{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Miksi suunnitella asiantuntijan kanssa?

shore-beach-ship-drone-remote-cover

Maksuton matkasuunnittelu

Olemme erikoistuneet räätälöityjen, ainutlaatuisten kokemuksien järjestämiseen ympäri maailman. Joten olipa haaveissasi sitten autioita paratiisirantoja, vehreää sademetsää, urbaaniseikkailuja miljoonakaupungeissa, pölyisiä pikkukyliä tai valkohuippuisia vuorimaisemia, me autamme sinua muuttamaan reissu-unelmasi varsinaisiksi suunnitelmiksi. 

Testaa maksuton suunnitteluapu

Mitä hyötyä suunnittelupalvelusta on?

  1. Pysyt paremmin budjetissa. Neuvomme, kuinka saat kaiken mahdollisen ilon irti budjetistasi.
  2. Saat ideoita ja vaihtoehtoja, joista et edes tiennyt.
  3. Saat vinkkejä parhaan mahdollisen lentoreitin valintaan, tietoa stop-over-mahdollisuuksista ja esim. matkatavararajoituksista – erityisen hyödyllistä tietoa, jos suunnittelet pitkää, useamman kohteen reissua ja lennät usealla eri lentoyhtiöllä.
  4. Voit kysyä heti eri reissukokonaisuuksien matkaehdoista ja varmistat, että ymmärrät ne ennen kuin jotakin sattuu, ja joudut syystä tai toisesta muuttamaan suunnitelmiasi.
  5. Saat vinkkejä niin isoihin kuvioihin kuin pieniinkin yksityiskohtiin: Kuinka monta kohdetta ehtii kuukaudessa kiertämään? Mitä pakata mukaan?
  6. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. Sinulla ei ole mitään hävittävää.

 

Miksi en suunnittelisi matkaani itse?

Toki voit tehdä kaiken taustatyön ja aktiviteettien ja kiertomatkojen varaamisen myös itse. Itse asiassa reissuun valmistautuminen tietoa etsimällä ja vaihtoehtoja vertailemalla on parhaimmillaan hauska tapa pidentää itse reissukokemusta.

Mutta kun otat ammattilaisen suunnitteluavuksi, vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja ainakin isoimmilta sudenkuopilta. Toki matkalla voi aina sattua ja tapahtua vaikka mitä, mutta kun lähdet reissuun hyvin valmistautuneena ammattilaisen vinkeillä ja realistisilla odotuksilla, saat lomastasi enemmän irti – ja osaat toimia niissä mahdollisissa ongelmatilanteissakin.  

Meillä on kokemusta vaikka mistä päin maailmaa ja kaikenmoisista aktiviteeteista ja matkustamisen muodoista. Jaamme mielellämme omia kokemuksiamme ja neuvomme niiden, ja muilta reissaajilta saamamme palautteen, perusteella.

Sinun reissuasi suunnitellessa otamme kuitenkin ensisijaisesti huomioon juuri sinun toiveesi, mukavuusalueesi ja budjettisi. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on sekoitus kokemusta, unelmia, yllättäviä vaihtoehtoja ja koulutuksen tuomaa ammattitaitoa.  

Helpoin ja ehdottomasti paras tapa aloittaa matkasuunnittelu on miettiä toiveitasi ja suuntaa antava budjetti etukäteen ja tulla sitten kysymyskasan kanssa ammattilaisen juttusille. Matkasuunnittelu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Varaa maksuton suunnitteluaika

Miksi lähteä reissuun KILROYn opastamana?

Olemme erikoistuneet räätälöityjen, ainutlaatuisten ja seikkailuhenkisten reissujen järjestämiseen ympäri maailman. Olipa haaveissasi sitten autioita paratiisirantoja, vehreää sademetsää, urbaaniseikkailuja miljoonakaupungeissa, pölyisiä pikkukyliä tai valkohuippuisia vuorimaisemia, meiltä löytyy keinot, jotta sinä pääset toteuttamaan unelmiesi kokemuksia, sinulle täydellisissä maisemissa.

Uskomme, että matkustaminen on loistava tapa ylittää omia rajoja ja kasvaa ihmisenä, mitä se sitten kenellekin tarkoittaa. Reissussa tapaat ihmisiä ja kulttuureja, jotka jokainen opettaa sinulle jotakin uutta. Kun näet maailmaa ja elämää eri kanteilta, sillä on positiivinen vaikutus tulevaisuuteesi. Reissaaminen on hauskaa, mutta erilaisuuden ymmärtäminen ja erilaisesta arjesta oppiminen on myös äärimmäisen vaikuttava kokemus.

Vietä vuosi Australiassa Working Holiday -viisumilla, vaella Nepalissa, suorita sukelluskurssi Indonesiassa ja hikoile fitness-lomalla Thaimaassa. Osallistu kieli- ja salsakurssille Kuubassa. Opettele surffaamaan Ecuadorissa. Bongaa eläimiä Tansanian safarilla, samoile Costa Rican sademetsissä ja loikoile riippukeinussa Fidzillä.

Vaihtoehtoja on loputtomasti ja kaikki alkaa suunnitelmasta!

Muuta haaveet suunnitelmiksi

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.