{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Pohjois-Amerikan road trip porukalla

Road trip porukalla - KILROY

Koe klassinen road trip

Valmiina eeppiseen road trippiin Pohjois-Amerikassa? Miten olisi maantieseikkailu, jossa ainoa hommasi on nauttia menosta sillä välin, kun joku toinen hoitaa navigoinnin ja pitää huolta, että tankissa riittää menovettä? Selaa alta 3 huikeaa Pohjois-Amerikan road trip -vaihtoehtoa, pakkaa rinkka ja lähde ja tutustu uusiin seikkailukavereihisi!

Pohjois-Amerikka suorastaan pursuaa näkemistä ja tekemistä: luonnon omia insinööritaidon näytteitä, joiden edessä haukot henkeäsi ja niin paljon aktiviteettimahdollisuuksia, että nukkuminen tuntuu toisinaan ajan tuhlaamiselta! Lisää kokonaisuuteen vielä elämää ja energiaa kuhisevia suurkaupunkeja, kauneudellaan täydellisyyttä hipovia kansallispuistoja ja hämmentävää rauhallisuutta huokuvia maantiepätkiä, ja lopputuloksena on ikimuistoisten road trippien puitteet.

Miten päästä tähän kaikkeen hehkutukseen kiinni käytännössä? Tapoja on toki monia, mutta yksi ehdottomista suosikeistamme on pieneen reissuporukkaan liittyminen. Varaa paikka pakusta ja valmistaudu huikeaan menoon!

Kaikki alla olevat Pohjois-Amerikan road tripit -paketit sisältävät:

  • Kaikki liikkuminen paikasta toiseen
  • Opas (2 opasta, jos porukassa on enemmän kuin 13 seikkailijaa)
  • Majoitus (hostelleja ja leirintäalueita)
  • Suurin osa ruokailuista
  • Kansallispuistojen ja nähtävyyksien sisäänpääsymaksut (paketteihin sisältyvien vierailukohteiden ja aktiviteettien osalta)

Porukalla road trippailu on osuva vaihtoehto erityisesti silloin, jos et saa houkuteltua kavereita mukaan maantieseikkailuille, tai et halua itse ajaa ja huolehtia matkareitistä ja muista käytännön järjestelyistä.

1. USA:n & Kanadan parasta tarjontaa

Road trip porukalla - KILROY

Jos valitset tämän road trip -reitin, on sekä aloitus- että päätöspaikkasi sama: New York. Ensimmäinen reissuporukkanne kohde on Philadelphia, jonka jälkeen seuraava etappi on pääkaupunki Washington D.C. Kaupunkinähtävyyksien jälkeen onkin sitten aika ihmetellä luonnonvoimia Niagaran putouksilla. Kanadan puolella rajaa muita reissukohteitanne ovat Toronto, Montreal ja Ottawa.

Takaisin USA:n puolella suuntaatte Bostoniin, ja vielä viimeisenä, ennen reissun loppua, vuorossa on leppoisa Cape Cod, jossa lataat akkuja jo ihan luonnostaan paikan seesteisten maisemien ansiosta. Ei hassumpi päätös tälle monipuoliselle maantieseikkailuille!

Tutustu tarkemmin tähän reissuun.

2. Idästä länteen etelän valtateitä pitkin

Road trip porukalla - KILROY

Rannikolta rannikolle 21 päivässä! Matkalla New Yorkista Los Angelesiin bongaat, aistit ja ihmettelet ikonisia maamerkkejä, kansallispuistojen komeita maisemia ja vilkasta kaupunkielämää mm. Nashvillessä, Memphisissä, Austinissa ja Las Vegasissa.

Tällä road trip -reitillä vallitsee ainutlaatuinen tunnelma ja mikä parasta, jaat kokemuksen toisten seikkailuhenkisten reissaajien kanssa!

Lue lisää tästä road trip -vaihtoehdosta.

3. 'The Grand One' – Los Angelesista New Yorkiin

Road trip porukalla - KILROY

Unelma. Tämä. Tässä ja nyt. Road trip -reitti starttaa Los Angelesin kuhinasta ja päätyy 53 päivää, lukuisia elämyksiä ja monta uutta reissututtavuutta myöhemmin New Yorkin sykkeeseen. Tällä reitillä sinun ei tarvitse tinkiä mistään: koe USA:n koko komeus yhdessä reissussa!

Tsekkaa tämän maantieseikkailun tarkemmat speksit.

Jos syystä tai toisesta mikään näistä ei osunut täysin nappiin, haasta meidät suunnittelemaan itsellesi paremmin sopiva reissu. Niin, ja hoidamme pakettiin tietenkin myös lennot, jos kaipailet apuja sillä saralla.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.