{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Parhaat sukelluskohteet

Sukelluskohteet - KILROY

Sukelluksen ihmeellinen maailma

Pinnan alla avautuu uskomattomat maisemat, joiden kauneuden voi käsittää vain sukeltamalla itse mukaan seikkailuun. Sukellus on jännittävä yhdistelmä lumoavaa rauhaa ja loputonta jännitystä.

Sukeltamalla viet seikkailusi uusiin ulottuvuuksiin, joten mikä sen parempi reissusuunnitelman ydin kuin retki syvyyksiin. Tai jos et ole vielä täysin hurahtanut sukelluksen maailmaan, voit tietenkin yhdistää sukelluskurssin muihin matkasuunnitelmiisi. Valinnanvaraa löytyy kyllä! Ympäri maailman on upeita sukelluskohteita, joissa vedenalainen ääni- ja värimaailma lumoavat sukeltajan ikihyviksi. 

Sukellus Aasian tropiikeissa

Thaimaa on edullinen reissukohde ja sama pätee sukellusseikkailuihin. Aloittelijoille sopii loistavasti esimerkiksi Learn to Dive Koh Tao, jossa pakettiin kuuluu tavalliseen verrattuna 2 ylimääräistä sukellusta, joten saat rahoillesi todellakin vastiketta! Herkullisen ruoan ja upeiden hiekkarantojen lisäksi Koh Tao on erityisen hyvä valinta, jos haaveissasi on sukellus valashaiden kanssa! Lähde siis testaamaan omia rajojasi – pitääkö pokka, kun vieressä ui merten jättiläinen, valashai?

Parhaat sukelluskohteet - Sukella valashaiden seassa - KILROY

Kokeneet sukeltajat löytävät edullisia sukellusmatkoja myös Indonesiasta. Indonesian saaristossa on upeita spotteja spottien perään, joista valita! Nusa Lembogan on yksinkertaisesti täydellinen paratiisi: naurettavan kirkasta vettä, hyvinvoivia koralliriuttoja täynnä elämää ja väriä. Kesä–lokakuussa voit törmätä myös uskomattomaan erikoisuuteen, Mola Molaan eli Möhkäkalaan. Näistä huippuolosuhteista pääsee toki nauttimaan myös aloittelijat: Gilillä ja Balilla on kurssitarjontaa myös vasta-alkajille!

Sukelluskohteet - Lähde sukeltamaan Indonesiaan - KILROY

Niin ikään Filippiinit on mitä vaikuttavin kohde sekä sukellukseen jo hurahtaneelle että lajin pariin haluaville. Filippiinien sukellusvalttikortti on ehdottomasti paikan monipuolisuus. Vedenalainen värikäs elämä tarjoaa loisteliaat puitteet sukeltamiseen niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin. Paras sukellusajankohta Filippiineillä on marraskuu–huhtikuu.

Afrikka – mielenkiintoisia maan ja meren yhdistelmiä

Egypti ja Punainen meri on paras paikka hylkysukelluksille ja muutenkin aivan loistokohde sukelluslomalle: lyhyt lentomatka ja sukeltamaan pääsee ympäri vuoden! Punaisen meren aarteisiin kuuluu mm. toisen maailmansodan aikaiset hylyt ja värikäs vedenalainen elämä. Egyptissä voit yhdistää myös kamelisafarin sukellukseen – kuivasta aavikosta uppeluksiin ja takaisin, extremeä kerrakseen!

Parhaat sukelluskohteet - Lähde sukelluslomalle Egyptiin - KILROY

Myös Tansania tarjoaa oivia sukelluskokemuksia seikkailijalle. Kun Kilimanjaro on valloitettu niin suuntaa safarille ja päätä loma unohtumattomiin näkymiin Sansibarilla. Tansanian paratiisisaarella voit sekä opetella sukelluksen alkeita että lähteä fun diving -sukellusreissulle, jos kurssit on jo käyty.

Kaikki irti sukelluksista – Älä edes poistu mereltä 

Australian Isolla valliriutalla voi sukeltaa ympäri vuoden. Ja jotta saisit ajastasi tässä ainutlaatuisessa paikassa kaiken mahdollisen irti, älä turhaan buukkaa hostellia maalta, vaan yövy veneessä: aikaa jää enemmän sukellukseen, parhaimmillaan ehdit jopa 4 sukellusta päivässä. Ison valliriutan parhaat sukelluspaikat sopivat kaikentasoisille sukeltajille, ja jokainen sukeltaja kokee varmasti näissä vesissä wow-hetkiä!

Australian Iso valliriutta on yksi parhaista sukelluskohteista - KILROY

Värikkäimmät vedenalaiset valokuvat saat Fidzillä. Fidzi ja Yasawas on ehdottomasti koettava itse: lämpimät vedet, matalat riutat, värikkäät korallit ja rento meno rannalla. Toukokuun ja lokakuun väliin jää lisäksi paholaisrauskujen sesonkiaika, jolloin nämä uljaat rauskut täyttävät eleganssillaan ja tyynellä olemuksellaan Fidzin rannikot. Myös Fidziltä löytyy vaihtoehtoja sekä aloitteleville että kokeneille sukeltajille. Fidzillä on syklonikausi loka–marraskuussa, jolloin sää voi olla epävakaista eikä riutoille pääse joka päivä.

Lähde bongaamaan rauskuja Fidzille - KILROY

Rauskuja pääsee bongailemaan myös Uudessa-Seelannissa, jossa Poor Knights tarjoilee erikoisen sukelluskokemuksen kokeneellekin sukeltajalle. Lämpimät merivirrat luovat erikoiset olosuhteet, joista muodostuu mystinen ja unenomainen sukellusspotti. Rauskujen lisäksi Uudessa-Seelannissa saa sukelluskaverikseen delfiinejä!

Karibian unelma

Myös toisella suunnalla maapalloa riittää sukelluskohteita. Jos lentokone vie sinut Suomesta idän sijaan länteen päin, on yksi kohde ylitse muiden – Bahama! Tämä kohde on ehdoton tärppi kaikille jo kurssin käyneille: yhdistä purjehdus ja sukellus, yövy laivalla ja sukella upeissa puitteissa. Seitsemän päivän ja 19 sukelluksen verran uskomattomia maisemia. Hurrikaanit pyörivät Karibialla elo–marraskuussa.

Aloittelijoille taas Meksiko ja Playa del Carmen on loistovalinta sukelluksen opetteluun. Meksikossa on mahdollista myös sukeltaa upeissa luolissa. Luolia löytyy monelle tasolle, niin aloittelijoille kuin kokeneillekin sukeltajille. Väli-Amerikan sukellusspotit löytyvät taas Hondurasista ja Costa Ricasta.

Lähde sukelluslomalle Meksikoon - KILROY

Tässä pintaraapaisu parhaisiin sukelluskohteisiin. Pintaa syvemmälle pääset, kun tulet juttusille! Lisätietoa sukelluskohteista ja -matkoista löydät myös täältä.

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.