{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Budjettimatka New Yorkissa

Budjettimatka New Yorkiin - Värikäs ja vauhdikas Times Square - KILROY

Koe New York edullisemmin

“The Big Apple”. “Kaupunki, joka ei nuku”. “So great They named it twice” (New York, New York) – rakkaalla lapsella on monta nimeä, ja tämä ainutlaatuinen kaupunki pitäisikin siis kokea VÄHINTÄÄN kerran elämässä! Mutta niin… se hinta. Miten toteuttaa eeppinen reissu tässä kalliissa kaupungissa jäämättä täysin puille paljaille? Kurkkaa meidän ehdotuksemme asumiselle ja tekemiselle, jotka yhdistettynä jättävät budjettia jopa pienelle shoppailulle!

Hyvä ja halpa asuminen Nykissä?

Kalliit hinnat New Yorkissa johtavat usein keskusteluun siitä, kannattaako kaupungissa edes käydä. Jokainen varmasti haaveilee yöpymisestä keskellä Manhattania, mutta sen sovittaminen budjettimatkaan voi olla haasteellista. Kallista tarjontaa on paljon, joten mistä löytää kohtuuhintainen, mutta viihtyisä yöpymispaikka?

Meidän suosituksemme: YMCA Vanderbilt
Kahden hengen huone jaetulla kylpyhuoneella maksaa n 47 euroa per hlö/yö (riippuen sesongista).

Budjettimatka New Yorkissa - Asu ja syö edullisesti - KILROY

Syö edullisesti

New Yorkin vierailulla suuri osa budjetista saattaa mennä yöpymiseen, mutta vastavuoroisesti edullisia, herkullisia ruokapaikkoja löytyy helposti. Kokeile esimerkiksi yhtä kaupungin lukuisista Food Truckeista! Ne ovat supersuosittuja varsinkin lounasaikaan, sillä palvelu on nopeaa ja ruoka on erinomaista. Suosittelemme esimerkiksi rekkaa ”Milk Truck”, josta saa täytettyjä leipiä, salaatteja ja keittoja noin 4 euron hintaan. Toinen hyvä vaihtoehto on ”Taim Mobile”, jota varsinkin falafelien ja smoothien ystävät rakastavat.

Monissa New Yorkin ravintoloissa on iltaisin myös happy hour, jonka aikana annokset ovat edullisempia. Tällainen on esimerkiksi japanilainen ravintola GYU-Kaku.

Jos haluat viimeisenä päivänä syödä vähän paremmin, on hieman vaativammankin aterian löytäminen pikkurahalla tässä kaupungissa mahdollista. Esimerkiksi ravintola The Spotted Pig tarjoilee Michelin-tasoisia pääruokia alkaen 17 euroa. Mikäli budjetissa on siis reissun loppupuolella vielä joustovaraa, on edullinen illalliskokemus New Yorkissa todella varteenotettava vaihtoehto!

Ilmaista kivaa New Yorkissa

Tässä kaupungissa riittää ilmaista tekemistä ympäri vuoden! Pidä korvat höröllä esimerkiksi paikallisten elokuvafestivaalien varalta, joita järjestetään kaupungin puistoissa. Keskuspuistossa puolestaan voit törmätä usein ruokatoreihin ja musiikkiesityksiin, ja viikonpäivästä riippuen kaupunki tarjoaa myös ilmaisen sisäänpääsyn eri museoihin. TimeOut ja Village Voice auttavat pysymään mukana kaupungin sykkeessä.

Tiesitkö, että lautta Staten Islandille on myös ilmainen? Matka kestää noin 25 minuuttia ja lautalta on mieletön näkymä Manhattanille ja Vapaudenpatsaalle. Lautta lähtee Whitehall Terminalista Manhattanin eteläkärjestä läheltä Battery Parkia, ja seilaa väliä 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa.

Jos haluat vierailla kaikista kuuluisimmissa nähtävyyksissä ja museoissa suosittelemme “New York Pass”-ostamista. Sen avulla säästät helposti jopa 30% normaaleista sisäänpääsyhinnoista, jos käytät sitä jo kolmessakin paikassa.

Budjettimatka New Yorkissa - Lautta Staten Islandille tarjoaa näkymän Vapaudenpatsaalle - KILROY

New York ja shoppailu

Saat helposti koko matkabudjettisi palamaan nopeallakin visiitillä kadulla 5th Avenue (varsinkin välillä 49th-60th street), joka on tunnettu yhtenä maailman kalleimmista ostoskaduista! Me kuitenkin suosittelemme ottamaan suunnaksi Jersey Gardens, joka sijaitsee vain 30 minuutin matkan päässä Manhattanilta. Täällä outletissa sijaitsee yli 200 kauppaa, joista voit shoppailla merkkivaatteita alennetuin hinnoin.

Toinen erinomainen vaihtoehto on myös Woodbury Common -outlet, jonne ajaa noin tunnin matkan Manhattanilta. Kaupunkimaisesta outletista lyötyy Jersey Gardensin tapaan yli 200 merkkikauppaa, joiden alennukset vaihtelevat 25% aina 70% asti!

Shuttle-bussit suhaavat Port Authority Bus Terminalin (8th Avenue) ja molempien outlettien väliä useasti päivässä. Toisin sanoen, pienellä suunnittelulla saat tyydytettyä myös shoppailuhimosi ilman, että pitää soittaa sponsorille!

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.