
-

{{ validationErrorMessage }}

Flexibility

ClassOptionsPakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Pakollinen kenttä

Hae ja varaa lennot
{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Töihin Australiaan ja Uuteen-Seelantiin

Töihin Australiaan ja Uuteen-Seelantiin - KILROY

Viisi työtä Australiassa ja Uudessa-Seelannissa, jotka vaativat kanttia!

Ulkomaille töihin lähtö on jännittävä ja kiehtova ajatus ja vielä enemmän kihelmöintiä elämään saat, kun valitset tähtäimeesi jonkun vähemmän tavallisen työpaikan. Working Holiday -viisumin turvin Uuteen-Seelantiin ja Australiaan töihin lähtö on itse asiassa varsin yksinkertaista – kunhan vain täytät viisumin vaatimukset.

Miten siis olisi, oletko sinä yksi niistä tuhansista nuorista, jotka lähtevät vuosittain jopa vuoden mittaiselle reissulle Australiaan tai Uuteen-Seelantiin? Jos ajatus houkuttelee, varaa aika henkilökohtaiseen matkasuunnitteluun - se on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Kukaan tuskin lähtee toiselle puolelle maapalloa ihan vain hanttihommiin. Kyllä se on täydelliset surffispotit, huikeat vuoristomaisemat, dynaamiset miljoonakaupungit, ainutlaatuiset näkymät, hulppeat hiekkarannat, upeat road trip -reitit ja leppoisa elämämeno, jotka vetävät reissukansaa Australiaan ja Uuteen-Seelantiin.

Working Holiday -viisumin working-osion ei kuitenkaan tarvitse olla tylsää. Molempien maiden työmarkkinat tarjoavat mielenkiintoisia kokemuksia, jos et pelkää työntekoa ja olet valmis heittäytymään rohkeasti mahdollisuuksien vietäväksi.

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa työskentely ei ole ainoastaan omenien poimintaa ja kahvikuppien pesua – vaikkakin voimme luvata, että näistäkin hommista jää käteen yhtä lailla kasa muistoja! Jos haluat Working Holiday -reissultasi jotakin ainutlaatuista, selaa alta poimintamme oudoimmista työpaikoista Australissa ja Uudessa-Seelannissa. Inspiroidu & ota yhteyttä, kun olet valmis oman Working Holiday -seikkailusi suunnitteluun. 

Kysy & saat vastauksia

Haluatko lähteä pitkällle reissulle Australiaan tai Uuteen-Seelantiin?
Working Holiday on mahdollisuus, jota ei kannata jättää välistä. Nuorille tarkoitetussa viisumissa on ikäraja, joten tätä unelmaa et voi lykätä loputtomiin! Kerromme vaihtoehdoistasi, neuvomme alkuun pääsyssä ja vinkkaamme hostelleista, joissa on nimenomaan Working Holiday -töihin erikoistunutta henkilökuntaa opastamassa paikan päällä esim. veroasioissa ja pankkitilin avaamisessa. Lue lisää, mistä Working Holiday -viisumissa on oikein kyse!
Working Holiday

Raskaustestaaja

Jep, jep. Tämä on oikea työ. Ei ehkä se virallinen titteli, mutta jos työskentelet karjatilalla, tulee tämä työ sinulle tutuksi. Pääasiassa eläintenhoito on toki ammattilaisten puuhaa ja useimmilla tiloilla käytetään nykyään ultraäänilaitteita, mutta Anders Killander, yksi omista reissuasaintuntijoistamme, muistelee lämmöllä omaa "renkiaikaansa" maatilalla hieman Sydneyn ulkopuolella.

“Yksi työtehtävistäni oli tarkistaa manuaalisesti, oliko lehmä raskaana vai ei. Käytännössä tämä tarkoitti käsivarren työntämistä lehmän sisään ja varovaista tunnustelua, oliko kohdussa sikiö. Kieltämättä tämä oli vanhanaikainen metodi, mutta erittäin tarkka tuloksien osalta. Ja rehellisyyden nimissä todettakoot, että tämä ei ollut se unelmaduuni, josta haaveilin ennen matkaan lähtöä, mutta kokemus oli, erityisesti jälkikäteen asiaa puntaroituani, mielenkiintoinen ja opettavainen. En todellakaan kadu päivääkään."

Töihin Australiaan - KILROY

Käärmeenlypsäjä

Ensinnäkin, niin outo ja uteliaisuutta herättävä kuin tämä ammattinimike onkaan, niin tässä hommassa kyse ei ole leikistä eikä tätä työtä pidä mennä harjoittelemaan omin päin.  

Maailman 25 myrkyllisimmistä käärmelajeista 21 asustaa Australiassa. Vasta-ainelääkkeitä varten tarvitaan alkuperäistä myrkkyä, joten jonkun on otettava käärmeitä kiinni ja lypsettävä myrkkyä lääketieteen tarpeisiin. Tällaista erityistä ammattitaitoa vaativaan tehtävään ei ketä tahansa palkatakaan, mutta harjoittelijaksi voit tietenkin aina pyrkiä.

Töihin Australiaan, käärmeenlypsäjä - KILROY

Helmensukeltaja

Tämä on merellisiä seikkailuja janoaville: helmensukeltaja! Itse asiassa seikkailukutinan raapimisen lisäksi helmenkalastus tyydyttää myös rahalliset tarpeet – jos tiedät, mitä teet. Lahjakas helmensukeltaja saattaa tienata jopa 1,300 AUD päivässä, mutta ennen kuin innostut liikoja, kannattaa pitää mielessä, että tämä on erittäin vaativaa hommaa ja noihin lukemiin päästäksesi vaaditaan paljon harjoitteluvuosia. 

Jos sukellus ei ole tuttua hommaa ennestään, mutta helmensukeltajan maailma kiehtoo, rekrytoidu helmenkalastusaluksen kansihommiin. Varmista ehkä kuitenkin etukäteen, että vatsasi kestää keinutusta.

Töihin Australiaan, helmensukeltaja - KILROY

Hainrengastaja

Kiinnostaako haiden kanssa uiskentelu? Kaikkia meitä ei todellakaan moinen touhu houkuta, mutta moni mertensuojelun parissa työskentelevä biologi kuitenkin tekee juuri tätä ja vieläpä hakeutuu kosketuksiin valkohaiden kanssa. Biologit keräävät tärkeää tietoa valkohaiden liikkeistä ja elämästä kiinnittämällä niiden eviin seurantalaitteita, jotta ymmärtäisimme näitä komeita otuksia hieman paremmin. Ei ehkä kirjaimellisesti rengastamista, mutta sama idea!

Todennäköisesti et itse pääse asentamaan seurantalaitteita valkohaiden kylkeen, mutta tutkimusaluksilta saattaa löytyä töitä tutkijoiden apulaisena. Sen lisäksi että tutkimusaluksilla työskentely on jännittävää, antaa työn tärkeys sille lisämielekkyytensä.

Töihin Australiaan, meribiologia - KILROY

Laskuvarjohyppyopettaja

Jos sinulla on lisenssi laskuvarjohyppyjä ja tandem-hyppyjen ohjaamista varten, hae ihmeessä töitä laskuvarjohyppyopettajana! Erityisesti Uusi-Seelanti on adrenaliinireissaajien unelmakohde ja laskuvarjohyppy on suosittua touhua.

Toki voit suorittaa opettajan lisenssiin vaadittavat hypyt myös paikan päällä, mutta kun minimikokemus on 500 hyppyä, tulee vasta-alkajille auttamatta kiire vuoden mittaisen Working Holiday -viisumin puitteissa! 

Töihin Uuteen-Seelantiin, laskuvarjohyppyopettaja - KILROY

Haluatko lähteä töihin Australiaan tai Uuteen-Seelantiin? 

Valtaosa Working Holiday -reissaajista toki päätyvät asteen verran tavanomaisempiin työpaikkoihin – jotka nekin tarjoavat takuuvarmasti ikimuistoisia hetkiä, kun vain olet avoin uusille tuttavuuksille ja haastat itsesi oppimaan uusia taitoja. 

Ota yhteyttä, jos kaipaat apuja Working Holiday -järjestelmän hahmottamisessa tai jos haluat varata esim. surffikurssin heti reissusi alkuun, vuokrata matkapakun road trippailuun tai varata paikkasi seikkailumatkalta vaikka sitten vuoden puoliväliä juhlistamaan.

Meiltä saat halutessasi myös kätevän starttipaketin, joka pitää sisällään kaiken tarvitsemasi ensimmäisen viikon ajalle: lennot, majoitus, paikallinen apu ja opastus työnhakuun, vero- ja pankkiasioihin ja vinkkejä työnhakufoorumeista.

Lisäinfoa: Working Holiday, Australia

Lisäinfoa: Working Holiday, Uusi-Seelanti

Tulevat tapahtumat

1/3: Minne haluat matkata?

Valitse matkakohde ja aika, jonka haluat viettää matkakohteessa.

2/2: Minkälainen matkaaja olet?

Valitse seuraavista vaihtoehdoista yksi tai useampi. Kerro meille mitä matkaltasi haluat, niin osaamme ehdottaa sinulle sopivimmat vaihtoehdot ja matkavinkit.

3/3: Yhteystietosi

Jätä yhteystietosi, niin saamme sinuun yhteyden matkasuunnitelmiesi tiimoilta. Mitä enemmän jätät lisätoiveita, sen osuvampia ehdotuksia osaamme kerätä sinulle.

Valmista!

  • {{ autoCompletedDeparture.Name }}{{ autoCompletedDeparture.ParentName? ', ' + autoCompletedDeparture.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDeparture.TypeName }}

Ole hyvä ja syötä päivämäärä

Poista kohde
60+
1
  • {{ autoCompletedDestination.Name }} {{ autoCompletedDestination.ParentName? ', ' + autoCompletedDestination.ParentName : '' }}. {{ autoCompletedDestination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

  • {{ destination.Name }}{{ destination.ParentName? ', ' + destination.ParentName : '' }}. {{ destination.TypeName }}

Pääset eteenpäin heti kun valitset lähtöpaikan ja vähintään yhden matkakohteen reitillesi.

"Suunnittelen ensimmäistä pitkää reissuani"

"Vapaaehtoistyöt & muu työskentely matkalla houkuttelee"

"Haluan oppia jotakin uutta & astua mukavuusalueeni ulkopuolelle"

"Haluan kulttuurikokemuksia ja matkaseuraa muista reissaajista"

"Olen kiinnostunut myös lentolipuista"

"Kaipaan apua matkasuunnitteluun"

Nimi olisi kiva!

Syötä tähän syntymäpäiväsi. Tarvitsemme tiedon mahdollisia alennuksia varten.

Kerro meille sähköpostiosoitteesi, niin osaamme lähettää neuvot oikeaan osoitteeseen.

+
-
10.000+
{{absoluteMinBudget}}
Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

Olet tältä erää valmis unelmamatkasi suunnitelman kanssa!
Homma etenee seuraavasti: 1) Saat kopion alustavasta suunnitelmastasi sähköpostiisi. 2) Me aloitamme työskentelyn. Joku matka-asiantuntijoistamme ottaa suunnitelmasi käsittelyyn ja etsii sinulle parhaat mahdolliset, toiveitasi vastaavat vaihtoehdot. 3) Arkisin kuulet meistä vuorokauden kuluessa; jos taas teet suunnitelmia viikonloppuna, malta mielesi maanantaille. Odotellessa voit tietenkin aina soittaa meille +358 9 680 78 200. Huom! Jos et saa vastausta parin päivän kuluessa, tarkista roskapostikansiosi.

Matkan suunnittelu - KILROY

Matka alkaa:

{{departure}}

Matkakohteet:

{{destinationsListFullNamesWithDuration.slice(0, destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1).join(" - ")}}

Viimeinen kohde:

{{destinationsListFullNamesWithDuration[destinationsListFullNamesWithDuration.length - 1]}}

Matkalle lähdössä:

{{numberOfTravellers}}

Mikä haluat tehdä ja kokea matkallasi?

{{chosenInterests.join(" - ")}}

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Täytä puuttuvat tiedot

Sulje
Ota yhteyttä
Lähetä sähköpostia

Haluatko lähteä maailmalle, mutta kaipaat ideointiapua ja jonkun, kenen kanssa pallotella vaihtoehtoja? Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Ota yhteyttä, niin suunnitellaan haaveesi toteutuksiksi. Jos sinulla on kysymys liittyen sivuiltamme ostamiisi lentolippuihin, ota yhteyttä Asiakastukeen.

Pakollinen kenttä
Pakollinen kenttä

Olemme lähettäneet sinulle vahvistuksen viestistäsi sähköpostiisi. Palaamme asiaan mahdollisimman pian.

Huom! Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Varaa suunnitteluaika

Kaipaatko vinkkejä aktiviteetteihin ja reittisuunnitteluun? Varaa maksuton suunnitteluaika & aloita seuraavan reissusi suunnittelu matka-asiantuntijoiden kanssa. Voit varata ajan tapaamiselle Turun tai Helsingin myymäläämme, tai vaihtoehtoisesti voit pyytää, että tapaaminen hoidetaan joko puhelimitse tai videopuhelun välityksellä.

  • {{ officeOption }}
Pakollinen kenttä

Jes, ajanvaraus reissusuunnitelmien pohdintaan on oikea suunta haaveiden muuttamisessa toteutuneiksi seikkailuiksi!

Kuulet meistä pian – ensin viestisi vastaanoton vahvistamisen merkeissä ja sitten vielä erikseen ehdottamasi ajan tiimoilta. Huomaathan, että varaamasi aika on vahvistettu vasta, kun olet saanut meiltä mailia. 

Pidä varmuuden vuoksi silmällä myös roskapostikansiotasi siltä varalta, että vastauksemme eksyy sinne.

Saat pian vahvistuksen sähköpostiosoitteeseen {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.