{{ section.name }} Asiakastuki

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

{{ section.name }} Asiakastuki
Hae matkakohteita, aktiviteetteja, yliopistoja, kokemuksia...

Löysimme {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} ja {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} haulle '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Etkö löytänyt etsimääsi?

Ota yhteyttä, niin autamme sinua eteenpäin matkasuunnitelmissasi.

Minne reissata juuri nyt?

thailand-palmtrees-couple

Haluatko matkustaa talven pimeyttä karkuun?

Maailma on lähtenyt hiljalleen avautumaan rokotekattavuuden kehittyessä ja ihmiset ovat pitkästä aikaa päässeet taas hiukan reissuelämän makuun. Nyt kuitenkin päänvaivaa aiheuttaa uusi omikron-virusvariantti ja sen vaikutukset olemassa oleviin ja/tai tuleviin matkasuunnitelmiin.

Kokosimme tälle sivulle joukon ohjeita, jotka helpottavat reissun suunnittelua alkuvuodelle sekä kuuden kohdan listan kohteista, joihin on mahdollista matkustaa juuri nyt!

  • Vaikka maailmanympärimatkat ja useamman pysähdyksen reissut ovat ihan parhautta, niin juuri nyt ei ole ehkä se paras aika lähteä toteuttamaan tällaista matkaa, sillä lentojen, maahantulosääntöjen ja paikallisten rajoitusten suhteen voi tapahtua nopeita muutoksia. Valitse sen sijaan reissullesi 1-2 kohdetta, jolloin on todennäköisempää, että matkasi pystyy toteutumaan odotetulla tavalla.

  • Ennen kuin päätät minne haluat matkustaa, ota selvää maan rokotuskattavuudesta. Tämä nimittäin antaa osviittaa siitä, kuinka todennäköistä on, että uusia maahantulosääntöjä tai paikallisia rajoituksia astuu voimaan lyhyellä varoitusajalla vaikeuttaen matkasuunnitelmiasi.

  • Muista, että etenkään tällä hetkellä ei kannata matkustaa ilman matkavakuutusta. Näin vältyt ylimääräiseltä stressiltä, jos matkalla sattuu jotakin odottamatonta.

  • Ihan normaalioloissakin reissun suunnitteleminen voi olla haastavaa ja prosessin aikana esiin saattaa nousta vaikka minkälaisia kysymyksiä ja sudenkuoppia. Juuri tätä varten me olemme täällä auttamassa sinua. Sen lisäksi, että autamme sinua unelmamatkojen suunnittelussa ja varaamisessa, olemme myös apunasi mahdollisissa muutos- ja peruutustilanteissa. Jos siis päätät tehdä muutoksia matkaasi tai peruuttaa sen kokonaisuudessaan, otathan aina mahdollisimman pian yhteyttä omaan matka-asiantuntijaasi.

  • Jos olet täysin rokotettu, voit varata matkasi meiltä erityisen joustavilla varausehdoilla. Lue lisää joustavista ehdoista tai kysy lisäinfoa matka-asiantuntijoiltamme.

Aloita matkasuunnittelu

Meksiko

Mitäpä jos viettäisit muutaman viikon värikkäässä Meksikossa? Aurinkoa, surffausta, uimaluolia, meksikolaista ruokaa ja valkoisena hohtavia Karibian rantoja! Ei kuulosta yhtään hullummalta, vai mitä? Aloita matkasi esimerkiksi 5 päivän sukelluskurssilla Playa del Carmenissa tai kokeile 2 viikon ajan surffausta, joogaa ja espanjan opettelua. Muista myös vierailla ikonisilla maya-raunioilla!

Thaimaa

Tutustu Thaimaahan tällä 12 päivän kiertomatkalla, joka vie sinut Bangkokin vilskeestä mm. melontaretkelle Khao Sokin kansallispuistoon, rantakarkeloihin trooppiselle Koh Phanganille ja snorklaamaan keskelle Phi Phi -saarien paratiisia. Seikkailumatkan päätyttyä suosittelemme viettämään muutaman päivän Railayn rannalla tai suuntaamaan esimerkiksi Koh Lipen saarelle! Mikäli haluat antaa reissullesi lisämerkitystä, voit myös yhdistää Thaimaan matkaan pätkän vapaaehtoistöitä esimerkiksi norsujen pelastuskeskuksella.

Costa Rica

Pura vida! Löytyykö Costa Rica omalta bucket listaltasi? Tällä 2 viikon seikkailumatkalla trekkaat tulivuoren rinteillä, samoilet pilvimetsässä, loikoilet valkeilla hiekkarannoilla ja ihmettelet upean rehevää luontoa! Lisäksi voit kokeilla erilaisia aktiviteetteja aina snorklauksesta ja surffauksesta vaijeriliukuun ja vesiputouksissa uiskenteluun. Täydellinen tapa tutustua Costa Ricaan! 

Peru

Onko Etelä-Amerikan vierailu vielä kokematta? Tutustu tähän reissuehdotukseen, jonka aikana pääset kiertämään Perun parhaimpia paloja 2 viikon ajan - luvassa kulttuuria, historiaa, ruokaa, upeita maisemia ja seikkailun huipennukseksi myös trekkaus Machu Picchulle! Jos taas kaipaat reissultasi toisenlaista tunnelmaa, miten olisi matka viidakkomajalle Amazonin sademetsän syvyyksiin? Matkan aikana osallistut useisiin aktiviteetteihin, ja pääset lähelle luontoa ja eläimiä.

Sri Lanka

Haaveiletko reissusta monimuotoiseen Sri Lankaan? Lähde mukaan 12 päivän kiertomatkalle, jonka aikana luvassa on teeviljelmiä, monipuolista kulttuuria, historiallisia buddhatemppeleitä ja upeaa luontoa aina hiekkarannoista sademetsiin. Matkan kohokohtia ovat mm. norsusafari kansallispuistossa, vierailu Sigiriyan muinaisella kalliolinnoituksella, junamatka Ellaan sekä surffauksen opettelu Mirissassa!

Malediivit

Saarihyppely on aina hyvä vaihtoehto, eikös? Mitäpä jos ottaisit tänä talvena suunnaksi maagisten Malediivien paratiisin? Tämä reissukohde ei ole pelkästään lottovoittajille ja häämatkalaisille, sillä matkaan voi lähteä myös suhteellisen pienellä budjetilla, kunhan reissu kohdistuu keinotekoisten resort-saarien ulkopuolelle. Tämän 8 päivän matkan aikana kierrät kahdella paikallissaarella, Dhiffushilla ja Thulusdhoolla. Rentoudu rannalla, kokeile snorklausta ja lähde melontaretkelle Intian valtameren upeisiin maisemin.

Kaipaatko apua matkasuunnitteluun?

Jos joku tämän sivun kohteista tai kokemuksista houkuttelee, ota ihmeessä yhteyttä ja kysy lisäinfoa. Matkasuunnittelu meidän kanssamme on maksutonta eikä se velvoita sinua mihinkään.

Ota yhteyttä

alt

Suunnittele oma matkasi

  1. Valitse unelmiesi kohteet ja tekeminen. 
  2. Me etsimme käytännön vaihtoehdot ja annamme tarjouksen.
  3. Saat henkilökohtaisia neuvoja ja ohjeita matkasuunnitelmaasi.

Tarkistamme, että reittitoiveesi on mahdollinen ja kerromme, kuinka saat eniten irti budjetistasi. Saat vinkkejä kohteisiin ja matkustamiseen ylipäätänsä. Suunnitteluapu on maksutonta eikä sido sinua mihinkään.

Aloita suunnittelu

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Hakemasi sivu näyttäisi olevan kadoksissa. Jos et löydä etsimääsi, kysy meiltä apuja sivun alakulmasta.